Lunchmeny

Måndagen den 14/8
Åkerblads fisk & skaldjursgryta serveras med saffransaioli
Rimmad oxbringa serveras med rostade rotfrukter & senapssås

Tisdagen den 15/8
Bakad laxfilé serveras med vitvinssås & citronbakad fänkål
Ungersk gulasch serveras med gräddfil

Onsdagen den 16/8
Pankopanerad rödspätta serveras med husets remouladsås
Pannbiff serveras med löksky

Torsdagen den 17/8
Pocherad kummel serveras med ägg & persiljesås
Rostbiff serveras med potatisgratäng & rödvinssky

Fredagen den 18/8
Åkerblads skaldjurspaella serveras med örtcrème
Bakad kycklingfilé serveras med het tomatsås & rostad sötpotatis

Lördagen den 19/8
Fiskwallenbergare serveras med skagensås, ärtor
Kryddbakad fläskkarré serveras med ratatouille

Söndagen den 20/8
Ångad kolja serveras med pepparrotssås, rödbetor, kapris & sidfläsk
Slottsstek serveras med klassiska tillbehör

Varmt välkommen att kontakta oss för en bordsreservation, 0247-508 05.
Under storhelger kan utbud och tider vara förändrade.