Lunchmeny

Måndag – fredag 12:30-14:30 serverar vi: Sill & laxbuffé med två varmrätter, 175:-/person

Lördag & Söndag 12:30-14:30 dukar vi uppmed:  Klassiska smörgåsbord, 265:-/person Dagens helglunch innehållande två varmrätter, 165:-/person Veckans varmrätter till aktuella bufféer ses här nedan. Vid storhelger skiljer sig priser & utbud från ordinarie meny.

Måndagen den 24/4
Restaurangen stängd

Tisdagen den 25/4
Restaurangen stängd

Onsdagen den 26/4
Krämig fisk & skaldjursgryta med saffran serveras med limeaioli
Stekt fläsk med löksås serveras med råraka & lingon

Torsdagen den 27/4
Stekt strömming serveras med klassisk tillbehör
Biff stroganoff serveras med ris & yoghurtsås

Fredagen den 28/4
Panerad flundra serveras med dansk remouladsås
Oxbringa serveras med rotmos & senap

Lördagen den 29/4
Ångad torskfilé serveras med rödbetor, rökt sidfläsk & rödvinssky
Kryddbakad majskyckling serveras med rostad sötpotatis & fetaostcrème

Söndagen den 30/4
Tomatbakad laxfilé med bakad fänkål, svarta kalamata oliver & basilikacrème
Plommonspäckad fläskkarré serveras med rotfruktsgratäng & balsamicosky

Varmt välkommen att kontakta oss för en bordsreservation, 0247-508 05.
Under storhelger kan utbud och tider vara förändrade