Lunchmeny
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
-
-
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
-
Lunchmeny v 19
Måndag 5/5
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli och krutonger
Bakad kycklingfilé med fetaostcrème, rosmarinsky och rostad sötpotatis
Tisdag 6/5
Panerad stilla havsflundra med tartarsås och ärter
Bakad kycklingfilé med fetaostcrème, rosmarinsky och rostade grönsaker
Onsdag 7/5
Panerad stilla havsflundra med tartarsås och ärter
Biff á la Lindström med kryddsmör, stekt ägg och sky
Torsdag 8/5
Koljafilé med frasigt örttäcke, rostad broccoli samt krämig tomat- & paprikasås
Biff á la Lindström med kryddsmör, stekt ägg och sky
Fredag 9/5
Koljafilé med frasigt örttäcke, rostad broccoli samt krämig tomat- & paprikasås
Fläskschnitzel med rödvinssås, kapris och rostad potatis
Lördag 10/5
Laxfilé med citron- & parmesansås, vårens primörer och potatispuré
Fläskschnitzel med rödvinssås, kapris och rostad potatis
Söndag 11/5
Laxfilé med citron- & parmesansås, vårens primörer och potatispuré
Lammrostbiff med chevrecème, rostad vitlökssky, haricot verts och rostad potatis
Lunchmeny v 20
Måndag 12/5
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli ock krutonger
Lammrostbiff med chevrecrème, rostad vitlökssky, haricot verts och rostad potatis
Tisdag 13/5
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli ock krutonger
Panerad kycklingfilé med chiliaioli, syrade grönsaker och jasminris
Onsdag 14/5
Örtglaserad sejrygg med paprika- & basilikasås och ljummen sallad på pärlcouscous
Panerad kycklingfilé med chiliaioli, syrade grönsaker och jasminris
Torsdag 15/5
Örtglaserad sejrygg med paprika- & basilikasås och ljummen sallad på pärlcouscous
Schnitzel med kryddsmör, rödvinssky, ärter och rostad potatis
Fredag 16/5
Flundrarullader med skaldjurssås, citronbakad fänkål, musslor och dillslungad potatis
Schnitzel med kryddsmör, rödvinssky, ärter och rostad potatis
Lördag 17/5
Flundrarullader med skaldjurssås, citronbakad fänkål, musslor och dillslungad potatis
Kryddig fläskkarré med bbq-sås, picklad lök, majs och bakad potatis
Söndag 18/5
Halstrad laxfilè med skaldjurssås, spenat, sparris och potatispuré
Kryddig fläskkarré med bbq-sås, picklad lök, majs och bakad potatis