Chat with us, powered by LiveChat

Boka rum

Lunchmeny

Fredag 6/12

Ugnsgratinerad fisk med hummersås

Rimmad oxbringa med pepparotssås

Lördag 7/12

Helstekt kalkonbröst med dragon/senapssås

Söndag 8/12

Lammfärsbiffar med myntayoghurt

Måndag 9/12

Ångad torsk med vitvinssås och räkor

Gulasch med ris och cremé fraische

Tisdag 10/12

Gratinerad fisk med västerbotten och spenat

Helstekt benfri kotlett med rostad vitlökssky

Onsdag 11/12

Stekt strömming med klassiska tillbehör

Köttfärslimpa med gräddsås och lingon

Torsdag 12/12

Stekt flundra med remouladesås

Kyckling med curry, kokos och ingefära

Fredag 13/12

Halstrad lax med stuvad spenat

Rimmad fläsklägg med rostade rotfrukter och senapssås

Lördag 14/12

Örtstekt kalv med timjansky och rostad potatis

Söndag 15/12

Fläskfilé med pepparsås