Lunchmeny

Lördag 27/10

Färserad flundra med hummersås

Kycklingbröst med Dragon/senapsås

Söndag 28/10

Ugnsbakad lax med skagencréme

Wallenbergare med klassiska tillbehör

Måndag 29/10

Stekt torsk med brynt smör och champinjoner

Helstekt karré med gräddsås och stekta äpplen

Tisdag 30/10

Åkerblads fisk & skaldjursgryta med aioli

Färsbiffar med pepparsås

Onsdag 31/10

Halstrad lax med gräslökscréme

Kycklingbröst med curry/kokossås

Torsdag 1/11

Ugnsbakad sej med tomat & saffransås

Schnitzel med persiljesmör

Fredag 2/11

Fiskgratäng med räkor och dill

Lammgryta med spiskummin och myntayouhurt

Lördag 3/11

Friterad torsk med saffransaioli

Kalvstek med äppelcidersås och gelé

Söndag 4/11

Ugnsbakad lax med parmesancréme

Helstekt kalkonbröst med örtvelouté