Chat with us, powered by LiveChat

Boka rum

Lunchmeny

Torsdag 20/2

Stekt strömming med klassiska tillbehör
Fransk köttgryta med champinjoner och bacon

Fredag 21/2

Ångad torsk med ägg & persiljesås
Kryddstekt karré med bbq-sås

Lördag 22/2

Friterad lax med örtaioli
Helstekt biff med rödvinsås och rostad potatis

Söndag 23/2

Havets Wallenbergare med sause verte
Glaserad fläsksida med löksky

v.9

Måndag 24/2

Ångad torsk med ägg & persiljesås
Gryta med kyckling & curry

Tisdag 25/2

Fisk & skaldjursgryta med aioli
Stekt fläsk med raggmunk & lingon

Onsdag 26/2

Fiskterrine med skaldjurssås
Moussaka med aubergine & potatis

Torsdag 27/2

Friterad flundra med remouladsås
Viltfärslimpa med champinjonsås & lingon