Boka rum

Lunchmeny

Lunchmeny v 24

 

Måndag 14/6

Stekt torsk med ägg- & persiljesås, räkor & spenatslungad potatis

Pannbiff med rödvinssky, bakad lök & saltgurka samt rostad potatis

Tisdag 15/6

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med saffran, aioli & krutonger

Pannbiff med rödvinssky, bakad lök & saltgurka samt rostad potatis

Onsdag 16/6

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med saffran, aioli & krutonger

Fläsklägg med rotmos, karamelliserade morötter & senapskräm

Torsdag 17/6

Torsk a la Puttanesca med couscous & bakade körsbärstomater

Fläsklägg med rotmos, karamelliserade morötter & senapskräm

Fredag 18/6

Torsk a la Puttanesca med couscous & bakade körsbärstomater

Örtbakad kalv med grönpepparsås, brysselkål & råstekt potatis

Lördag 19/6

Laxqueneller med vitvinssås, kräftor, gräslökskräm & dillkokt potatis

Örtbakad kalv med grönpepparsås, brysselkål & råstekt potatis

Söndag 20/6

Laxqueneller med vitvinssås, kräftor, gräslökskräm & dillkokt potatis

Baconlindade kycklinglår med balsamicosky, rostade rotfrukter & dragonkräm

Lunchmeny v 25

Måndag 21/6

Örtbakad sej med stuvad spetskål, rostad citron & dillslungad potatis

Baconlindade kycklinglår med balsamicosky, rostade rotfrukter & dragonkräm

Tisdag 22/6

Örtbakad sej med stuvad spetskål, rostad citron & dillslungad potatis

Stekt fläsk med raggmunk, lingon & krispig äppelsallad

Onsdag 23/6

Friterad lax med sesamdressing, chili-picklade grönsaker & jasminris

Stekt fläsk med raggmunk, lingon & krispig äppelsallad

Torsdag 24/6

Friterad lax med sesamdressing, chili-picklade grönsaker & jasminris

Helstekt kotlettrad med timjansky, stekt svamp & purjolök samt potatisstomp

Fredag 25/6

Fläskschnitzel med kaprissmör, rödvinssky, citron & rostad färskpotatis

Lördag 26/6

Klassiska wallenbergare med lingon, brynt smör & potatispuré

Söndag 27/6

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med saffran, aioli & krutonger

Klassiska wallenbergare med lingon, brynt smör & potatispuré