Arbeta hos oss

Åkerblads Gästgiveri, Hotell och Spa är en familjeägd hotellverksamhet belägen i vackra Tällberg, Dalarna. Gården har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e – 22:a generationen Åkerblad tillsammans med ett starkt 35-manna team för att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Upplevelser är vårt nyckelord, det är vad vi förmedlar till gästen från det att hon/han checkar in tills dess att hon/han längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten. Vårt mål är att leverera en unik produkt vilket avspeglar sig inte bara i de anrika lokalerna utan även i hotellets 73 st. gästrum där alla är personligt inredda och inget rum är det andra likt. Vår restaurang arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster. Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité och service är ledorden.

Låter det intressant? Ni är alltid välkommen med en spontanansökan.
I menyn här nedan presenteras lediga tjänster på Åkerblads Hotell. klicka på länken eller kontakta oss för mer information.

Biträdande restaurangchef, 1tjänst 100%

 • Om tjänsten…
  Som biträdande restaurangchef ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att leda driften tillsammans med restaurangchefen och är ytterst ansvarig för allt som händer i restaurangen när restaurangchef inte är närvarande.
  I tjänsten ingår schemaplanering och bemanning, men största delen av arbetstiden är fördelad till att leda och aktivt arbeta med teamet som består av hovmästare, serveringspersonal och frukostpersonal. Vi serverar mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds bufféservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny.
 • Om dig…
  Ni har restaurangutbildning & erfarenhet av arbetsledning inom Hotell- och restaurang.
  Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
  Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.
 • Information…
  Vi söker just Er och erbjuder en tillsvidareanställning med 100%.
  Tjänsten ställs till förfogande från nu, men tillsätts enligt överenskommelse. För oss är det viktigast att finna rätt person och är därmed mycket flexibla i startdatum. Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss, därmed kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
  Ni sänder Er ansökan till oss via mail, fredrik.moberg@akerblads.se. Märk ansökan med ”bitr.restaurangchef”, vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta oss, på +46 (0)247-508 00.
  Vi ser att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt, dock senast den 1april
  Varmt välkommen med Er ansökan och hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.

Servitris/Servitör, 3tjänster med visstidsanställning 100%

 • Om tjänsten…
  Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds bufféservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny.
  I din tjänst ingår förberedelser och återställning av matsal, såsom uppdukning, diskning putsning osv.  Det förekommer även viss barverksamhet.
 • Om dig…
  Ni har arbetslivserfarenhet av A`la Carteservering och god kännedom om viner.
  Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
  Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.
 • Information…
  Vi söker just Er och erbjuder en visstidsanställning med 100%.
  Tjänsterna ställs till förfogande från juni och sträcker sig till augusti ut. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i start- och slutdatum. Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss, därmed kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ni sänder Er ansökan till oss via mail, fredrik.moberg@akerblads.se, vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta Fredrik Moberg, på +46 (0)247-508 00.
Vi ser att Ni sänder Er ansökan till innan den 31mars 2018.
Varmt välkommen med Er ansökan och hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.


Receptionist, 1tjänst med tillsvidareanställning 100% 

 • Om tjänsten…
  Som receptionist arbetar du i hotellets reception och är företagets röst/ansikte mot våra gäster. Du och dina kolleger har god insyn i bokningsläget och ansvarar för att konferens-, grupp- och privatbokningar sker professionellt. Du arbetar tillsammans med teamet i receptionens alla förekommande arbetsuppgifter. Receptionsteamet arbetar inte bara nära ägarfamiljen utan även nära hotellets avdelningschefer, helt enkelt spindeln i nätet. Om du har erfarenhet av bokningssystemet Jupiter är det meriterande, dock ej ett krav. Dina arbetstider är varierande av både tider och dagar. Hotellets reception har öppet alla vecko/helgdagar dock inte öppet nattetid.
 • Om dig…
  Vi ser att du har en god erfarenhet från hotell/receptionsarbete. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Övriga språk ser vi som meriterande. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och vi tror att du känner igen dig i följande: Du är strukturerad, flexibel och bra på att ta initiativ. Du känner stort ansvar för att mötet mellan dig och gästen är professionell och personlig. Du är nyfiken, har tålamod och en lösningsorienterad attityd, dessutom har du alltid ett glatt humör och en stor portion sunt förnuft. Du skapar engagemang, glädje & stolthet och dina medarbetare respekterar dig för att du är omtänksam och driven.
 • Information…
  Stämmer ovanstående in på dig är det just dig vi söker. Tjänsten och eventuell upplärning ställs till förfogande från den 15.e april men tillsätts enligt ö.k. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatumet.
  Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss och därmed kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.Ni sänder Er ansökan till oss via mail, receptionschef@akerblads.se, vid frågor som berör tjänsten är Ni varmt välkomna att kontakta Sara Andersson, receptionschef på +46 (0)247-508 00.
  Vi ser att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt.

  Varmt välkommen med Er ansökan och hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.


Frukostkock, 1tjänst 75%

 •  Om tjänsten…
  Som frukostkock arbetar Ni med förberedelser, servering och efterarbete av frukost. Du arbetar både i köket med frukostförberedande sysslor och i matsalen med påfyllning av bufféer. I tjänsten har du mycket gästkontakt och därför ser vi att ditt sätt att kommunicera faller sig naturligt och tillmötesgående. Du ansvarar för att det finns hemkokta marmelader, sylter, nybakat frukostbröd osv. Därför ser vi att du har liknade erfarenheter i ditt cv.
 • Om dig…
  Erfarenhet av frukostservering eller servering är ett krav. Likaså att kökssysslorna inte känns främmande, det ska kännas som en naturlig del att du har ansvar för våra gästers frukostupplevelse. Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens ständiga utveckling
 • Information…
  Vi söker dig och erbjuder en tillsvidareanställning med provanställning som inleder tjänsten. Tjänsten finns tillgänglig från idag, men tillsätts enligt överenskommelse. För oss är inte startdatumet det viktigaste utan att vi finner rätt medarbetare.
  Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss.Ni sänder Er ansökan till oss via mail, fredrik.moberg@akerblads.se, vid frågor som berör tjänsten är Ni varmt välkomna att kontakta Fredrik Moberg på 0247-508 00.
  Vi ser att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt, dock senast den 1april. Varmt välkommen med Er ansökan och hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.

Lokalvårdare, 2tjänster, extraanställning

 • Om tjänsten…
  Som lokalvårdare ingår du i ett team av både fast anställd personal och extraanställd personal.
  Du städar i huvudsak hotellrum och allmänna utrymmen i restaurang, hotell & SPA.
 • Om dig…
  Du är pigg, glad och älskar att arbeta med människor i servicebranschen.
  Om du tidigare arbetat som lokalvårdare så är det meriterande, men inte ett krav för att söka tjänsten. Vi utbildar dig internt om du saknar den kunskap vi efterfrågar.
  Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens och vår ständiga utveckling.
 • Information…
  Tjänsten är en extraanställning. Där startdatumet är enligt ö.k, viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum.
  Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss.

  Ni sänder Er ansökan till oss via mail, husfru@akerblads.se Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta Maria Söderberg på 0247-508 00.
  Varmt välkommen med Er ansökan. Hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.

SPA-Terapeut, 1tjänst, extraanställning

 • Om tjänsten…
  Som SPAterapeut eller Massör arbetar du i vår spa avdelning med att utföra behandlingar enligt vår SPAmeny.
 • Om dig…
  Du har erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare och brinner för att genomföra Ditt arbete med stort engagemang, kvalitet och service.
 • Information…
  Stämmer ovanstående in på Dig, är det just Dig vi söker. Vi erbjuder just nu extraarbete med störst fokus på veckosluten. Vi påbörjar en intervjuprocess från det att ansökningarna börjar anlända till oss. Ni sänder Er ansökan till oss via mail, hanna@akerblads.se. Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta oss på 0247-508 00.Vi ser gärna att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt.
  Varmt välkommen med Din ansökan.