Lunchmeny

Söndagen den 10/12

Kalvfärslimpa med gräddsås och lingon

Måndagen den 11/12
Friterad kolja med chilimajonäs och syrade rotfrukter
Helstekt fläskfilé med dragonsås

Tisdagen den 12/12
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli
Brässerad nötstek med tomat och basilika

Onsdagen den 13/12
Ångad torsk med hummersås och marinerad paksoi
Potatisbullar med stekt bacon och rårörda lingon

Torsdagen den 14/12
Örtbakad lax med krasse & pepparotsdressing
Gryta på kalkon med grön curry, kokos och ingefära

Fredagen den 15/12
Ugnsbakad sej med bakade tomater, kronärtskocka och vitvinssås
Schnitzel med kryddsmör och sky

Lördagen den 16/12
Boeuf bouguignonne

Söndagen den 17/12
Miso/senapsbakad fläskkarré med teriyaki och selleripuré

Varmt välkommen att kontakta oss för en bordsreservation, 0247-508 05.
Under storhelger kan utbud och tider vara förändrade