Lunchmeny
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
-
-
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
-
Onsdagen den 9 oktober serveras ej Sill- & laxbuffé. Vi erbjuder denna dag vår Gårdsmeny från kl.12:30.
Lunchmeny v 41
Måndag 7/10
Pocherad kolja med betor, kapris, pepparrot och vitvinssås
Bakad kycklingfilé med paprika- & basilikasås, broccoli och jasminris
Tisdag 8/10
Havets Wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré
Bakad kycklingfilé med paprika- & basilikasås, broccoli och jasminris
Onsdag 9/10
Lunchbuffén stängd – gårdsmenyn serveras från klockan 12.30
Torsdag 10/10
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli och krutonger
Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka, skysås och potatispuré
Fredag 11/10
Bakad koljafilé med dill- & kaviargrädde och rostad palsternacka
Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka, skysås och potatispuré
Lördag 12/10
Bakad koljafilé med dill- & kaviargrädde och rostad palsternacka
Fläskschnitzel med rödvinssås, ärter, kaprissmör och friterad klyftpotatis
Söndag 13/10
Laxfilé med Sandefjordsås, syrad gurka- och fänkål samt potatisstomp
Fläskschnitzel med rödvinssås, ärter, kaprissmör och friterad klyftpotatis
Lunchmeny v 42
Måndag 14/10
Laxfilé med Sandefjordsås, syrad gurka- och fänkål samt potatisstomp
Beouf bourguignon med rökt sidfläsk, morot och smålök
Tisdag 15/10
Panerad flundrafilé med tartarsås, ärtor och kokt potatis
Beouf bourguignon med rökt sidfläsk, morot och smålök
Onsdag 16/10
Panerad flundrafilé med tartarsås, ärtor och kokt potatis
Örtbakad kycklingfilé med rosépepparsås och rostade rotfrukter
Torsdag 17/10
Havets wallenbergare med Skagensås, broccoli och dillslungad potatis
Örtbakad kycklingfilé med rosépepparsås och rostade rotfrukter
Fredag 18/10
Havets wallenbergare med Skagensås, broccoli och dillslungad potatis
Kryddstekt fläskkarré med ratatouille, dragoncrème och rostad potatis
Lördag 19/10
Smörbakad torskfilé med rostad blomkål, brynt smör och potatispuré
Kryddstekt fläskkarré med ratatouille, dragoncrème och rostad potatis
Söndag 20/10
Smörbakad torskfilé med rostad blomkål, brynt smör och potatispuré
Klassisk Biff Rydberg på ryggbiff serveras med senapscrème