Lunchmeny

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

Onsdagen den 9 oktober serveras ej Sill- & laxbuffé. Vi erbjuder denna dag vår Gårdsmeny från kl.12:30.

 

 

Lunchmeny v 41


Måndag 7/10

Pocherad kolja med betor, kapris, pepparrot och vitvinssås

Bakad kycklingfilé med paprika- & basilikasås, broccoli och jasminris

Tisdag 8/10

Havets Wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré

Bakad kycklingfilé med paprika- & basilikasås, broccoli och jasminris

Onsdag 9/10

Lunchbuffén stängd – gårdsmenyn serveras från klockan 12.30

Torsdag 10/10

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka, skysås och potatispuré

Fredag 11/10

Bakad koljafilé med dill- & kaviargrädde och rostad palsternacka

Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka, skysås och potatispuré

Lördag 12/10

Bakad koljafilé med dill- & kaviargrädde och rostad palsternacka

Fläskschnitzel med rödvinssås, ärter, kaprissmör och friterad klyftpotatis

Söndag 13/10

Laxfilé med Sandefjordsås, syrad gurka- och fänkål samt potatisstomp

Fläskschnitzel med rödvinssås, ärter, kaprissmör och friterad klyftpotatis

 

Lunchmeny v 42


Måndag 14/10

Laxfilé med Sandefjordsås, syrad gurka- och fänkål samt potatisstomp

Beouf bourguignon med rökt sidfläsk, morot och smålök

Tisdag 15/10

Panerad flundrafilé med tartarsås, ärtor och kokt potatis

Beouf bourguignon med rökt sidfläsk, morot och smålök

Onsdag 16/10

Panerad flundrafilé med tartarsås, ärtor och kokt potatis

Örtbakad kycklingfilé med rosépepparsås och rostade rotfrukter

Torsdag 17/10

Havets wallenbergare med Skagensås, broccoli och dillslungad potatis

Örtbakad kycklingfilé med rosépepparsås och rostade rotfrukter

Fredag 18/10

Havets wallenbergare med Skagensås, broccoli och dillslungad potatis

Kryddstekt fläskkarré med ratatouille, dragoncrème och rostad potatis

Lördag 19/10

Smörbakad torskfilé med rostad blomkål, brynt smör och potatispuré

Kryddstekt fläskkarré med ratatouille, dragoncrème och rostad potatis

Söndag 20/10

Smörbakad torskfilé med rostad blomkål, brynt smör och potatispuré

Klassisk Biff Rydberg på ryggbiff serveras med senapscrème