Boka rum

Arbeta hos oss

Åkerblads Gästgiveri, Hotell och Spa är en familjeägd hotellverksamhet belägen i vackra Tällberg, Dalarna. Gården har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e – 22:a generationen Åkerblad tillsammans med ett starkt 40-manna team för att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Upplevelser är vårt nyckelord, det är vad vi förmedlar till gästen från det att hon/han checkar in tills dess att hon/han längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten. Vårt mål är att leverera en unik produkt vilket avspeglar sig inte bara i de anrika lokalerna utan även i hotellets 73 st. gästrum där alla är personligt inredda och inget rum är det andra likt. Vår restaurang arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster.
Vårt senaste tillskott i företaget är vår Spaavdelning där vi erbjuder 3 terapeutrum, 1 duo behandlingsrum, 1 hydroterapibad samt en spasvit, med egen bubbelpool och bastu. Tillsammans med Spaavdelningen har vi även ett nybyggt gym samt helt nyrenoverade och exklusiva omklädningsrum med bastu.
Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité och service är ledorden.

Låter det intressant? Ni är alltid välkommen med en spontanansökan.
I menyn här nedan presenteras lediga tjänster på Åkerblads Hotell. klicka på länken eller kontakta oss för mer information.

SPA-terapeut/Massör/Hudterapeut, 1st. Tillsvidareanställning 50%

 • Dina arbetsuppgifter…
  Som Massör, SPA-terapeut och/eller Hudterapeut arbetar du i vår spaavdelning med att utföra behandlingar enligt vår SPA-meny. Vårt SPA-team arbetar med produkter från Maria Åkerberg och BABOR, erfarenhet och kännedom om dessa produkter ses som meriterande men inte ett krav. Vi tillhandahåller interna utbildningar om vårt behandlingsutbud och produkter.
  Våra kunder är främst hotellgäster som besöker vårt hotell och önskar njuta avslappnande behandlingar.
  I tjänsten ingår förutom att utföra behandlingar även produktförsäljning i vår shop & tillhandahålla förfriskningar till SPA-gästerna i väntloungen.
  Arbetstiderna är varierande och anpassas efter SPA-avdelningens öppettider.
 • Kompetensprofil…
  Som medarbetare på Åkerblads förväntar vi oss att du genomför ditt arbete med stort engagemang och kreativ förmåga. Vidare att du har en utpräglad känsla för kvalitet och service samt ett genuint intresse för att arbeta med människor, framförallt våra gäster, men även medarbetare och kollegor.
  Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Vi tror att du är full av idéer och är försedd med en stor portion nyfikenhet.
  Vi ser att din formella bakgrund är diplomerad massör, hudterapeut och/eller spaterapeut. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet inom arbetsområdet spa, friskvård eller hälsa, och det är viktigt att du kan ta eget initiativ samt är beredd att arbeta helger.
  För rätt person erbjuder vi ett utvecklande arbete med stora möjligheter, både här och nu, men även för framtiden.
 • Information…
  Stämmer ovanstående in på dig, är det just dig vi söker. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 50%. Alla våra tjänster inleds med en provanställning. Tjänsten står till förfogande från dags datum, men tillsätts enligt överenskommelse. Vi påbörjar en intervjuprocess från det att ansökningarna börjar anlända till oss. Ni sänder Er ansökan till oss via mail, hanna@akerblads.se.Vid frågor som berör tjänsten är Ni varmt välkomna att kontakta Hanna Lindqvist SPA-Chef på +46 (0)247-508 00.
  Vi ser gärna att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt, dock senast den 30.e september 2020
  Varmt välkommen med Er ansökan.

Restaurangchef, 1 tjänst Tillsvidareanställning 100%

Om tjänsten…
Som restaurangchef är du ansvarig för matsalen, dess medarbetare och värdskapet ut mot gästen. Du har god insyn i bokningsläget och besitter det yttersta ansvaret för att matsalsupplevelsen för konferens-, grupp- och privatbokningar sker professionellt. Därför arbetar du tillsammans med teamet i restaurangens alla förekommande arbetsuppgifter samt arbetar kontinuerligt med ansvars- och arbetsfördelningen inom gruppen som idag består av 10 fantastiska medarbetare. Du ansvarar för schemaläggning, semesterplanering samt bemanning i matsalen.
Förutom att du inspirerar dina medarbetare och gäster ingår även en administrativ roll. Du sköter bl.a. inköp av drycker och följer upp dessa med vårt komplexa investeringsprogram.
I din roll som restaurangchef ingår du i företagets ledningsgrupp och arbetar nära ägarfamiljen och andra avdelningschefer. I ditt arbete kommer du att ha ett aktivt stöd från ansvariga inom avtalsfrågor, ekonomi och marknad.

Om dig…
Vi ser att du har en god erfarenhet från restaurangledning och tidigare chefserfarenhet. Ett stort intresse för drycker och kunskap om dessa är en förutsättning för att du ska trivas med tjänsten. Du får gärna ha en sommelierutbildning i ditt CV, dock ej krav. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Övriga språk ser vi som meriterande, så även kännedom om bokningssystemet Jupiter/Rebnis. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och vi tror att du känner igen dig i följande:
Du är strukturerad, flexibel och bra på att ta initiativ som leder till att vi kvalitetssäkrar vårt dagliga arbete. Du känner stort ansvar för din restaurang, är professionell och personlig i mötet med gäster och kollegor. Du är nyfiken, har tålamod och en lösningsorienterad attityd, dessutom har du alltid ett glatt humör och en stor portion sunt förnuft. Du skapar engagemang, glädje & stolthet och dina medarbetare respekterar dig för att du är omtänksam och driven. Som person har du lätt att få medarbetare med dig och genom din närvaro skapas en positiv och effektiv arbetsmiljö.

Information…
Sista ansökningsdagen är den 30 september men då ansökningarna kommer att behandlas löpande kan tjänsten tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.
Tillträde till tjänsten sker enligt ök.
Du sänder din ansökan till oss via mail, hr@akerblads.se, märk din ansökan med ”Restaurangchef”.
Vid frågor som berör tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

 • Anders Åkerblad på +46 (0)247-508 00
 • Fredrik Svedberg på +46 (0)247-508 08
  Varmt välkommen med din ansökan och vi hoppas du kommer att trivas i vårt team.

Lokalvårdare, 2 tjänster extraanställning

Om tjänsten…
Som lokalvårdare ingår du i ett team av både fast anställd personal och extraanställd personal.
Du städar i huvudsak hotellrum och allmänna utrymmen i restaurang, hotell & SPA.
Du har en återkommande kontakt med hotellets reception och möter ofta gäster i ditt arbete.

Om dig…
Du är pigg, glad och älskar att arbeta med människor i servicebranschen.
Om du tidigare arbetat som lokalvårdare så är det meriterande, men inte ett krav för att söka tjänsten. Vi utbildar dig internt om du saknar den kunskap vi efterfrågar.
Ett krav för tjänsten är att du kan kommunicera med Svenska eller Engelska.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens och vår ständiga utveckling.

Information…
Tjänsten är en extraanställning. Där startdatumet är enligt ö.k, viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum.
Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss.
Ni sänder Er ansökan till oss via mail, husfru@akerblads.se Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta Maria Söderberg på 0247-508 00.

Varmt välkommen med Er ansökan. Hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.


Serveringsmedarbetare, 3 tjänster extraanställning

Dina arbetsuppgifter…
Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds tallriksservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny.
I din tjänst ingår förberedelser och återställning av matsal, såsom uppdukning, diskning putsning osv.  Det förekommer även viss barverksamhet.

Kompetensprofil…
Ni har arbetslivserfarenhet av A`la Carteservering och god kännedom om viner.
Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.

Information…
Vi söker just Er och erbjuder en extra anställning, prognosen tyder på att du kommer få möjlighet till att arbeta hela arbetsveckor.
Tjänsterna ställs till förfogande från juni och sträcker sig till augusti ut. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i start- och slutdatum. Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss, därmed kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ni sänder Er ansökan till oss via mail, anders@akerblads.se, vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta oss, på +46 (0)247-508 00.

Vi ser att Ni sänder Er ansökan till innan den 30 september 2020.

Varmt välkommen med Er ansökan och hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.


SPA-Terapeut, 1 tjänst extraanställning

Om tjänsten…
Som SPA-terapeut eller Massör arbetar du i vår spa avdelning med att utföra behandlingar enligt vår SPA-meny. Vårt SPA-team arbetar med produkter från Maria Åkerberg och BABOR, erfarenhet och kännedom om dessa produkter ses som meriterande men inte ett krav. Vi tillhandahåller interna utbildningar om vårt behandlingsutbud och produkter.
Våra kunder är främst hotellgäster som besöker vårt hotell och önskar njuta avslappnande behandlingar.
I tjänsten ingår förutom att utföra behandlingar även produktförsäljning i vår shop & tillhandahålla förfriskningar till SPA-gästerna i väntlounge.

Om dig…
Du har erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare och brinner för att genomföra ditt arbete med stort engagemang, kvalitet och service.

Information…
Stämmer ovanstående in på dig, är det just dig vi söker. Vi erbjuder just nu extraarbete med störst fokus på sommaren & veckosluten under våren. Vi påbörjar en intervjuprocess från det att ansökningarna börjar anlända till oss. Ni sänder er ansökan till oss via mail, hanna@akerblads.se. Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta oss på 0247-508 00.
Vi ser gärna att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan.