Lunchmeny

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

 

Lunchmeny v 19


Måndag 5/5

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Bakad kycklingfilé med fetaostcrème, rosmarinsky och rostad sötpotatis

Tisdag 6/5

Panerad stilla havsflundra med tartarsås och ärter

Bakad kycklingfilé med fetaostcrème, rosmarinsky och rostade grönsaker

Onsdag 7/5

Panerad stilla havsflundra med tartarsås och ärter

Biff á la Lindström med kryddsmör, stekt ägg och sky

Torsdag 8/5

Koljafilé med frasigt örttäcke, rostad broccoli samt krämig tomat- & paprikasås

Biff á la Lindström med kryddsmör, stekt ägg och sky

Fredag 9/5

Koljafilé med frasigt örttäcke, rostad broccoli samt krämig tomat- & paprikasås

Fläskschnitzel med rödvinssås, kapris och rostad potatis

Lördag 10/5

Laxfilé med citron- & parmesansås, vårens primörer och potatispuré

Fläskschnitzel med rödvinssås, kapris och rostad potatis

Söndag 11/5

Laxfilé med citron- & parmesansås, vårens primörer och potatispuré

Lammrostbiff med chevrecème, rostad vitlökssky, haricot verts och rostad potatis

 

Lunchmeny v 20


Måndag 12/5

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli ock krutonger

Lammrostbiff med chevrecrème, rostad vitlökssky, haricot verts och rostad potatis

Tisdag 13/5

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli ock krutonger

Panerad kycklingfilé med chiliaioli, syrade grönsaker och jasminris

Onsdag 14/5

Örtglaserad sejrygg med paprika- & basilikasås och ljummen sallad på pärlcouscous

Panerad kycklingfilé med chiliaioli, syrade grönsaker och jasminris

Torsdag 15/5

Örtglaserad sejrygg med paprika- & basilikasås och ljummen sallad på pärlcouscous

Schnitzel med kryddsmör, rödvinssky, ärter och rostad potatis

Fredag 16/5

Flundrarullader med skaldjurssås, citronbakad fänkål, musslor och dillslungad potatis

Schnitzel med kryddsmör, rödvinssky, ärter och rostad potatis

Lördag 17/5

Flundrarullader med skaldjurssås, citronbakad fänkål, musslor och dillslungad potatis

Kryddig fläskkarré med bbq-sås, picklad lök, majs och bakad potatis

Söndag 18/5

Halstrad laxfilè med skaldjurssås, spenat, sparris och potatispuré

Kryddig fläskkarré med bbq-sås, picklad lök, majs och bakad potatis