Boka rum

Arbeta hos oss

Åkerblads Gästgiveri, Hotell och Spa är en familjeägd hotellverksamhet belägen i vackra Tällberg, Dalarna. Gården har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e – 22:a generationen Åkerblad tillsammans med ett starkt 40-manna team för att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Upplevelser är vårt nyckelord, det är vad vi förmedlar till gästen från det att hon/han checkar in tills dess att hon/han längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten. Vårt mål är att leverera en unik produkt vilket avspeglar sig inte bara i de anrika lokalerna utan även i hotellets 73 st. gästrum där alla är personligt inredda och inget rum är det andra likt. Vår restaurang arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster.
Vårt senaste tillskott i företaget är vår Spaavdelning där vi erbjuder 3 terapeutrum, 1 duo behandlingsrum, 1 hydroterapibad samt en spasvit, med egen bubbelpool och bastu. Tillsammans med Spaavdelningen har vi även ett nybyggt gym samt helt nyrenoverade och exklusiva omklädningsrum med bastu.
Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité och service är ledorden.

Låter det intressant? Ni är alltid välkommen med en spontanansökan.
I menyn här nedan presenteras lediga tjänster på Åkerblads Hotell. klicka på länken eller kontakta oss för mer information.


Receptionist, 1 tjänst Heltid

Dina arbetsuppgifter…
Som receptionist arbetar du i hotellets reception och är företagets röst/ansikte mot våra gäster. Du och dina kolleger har god insyn i bokningsläget och ansvarar för att konferens-, grupp- och privatbokningar sker professionellt. Du arbetar tillsammans med teamet i receptionens alla förekommande arbetsuppgifter. Receptionsteamet arbetar inte bara nära ägarfamiljen utan även nära hotellets avdelningschefer, helt enkelt spindeln i nätet. Om du har erfarenhet av bokningssystemet Jupiter är det meriterande, dock ej ett krav. Dina arbetstider är varierande av både tider och dagar. Hotellets reception har öppet alla vecko/helgdagar dock inte öppet nattetid.

Kompetensprofil…
Vi ser att du har en god erfarenhet från hotell/receptionsarbete. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Övriga språk ser vi som meriterande. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och vi tror att du känner igen dig i följande; Du är strukturerad, flexibel och bra på att ta initiativ. Du känner stort ansvar för att mötet mellan dig och gästen är professionell och personlig. Du är nyfiken, har tålamod och en lösningsorienterad attityd, dessutom har du alltid ett glatt humör och en stor portion sunt förnuft. Du skapar engagemang, glädje & stolthet och dina medarbetare respekterar dig för att du är omtänksam och driven.

Information…
Stämmer ovanstående in på dig är det just dig vi söker. Tjänsten och upplärning ställs till förfogande från dags datum tillsätts enligt ö.k. Vi tillämpar intervjuprocessen efter det att ansökningsperioden löpt ut.

Ni sänder Er ansökan till oss via mail; hr@akerblads.se

Vid frågor som berör tjänsten är Ni varmt välkomna att kontakta Rosanna på +46 (0)247-508 00.
Vi ser att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt pga den korta ansökningsperioden.

Varmt välkommen med Er ansökan och hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.


Lokalvårdare, 2 tjänster extraanställning & sommaranställning Heltid

Om tjänsten…
Som lokalvårdare ingår du i ett team av både fast anställd personal och extraanställd personal.
Du städar i huvudsak hotellrum och allmänna utrymmen i restaurang, hotell & SPA.
Du har en återkommande kontakt med hotellets reception och möter ofta gäster i ditt arbete.

Om dig…
Du är pigg, glad och älskar att arbeta med människor i servicebranschen.
Om du tidigare arbetat som lokalvårdare så är det meriterande, men inte ett krav för att söka tjänsten. Vi utbildar dig internt om du saknar den kunskap vi efterfrågar.
Ett krav för tjänsten är att du kan kommunicera med Svenska eller Engelska.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens och vår ständiga utveckling.

Information…
Tjänsten är en extraanställning. Där startdatumet är enligt ö.k, viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum.
Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss.
Ni sänder Er ansökan till oss via mail, husfru@akerblads.se , Vi ser att ni sänder er ansökan till innan den 22juli 2021.
Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta Maria Söderberg på 0247-508 00.

Varmt välkommen med Er ansökan. Hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.


SPA-Terapeut, 1 tjänst extraanställning

Om tjänsten…
Som SPA-terapeut eller Massör arbetar du i vår spa avdelning med att utföra behandlingar enligt vår SPA-meny. Vårt SPA-team arbetar med produkter från Maria Åkerberg och BABOR, erfarenhet och kännedom om dessa produkter ses som meriterande men inte ett krav. Vi tillhandahåller interna utbildningar om vårt behandlingsutbud och produkter.
Våra kunder är främst hotellgäster som besöker vårt hotell och önskar njuta avslappnande behandlingar.
I tjänsten ingår förutom att utföra behandlingar även produktförsäljning i vår shop & tillhandahålla förfriskningar till SPA-gästerna i väntlounge.

Om dig…
Du har erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare och brinner för att genomföra ditt arbete med stort engagemang, kvalitet och service.

Information…
Stämmer ovanstående in på dig, är det just dig vi söker. Vi erbjuder just nu extraarbete med störst fokus på sommaren & veckosluten under våren. Det finns även goda chanser till fortsatt arbete under hösten. Vi påbörjar en intervjuprocess från det att ansökningarna börjar anlända till oss. Ni sänder er ansökan till oss via mail, hanna@akerblads.se. Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta oss på 0247-508 00.
Vi ser att ni sänder er ansökan till innan den 22juli 2021.
Varmt välkommen med din ansökan.


Servitris/Servitör, 3 tjänster extraanställning & sommaranställning Heltid

Dina arbetsuppgifter…
Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds buffé- & tallriksservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny.
I din tjänst ingår förberedelser och återställning av matsal, såsom uppdukning, diskning putsning osv.  Det förekommer även viss barverksamhet och det viktigaste av allt, att få våra fantastiska gäster att trivas.

Kompetensprofil…
Ni har arbetslivserfarenhet av A`la Carteservering och god kännedom om viner.
Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på ledningens krav.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och ert intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.

Information…
Vi söker just Er och erbjuder en extra anställning, prognosen tyder på att du kommer få möjlighet till att arbeta hela arbetsveckor.
Tjänsterna ställs till förfogande från juni och sträcker sig till augusti ut, med mycket goda chanser till tillsvidare anställning. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i start- och slutdatum. Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss, därmed kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ni sänder Er ansökan till oss via mail, hr@akerblads.se, märk ansökan med ”Servis”. Vid frågor som berör tjänsterna är ni varmt välkomna att kontakta oss, på +46 (0)247-508 00.

Vi ser att ni sänder er ansökan till innan den 22juli 2021.

Varmt välkommen med er ansökan och hoppas ni kommer att trivas i vårt team.


Kock, 1 tjänst Heltid 100%

Dina arbetsuppgifter…
Som kock ingår Ni i ett starkt team.
Ni behärskat kallkökets arbetsuppgifter lika väl som varmkökets samtliga sysslor.
Då varunamnet Åkerblads står för kvalitet tillagar vi allt ifrån bröd och fonder till majonnäser och glassar, från råvara till färdig produkt. Att laga mat från grunden är för Er som för oss en självklarhet.
Då vi är ett välbesökt hotell håller vi öppet för våra gäster från tidig morgon till sen kväll, årets alla dagar. Det innebär att varierande arbetstider förekommer i vår schemaplanering.
Förutom Din yrkesskicklighet färgar även yrkesstoltheten en vän av ordning och goda hygienkunskaper.

Kompetensprofil…
Ni har minst ett par år bakom Er av liknande tjänst, samt restaurangutbildning. Alternativt lång arbetslivserfarenhet som överensstämmer enligt förstnämnda.
Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens och vår ständiga utveckling.

Information…
Tjänsten är tillsvidare och startdatumet är den 1/8. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum.
Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss.

Ni sänder Er ansökan till oss via mail, hr@akerblads.se, märk ansökan med ”Kock” Vid frågor som berör tjänsterna är ni varmt välkomna att kontakta Anna Rashem på +46 (0)247-508 03.

Vi ser att ni sänder er ansökan till innan den 22juli 2021.

Varmt välkommen med er ansökan. Hoppas ni kommer att trivas i vårt team