Lunchmeny
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
-
-
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
-
Lunchmeny v 43
Måndag 21/10
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger
Klassisk Biff Rydberg på ryggbiff serveras med senapscrème
Tisdag 22/10
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger
Örtmarinerat lamm med potatisgratäng, rödvinssky och gröna bönor
Onsdag 23/10
Panerad flundrafilé med husets remouladsås, broccoli och klyftpotatis
Örtmarinerat lamm med potatisgratäng, rödvinssky och gröna bönor
Torsdag 24/10
Panerad flundrafilé med husets remouladsås, broccoli och klyftpotatis
Kycklingfilé med fetaostcrème, rödvinssky och rostade rotfrukter
Fredag 25/10
Bakad laxfilé med vitvinssås, ärtpuré och citronrostad blomkål
Kycklingfilé med fetaostcrème, rödvinssky och rostade rotfrukter
Lördag 26/10
Bakad laxfilé med vitvinssås, ärtpuré och citronrostad blomkål
Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, ärter & potatispuré
Söndag 27/10
Pocherad koljafilé med rökt sidfläsk, bakade betor och pepparrotssås
Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, ärter & potatispuré