Boka rum

Arbeta hos oss

Åkerblads Gästgiveri, Hotell och Spa är en familjeägd hotellverksamhet belägen i vackra Tällberg, Dalarna. Gården har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e – 22:a generationen Åkerblad tillsammans med ett starkt 35-manna team för att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Upplevelser är vårt nyckelord, det är vad vi förmedlar till gästen från det att hon/han checkar in tills dess att hon/han längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten. Vårt mål är att leverera en unik produkt vilket avspeglar sig inte bara i de anrika lokalerna utan även i hotellets 73 st. gästrum där alla är personligt inredda och inget rum är det andra likt. Vår restaurang arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster.
Vårt senaste tillskott i företaget är vår Spaavdelning där vi erbjuder 3 terapeutrum, 1 duo behandlingsrum, 1 hydroterapibad samt en spasvit, med egen bubbelpool och bastu. Tillsammans med Spaavdelningen har vi även ett nybyggt gym samt helt nyrenoverade och exklusiva omklädningsrum med bastu.
Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité och service är ledorden.

Låter det intressant? Ni är alltid välkommen med en spontanansökan.
I menyn här nedan presenteras lediga tjänster på Åkerblads Hotell. klicka på länken eller kontakta oss för mer information.

 

Konferens- & arrangemangsansvarig, 1tjänst, Tillsvidareanställning

 • Om tjänsten…
  I din roll som konferens- & arrangemangsansvarig följer du gruppen från det att förfrågan inkommer till fakturering. Du är kundens kontaktperson under hela planeringsstadiet & skapar därför en trygg relation med den blivande gästen. Våra avdelningschefer förser dig med material som kunden efterfrågar & du paketerar en helhetslösning mot företaget eller den privata gästen. Exempel på uppdrag är konferenser, bröllop & födelsedagar.
  I tjänsten förekommer säljarbete mot nya kunder på marknaden, samt upprätthållande av goda relationer med våra återkommande vänner.
  Arbetet kräver snabba beslut & skyndsam återkoppling till gästerna, både via mail & telefon.
  Under lågsäsong på mötesmarknaden, dvs. sommarmånaderna & högtidshelger är ditt arbete förlagt till hotellets reception. Det är därför viktigt att du har god insyn i receptionens arbete, stor vikt av detta kommer att förläggas vid din introduktion.
  Som ansvarig för möten & arrangemang ingår du i företagets ledningsgrupp & arbetar nära receptionschefen & ägarfamiljen.
 • Om dig…
  Vi ser att du har en god erfarenhet från hotelldrift, Microsoft office & outlook.
  Goda språkkunskaper i svenska & engelska är ett krav. Övriga språk ser vi som meriterande, så även kännedom om bokningssystemet Jupiter.
  Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare, vi tror att du känner igen dig i följande:
  Du är strukturerad, flexibel & bra på att ta initiativ som leder till att vi kvalitetssäkrar vårt dagliga arbete. Du känner stort ansvar för ditt arbete, är professionell & personlig i mötet med gäster & kollegor. Du är nyfiken, har tålamod & en lösningsorienterad attityd, dessutom har du alltid ett glatt humör & en stor portion sunt förnuft som förstärker vårt arbete med det personliga värdskapet.
  Som person har du lätt att få folk med dig och genom din närvaro skapas en positiv & effektiv arbetsmiljö.
 • Information…
  Sista ansökningsdagen är den 8mars, ansökningarna kommer att behandlas löpande & tjänsten kan därmed tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
  Du sänder din ansökan till oss via mail, rosanna@akerblads.se, vid frågor som berör tjänsten är du varmt välkomna att kontakta Rosanna Åkerblad, Hotellchef på 0247-508 00.
  Varmt välkommen med din ansökan & vi hoppas du kommer att trivas i vårt team.

Receptionist, Vikariat 1-1½år 100%

 • Om tjänsten…
  Som receptionist arbetar du i hotellets reception och är företagets röst/ansikte mot våra gäster. Du och dina kolleger har god insyn i bokningsläget och ansvarar för att konferens-, grupp- och privatbokningar sker professionellt. Du arbetar tillsammans med teamet i receptionens alla förekommande arbetsuppgifter. Receptionsteamet arbetar inte bara nära ägarfamiljen utan även nära hotellets avdelningschefer, helt enkelt spindeln i nätet. Om du har erfarenhet av bokningssystemet Jupiter är det meriterande, dock ej ett krav. Dina arbetstider är varierande av både tider och dagar. Hotellets reception har öppet alla vardagar/helgdagar dock inte öppet nattetid.
 • Om dig…
  Vi ser att du har en god erfarenhet från hotell/receptionsarbete. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Övriga språk ser vi som meriterande. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och vi tror att du känner igen dig i följande: Du är strukturerad, flexibel och bra på att ta initiativ. Du känner stort ansvar för att mötet mellan dig och gästen är professionell och personlig. Du är nyfiken, har tålamod och en lösningsorienterad attityd, dessutom har du alltid ett glatt humör och en stor portion sunt förnuft. Du skapar engagemang, glädje & stolthet och dina medarbetare respekterar dig för att du är omtänksam och driven.
      
 • Information…
  Vi söker dig och erbjuder ett vikariat på 1-1½år med mycket goda chanser till förlängning. Tjänsten finns tillgänglig från april/maj 2020, men tillsätts enligt överenskommelse. För oss är inte startdatumet det viktigaste utan att vi finner rätt medarbetare.
  Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss. Du sänder din ansökan till oss via mail, receptionschef@akerblads.se, vid frågor som berör tjänsten är Ni varmt välkomna att kontakta Receptionschef, Sara Andersson på 0247-508 00.
  Vi ser att du sänder den ansökan till oss senast den 29 februari 2020.
  Varmt välkommen med din ansökan och hoppas du kommer att trivas i vårt team.

SPA-terapeut /Hudterapeut, 1st. Tillsvidare 50%

 • Dina arbetsuppgifter…
  Som SPA-terapeut och/eller Hudterapeut arbetar du i vår spaavdelning med att utföra behandlingar enligt vår SPA-meny. Vårt SPA-team arbetar med produkter från Maria Åkerberg och BABOR, erfarenhet och kännedom om dessa produkter ses som meriterande men inte ett krav. Vi tillhandahåller interna utbildningar om vårt behandlingsutbud och produkter.
  Våra kunder är främst hotellgäster som besöker vårt hotell och önskar njuta avslappnande behandlingar.
  I tjänsten ingår förutom att utföra behandlingar även produktförsäljning i vår shop & tillhandahålla förfriskningar till SPA-gästerna i väntloungen.
  Arbetstiderna är varierande och anpassas efter SPA-avdelningens öppettider.
 • Kompetensprofil…
  Som medarbetare på Åkerblads förväntar vi oss att du genomför ditt arbete med stort engagemang och kreativ förmåga. Vidare att du har en utpräglad känsla för kvalitet och service samt ett genuint intresse för att arbeta med människor, framförallt våra gäster, men även medarbetare och kollegor.
  Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Vi tror att du är full av idéer och är försedd med en stor portion nyfikenhet.Vi ser att din formella bakgrund är diplomerad hudterapeut och/eller spaterapeut. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet inom arbetsområdet spa, friskvård eller hälsa, och det är viktigt att du kan ta eget initiativ samt är beredd att arbeta helger.För rätt person erbjuder vi ett utvecklande arbete med stora möjligheter, både här och nu, men även för framtiden.
 • Information…
  Stämmer ovanstående in på dig, är det just dig vi söker. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 50%. Alla våra tjänster inleds med en provanställning. Tjänsten står till förfogande från dags datum, men tillsätts enligt överenskommelse. Vi påbörjar en intervjuprocess från det att ansökningarna börjar anlända till oss. Ni sänder Er ansökan till oss via mail, hanna@akerblads.se.Vid frågor som berör tjänsten är Ni varmt välkomna att kontakta Hanna Lindqvist SPA-Chef
  på +46 (0)247-508 00.
  Vi ser gärna att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt, dock senast den 29 februari 2020
  Varmt välkommen med Er ansökan.

Servitris/Servitör, 2tjänster, extraanställning 

 • Om tjänsten…
  Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds bufféservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny.
  I din tjänst ingår förberedelser och återställning av matsal, såsom uppdukning, diskning putsning osv.  Det förekommer även viss barverksamhet.
 • Om dig…
  Ni har arbetslivserfarenhet av A`la Carteservering och god kännedom om viner.
  Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
  Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.
 • Information…
  Vi söker just Er och erbjuder två extraanställningar.
  Tjänsterna ställs till förfogande enligt ök. då det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum. Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss, därmed kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag. Ni sänder Er ansökan till oss via mail, fredrik.moberg@akerblads.se, vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta Fredrik Moberg, på +46 (0)247-508 00.
  Varmt välkommen med Er ansökan och hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.

 


Lokalvårdare, 2tjänster, extraanställning 

 • Om tjänsten…
  Som lokalvårdare ingår du i ett team av både fast anställd personal och extraanställd personal.
  Du städar i huvudsak hotellrum och allmänna utrymmen i restaurang, hotell & SPA.
 • Om dig…
  Du är pigg, glad och älskar att arbeta med människor i servicebranschen.
  Om du tidigare arbetat som lokalvårdare så är det meriterande, men inte ett krav för att söka tjänsten. Vi utbildar dig internt om du saknar den kunskap vi efterfrågar.
  Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens och vår ständiga utveckling.
 • Information…
  Tjänsten är en extraanställning. Där startdatumet är enligt ö.k, viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum.
  Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss.
  Ni sänder Er ansökan till oss via mail, husfru@akerblads.se Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta Maria Söderberg på 0247-508 00.
  Varmt välkommen med Er ansökan. Hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.

SPA-Terapeut, 1tjänst, extraanställning

 • Om tjänsten…
  Som SPA-terapeut eller Massör arbetar du i vår spa avdelning med att utföra behandlingar enligt vår SPA-meny. Vårt SPA-team arbetar med produkter från Maria Åkerberg och BABOR, erfarenhet och kännedom om dessa produkter ses som meriterande men inte ett krav. Vi tillhandahåller interna utbildningar om vårt behandlingsutbud och produkter.
  Våra kunder är främst hotellgäster som besöker vårt hotell och önskar njuta avslappnande behandlingar.
  I tjänsten ingår förutom att utföra behandlingar även produktförsäljning i vår shop & tillhandahålla förfriskningar till SPA-gästerna i väntlounge.
 • Om dig…
  Du har erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare och brinner för att genomföra ditt arbete med stort engagemang, kvalitet och service.
 • Information…
  Stämmer ovanstående in på dig, är det just dig vi söker. Vi erbjuder just nu extraarbete med störst fokus på sommaren & veckosluten under våren. Vi påbörjar en intervjuprocess från det att ansökningarna börjar anlända till oss. Ni sänder er ansökan till oss via mail, hanna@akerblads.se. Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta oss på 0247-508 00.
  Vi ser gärna att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt.
  Varmt välkommen med din ansökan.