Konferenslokaler

Konferens i Tällberg - för inspiration och givande möten

Upptäck Tällbergs bästa konferenslokaler

I den pittoreska byn Tällberg, omfamnad av Dalarnas storslagna natur, finner ni Åkerblads – en plats där tradition möter nutid för att skapa oförglömliga möten och evenemang. Våra konferenslokaler är mer än bara rum, de är portaler till kreativitet, samarbete och välbefinnande.

Konferensrum Tällberg – rum för idéer

Våra 11 konferensrum i Tällberg är designade för att inspirera. Med utsikt över hotellträdgårdarna och siluetten av dalaidyllen, erbjuder varje rum en atmosfär som öppnar upp för nya tankar och perspektiv. Oavsett om ni planerar en intim workshop eller ett större företagsevent, har vi den perfekta lösningen för er. Det största konferensrummet välkomnar upp till 230 deltagare.

Skräddarsydda lösningar för varje möte

På Åkerblads förstår vi att varje möte är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda paket som anpassas efter era specifika behov och önskemål. Vårt receptionsteam står redo för att göra er konferens i Tällberg till en minnesvärd upplevelse.

 

Konferenser i Tällberg med naturen som granne

Att välja Tällberg för er nästa konferens innebär inte bara tillgång till förstklassiga konferenslokaler, utan också en oslagbar närhet till naturen. Här kan ni låta idéerna flöda fritt under promenader längs med Siljans strand eller vid en inspirerande teamaktivitet i det gröna.

Aktiviteter som stärker teamet

Förutom våra konferensrum erbjuder vi ett brett utbud av aktiviteter designade för att stärka teamkänslan och öka kreativiteten. Från traditionell dalahästtillverkning till äventyrliga utomhusaktiviteter, har vi allt som krävs för att göra er vistelse både givande och minnesvärd.

Maten som förenar

Ingen konferens är komplett utan god mat. Vårt kök tar tillvara på lokala råvaror för att skapa rätter som speglar Dalarnas kulinariska arv. Låt er förföras av smaker som berikar både kropp och själ, som för samman människor på ett sätt som bara god mat kan göra.

Skapa minnen som varar

På Åkerblads är vårt mål att ni ska lämna oss med mer än bara anteckningar från era möten. Vi vill att ni tar med er minnen – av de idéer som föddes, de band som stärktes och den gästfrihet som ni möttes av. Välj våra konferenslokaler i Tällberg för ert nästa event, upplev skillnaden.

Boka er nästa konferens i Tällberg

Är ni redo att ta ert företag till nya höjder med en konferens i Tällberg? Kontakta oss idag för att börja planera er vistelse. Vårt team är här för att se till att varje detalj blir perfekt, från rummens inredning till dagordningens sista punkt.

 

Välkommen till en unik konferensupplevelse i hjärtat av Dalarna!