Lunchmeny

Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00:

  • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 245:-/person 
    Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan.

Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00

  • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 285:-/person 
    Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan. Till kaffet finns söta desserter.
  • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 245:-/person 
    Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka.Till kaffet finns söta desserter.
  • Dagens rätt; 185:-/person
    Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet med grönsallad & bröd. Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan. Till kaffet finns söta desserter.

Lunchmeny v 38

Måndag 20/9

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med krutonger & aioli

Majskyckling med äppelcidersås, bakad vitkål & stekt potatis

Tisdag 21/9

Panerad flundra med dansk remoulad & dillslungad potatis

Majskyckling med äppelcidersås, bakad vitkål & stekt potatis

Onsdag 22/9

Panerad flundra med dansk remoulad & dillslungad potatis

Helstekt kotlettrad med svampsås, vitlöksstekt svartrot & rostad potatis

Torsdag 23/9

Örtbakad torsk med parmesankräm, vitvinssås & rostad broccoli

Helstekt kotlettrad med svampsås, vitlöksstekt svartrot & rostad potatis

Fredag 24/9

Örtbakad torsk med parmesankräm, vitvinssås & rostad broccoli

Klassisk Kalops med kokt potatis, saltgurka & inlagda rödbetor

Lördag 25/9

Havets wallenbergare med ärtor, brynt smör & potatispuré

Klassisk Kalops med kokt potatis, saltgurka & inlagda rödbetor

Söndag 26/9

Havets wallenbergare med ärtor, brynt smör & potatispuré

Örtmarinerad kalv med rödvinssky, bakad tomat & potatisgratäng

 

Lunchmeny v 39

Måndag 27/9

Västerbotten- & parmesanbakad kolja med örtvelouté & fänkål

Örtmarinerad kalv med rödvinssky, bakad tomat & potatisgratäng

Tisdag 28/9

Västerbotten- & parmesanbakad kolja med örtvelouté & fänkål

Lammfärsbiffar med ratatouille, fetaostkräm & rostad potatis

Onsdag 29/9

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger

Lammfärsbiffar med ratatouille, fetaostkräm & rostad potatis

Torsdag 30/9

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger

Klassisk Ärtsoppa med fläsk & senap, samt pannkakor med hemgjord jordgubbssylt

Fredag 1/10

Friterad torsk med jasminris, sesamdressing & chili-picklade grönsaker

Klassisk Ärtsoppa med fläsk & senap, samt pannkakor med hemgjord jordgubbssylt

Lördag 2/10

Friterad torsk med jasminris, sesamdressing & chili-picklade grönsaker

Nattbakad högrev med karamelliserade morötter och dillsås

Söndag 3/10

Halstrad gravlax med dillstuvad potatis, rostad citron & broccoli

Nattbakad högrev med karamelliserade morötter och dillsås