Chat with us, powered by LiveChat

Boka rum

Lunchmeny

Lördag 11/5

Halstrad lax med hollandaisesås

Viltskavsgryta med potatispuré och lingon

Söndag 12/5

Panerad flundra med tartarsås

Kyckling ”tandori” med stekt ris och örtyoghurt

Viltskavsgryta med potatispuré och lingon

Måndag 13/5

Kokt kolja med yuzusmörsås

Kötttfärslimpa med svampsås och lingon

Tisdag 14/5

Stekt torsk med betor, kapris och brynt smör

Helstekt kalkonbröst med bbqsås

Onsdag 15/5

Fisk & skaldjursqueneller med spenat och västerbotten

Kryddstekt karré med pepparsås

Torsdag 16/5

Stekt strömming med klassiska tillbehör

Viltfärsbiffar med timjansky

Fredag 17/5

Fiskgryta med tomat, saffran och aioli

Flankstek med rödvinsås och rostad potatis

Lördag 18/5

Ugnsbakad lax med örtcréme

Helstekt fläskfilé med potatisgratäng

Söndag 19/5

Ångad sej med skaldjurssås

Kalvstek med gräddsås och pressgurka

Måndag 20/5

Ångad kolja med dillsås

Friterad kyckling med chilimajonäs

Tisdag 21/5

Friterade fishcakes med sesamdressing

Bakad fläsksida med timjansky

Onsdag 22/5

Stekt strömming med klassiska tillbehör

Kalvfriccasé svamp och morötter