Lunchmeny

Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00

  • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
    Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses här nedan.

Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00

  • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
    Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses här nedan. Till kaffet finns söta desserter.
  • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
    Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
  • Dagens rätt; 195:-/person 
    Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
    Varmrätterna för aktuell vecka ses på länken här nedan. Till kaffet finns söta desserter.

    Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

Lunchmeny v 39

Måndag 26/9

Vitvinspocherad kolja med skirat smör, räkor, pepparrot och kokt färskpotatis

Helstekt kotlettrad serveras med rosépepparsås & bakade rotfrukter

Tisdag 27/9

Vitvinspocherad kolja med skirat smör, räkor, pepparrot och kokt färskpotatis

Isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor och skånsk senap

Onsdag 28/9

Friterad torsk med dansk remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis

Isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor och skånsk senap

Torsdag 29/9

Friterad torsk med dansk remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis

Stekt fläsk med löksås

Fredag 30/9

Stekt regnbågsfilé med Sandefjordsås, spenat och sockerärtor

Stekt fläsk med löksås

Lördag 1/10

Stekt regnbågsfilé med Sandefjordsås, spenat och sockerärtor

Örtbakad kyckling med tomatsås, oliver, fetaostcremé, ris och stekta grönsaker

Söndag 2/10

Sejrygg med rödbetor, kapris & brynt smör

Örtbakad kyckling med tomatsås, oliver, fetaostcremé, ris och stekta grönsaker

 

Lunchmeny v 40

Måndag 26/9

Sejfilé med rödbetor, kapris & brynt smör

Pannbiff med skysås och stekt lök

Tisdag 27/9

Pocherad kummel med pepparrotssås, dill, gräslök, bakad fänkål & tomat

Pannbiff med skysås och stekt lök

Onsdag 28/9

Pocherad kummel med pepparrotssås, dill, gräslök, bakad fänkål & tomat

Stekt kycklingfilé med chilimajonnäs, ris, fänkålssallad med gurka och dill

Torsdag 29/9

Panerad stillahavsflundra med tartarsås, ärter och friterad potatis

Stekt kycklingfilé med chilimajonnäs, ris, fänkålssallad med gurka och dill

Fredag 30/9

Panerad stillahavsflundra med tartarsås, ärter och friterad potatis

Beouf bourguignon med smålök & rökt sidfläsk samt glaserade morötter och smetana

Lördag 1/10

Halstrad lax med räkor, saffranssås, sauterad spenat samt potatispuré

Beouf bourguignon med smålök & rökt sidfläsk samt glaserade morötter och smetana

Söndag 2/10

Halstrad lax med räkor, saffranssås, sauterad spenat samt potatispuré

Oxbringa med senapssås samt honung och timjanrostade rotfrukter