Boka rum


Kära vänner, vi har öppet som vanligt

Det är omtumlande tider, rädslan & oron är stor. Alla blir drabbade, vissa med fysisk smitta & andra med psykisk ovisshet, allt med största respekt. Vi får många frågor om vi har öppet. Vi håller Hotell, Restaurang & SPA öppet som vanligt, och har självklart ingått i ett ökat rengöringsläge. Våra duktiga medarbetare är uppdaterade med rutiner som stärker säkerheten i dessa tider. Vi har ett samarbete med "Life Clean" desinfektionsprodukter som används av sjukhus, livsmedelsindustrier mfl. Vi ökar säkerheten för att ni ska kunna njuta och koppla bort den psykiska stressen som många upplever. Är ni friska, är ni välkomna att bara vara, hos oss.

Mors Dag 31maj

Mors Dag 31maj

Vårens stora dag för att fira alla mödrar närmar sig. Ni njuter av alla goda primörsmaker i en Mors Dag meny, serverad för er säkerhet. Välkommen med er bokning.

Mors Dagmeny
Sushi som Take Away

Sushi som Take Away

Våra omåttligt populära Japanska middagar har öppnat upp möjligheten att njuta av Sushi som Take Away. Ni bokar senast torsdagen den 4/6 och avhämtning sker i vår restaurang mellan kl. 15:00-16:00 den 6juni. 13bitar/portion för 165:-. Varmt välkommen med din bokning.

Take Away
Midsommarlunch 19-21juni

Midsommarlunch 19-21juni

Midsommar har i generationer firats som årets största högtid hos oss. Ni som tidigare har besökt oss är nog vana vid att denna dag firas på ett speciellt sätt. I år kommer det att presenteras på ett annorlunda sätt, men vi hoppas att ni kommer att tycka om det också. Vi gör det med omtanke för er och de goda smakerna är självklart inte förändrade. Välkommen med din bokning.

Läs mer om meny
Midsommar

Midsommar

Någon gång i livet ska midsommar upplevas i Dalarna. Vi har komponerat ett paket som innehåller tradition, upplevelser och glädje. Fira Dalarnas största högtid med oss.  

Läs mer om midsommarpaketet
Presentkort med mervärde

Presentkort med mervärde

Under Maj får du som köper ett presentkort, 10% Extra på det värde du betalar för.

Läs mer om våra Presentkort
Take Away

Take Away

på våra goda restaurangsmaker

Juvelen i kronan, kan vårt Gästgiveri benämnas som. Nu i dessa tider kan du avnjuta smaken av Åkerblads hemma. Vi erbjuder alla våra måltider som Take Away. Du bokar din beställning med vår restaurang eller reception.

Vad vill du njuta av idag?
Kontantfri restaurang

Kontantfri restaurang

From 1/4 2020 är Åkerblads restaurang kontantfri.

Sinnenas Tid

Sinnenas Tid

SPA-Paket som stannar tiden, Njut av helgkänsla mitt i veckan,  just dessa dagar har vi priser som är lätt att tycka om. Allt som behövs för total total avslappning finns i paketet Sinnenas tid, Pris från 1565:-/person

Läs mer om vad som ingår
SPA-Weekend

SPA-Weekend

Avkopplande SPA-weekend där Ni får uppleva allt det där som behövs för total avslappning och välbehövlig njutning, det är Du värd.

Läs mer om SPAWeekendpaketen
En familjesaga i 22 generationer

En familjesaga i 22 generationer

I dag välkomnas du av 19.e-22.a generationen Åkerblad med medarbetare. Som gäst kan du välja bland 73st. helt personliga rum, vilken blir din favorit?

I varje vrå andas en unik historia, en historia anno 1410. På länken kan du läsa mer om hur bondgården blev ett fyrstjärnigt hotell. Välkommen in, vi ses...

Läs mer om historien


Tällberg och utflyktsmål

Tällberg ligger vackert beläget i Dalarna, med milsvid utsikt över sjön Siljan. Upplev stillheten och den trolska känslan av promenader längs Siljans strand.
På Åkerblads kan nu stolt presentera vår nya SPAavdelning. Det nordiska materialvalen skapar en tidlös stillhet och bjuder in till avslappning på det anrika hotellet. Hotellets grundpelare är inte längre endast gastronomi och upplevelser, utan har nu fått sällskap av stillhet och harmoni. Välkommen till vår värld, vi ses…

Tällbergsgården – det lilla hotellet med den storslagna utsikten.

UpplevTällberg – det är en hemlighet.