Lunchmeny

Måndagen den 9/10
Lunchen stängd

Tisdagen den 10/10
Halstrad lax serveras med skagencrème
Stekt fläsk med raggmunk samt rårörda lingon

Onsdagen den 11/10
Pocherad kummelfilé serveras med hummersås
Biffsautè samt honungs rostade rotfrukter

Torsdagen den 12/10
Pocherad sejfilé serveras med ägg- & persiljesås
Kryddbakad fläskkarré serveras med tomatsås samt kryddsmör

Fredagen den 13/10
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta serveras med saffransaioli
Fläskfilé serveras med BBQ-sås samt rostade rotfrukter

Lördagen den 14/10
Torsk serveras med rödbetor, kapris, sidfläsk samt Sandefjordsås
Kalvstek serveras med gräddsås samt vinbärsgelé

Söndagen den 15/10
Pestobakad laxfilé serveras med vitvinssås
Biff à la Lindström serveras med rödvinssky

Lunchmeny Vecka 42

Måndagen den 16/10
Parmesan- & örtbakad sejfilé serveras med citronsås
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon samt pressgurka

Tisdagen den 17/10
Panerad flundra serveras med skagencrème
Stekt fläsk med löksås samt glaserade morötter

Onsdagen den 18/10
Halstrad lax serveras med avokado- & kesocrème
Bräck oxbringa serveras med pepparrotssås

Torsdagen den 19/10
Pocherad kummel serveras med rödbetor, räkor & pepparrotscrème
Höstgryta med skogssvamp, schalottenlök samt sidfläsk

Fredagen den 20/10
Åkerblads fisk & skaldjursgryta serveras med saffransaioli
Schnitzel serveras med kapris smör samt rödvinssky

Lördagen den 21/10
Färserad rödspätta med hummersås
Porterstek serveras med gräddsås samt vinbärsgelé

Söndagen den 22/10
Fiskwallenbergare serveras med gröna ärtor samt vitvinssås
Kryddbakad fläskkarré med svampsås samt rostade rotfrukter

Varmt välkommen att kontakta oss för en bordsreservation, 0247-508 05.
Under storhelger kan utbud och tider vara förändrade