Lunchmeny

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

Lunchmeny v 43


Måndag 21/10

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger

Klassisk Biff Rydberg på ryggbiff serveras med senapscrème

Tisdag 22/10

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger

Örtmarinerat lamm med potatisgratäng, rödvinssky och gröna bönor

Onsdag 23/10

Panerad flundrafilé med husets remouladsås, broccoli och klyftpotatis

Örtmarinerat lamm med potatisgratäng, rödvinssky och gröna bönor

Torsdag 24/10

Panerad flundrafilé med husets remouladsås, broccoli och klyftpotatis

Kycklingfilé med fetaostcrème, rödvinssky och rostade rotfrukter

Fredag 25/10

Bakad laxfilé med vitvinssås, ärtpuré och citronrostad blomkål

Kycklingfilé med fetaostcrème, rödvinssky och rostade rotfrukter

Lördag 26/10

Bakad laxfilé med vitvinssås, ärtpuré och citronrostad blomkål

Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, ärter & potatispuré

Söndag 27/10

Pocherad koljafilé med rökt sidfläsk, bakade betor och pepparrotssås

Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, ärter & potatispuré