Arbeta hos oss

Åkerblads Gästgiveri, Hotell och Spa är en familjeägd hotellverksamhet i vackra Tällberg, Dalarna. Gården har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo.

Här arbetar idag flera generationer av familjen Åkerblad tillsammans med ca 40 medarbetare för att ge alla gäster en minnesvärd upplevelse.

Vi vill att alla våra gäster ska få en alldeles unik upplevelse vid ett besök hos oss. Våra hotellrum är personligt inredda och vår erkända restaurang skapar kulinariska upplevelser utifrån lokalproducerade och säsongsbetonade råvaror. I vårt nybyggda spa erbjuds behandlingar, hydroterapibad, pooler och bastu.

Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor.

Låter det intressant? Du är alltid välkommen med en spontanansökan.

Receptionist

Vi letar efter två nya glada leenden till vår hotellreception. Kanske det är du, kontakta oss så berättar vi mer.

Sommartjänster

Sommaren närmar sig med stormsteg & det öppnas upp för fler tjänster hos oss.
Här kan du läsa mer om våra sommartjänster, de pågår som regel mellan maj/juni-augusti/september. Alla tjänsterna har goda möjligheter till förlängning & tillsvidareanställningar.

Assisterande Husfru, Heltid 100%

Tjänsten som assisterande husfru är en helt ny tjänst på hotellet och ett unikt tillfälle att tillsammans med husfrun ha möjlighet att forma en hel avdelning.
Välkommen till din nya utmaning.

Lokalvårdare, Heltid

Som lokalvårdare är du en stor del av våra gästers upplevelser, var med på den resan du också.

Lokalvårdare, Extra

Hos oss är alla gästrum olika, det som är den röda tråden är personlighet & exklusiva materialval.

Servitris/Servitör, Heltid Tillsvidareanställning

Vårt anrika Gästgiveri expanderar och behöver förstärka teamet med ytterligare en härlig medarbetare. Är det dig vi letar efter?

Kock, Tillsvidare Heltid

Det är inte ofta, men nu finns en heltidstjänst ledig i hotellets hjärta. Har du vad som krävs, missa inte detta!

Spa-Terapeut, Deltid & extra

SPA-teamet arbetar i nybyggda behandlingsrum som designats av SPAarkitekten Per Öberg.

Lokalvårdare Sommarjobb

Under sommaren när gästantalet är som störst behöver vi stärka Lokalvårdarteamet med fler händer. Vill du arbeta med under juni, juli & augusti läser du vidare här.

Kock, Sommaranställning Heltid

Vad är mer kreativt & ljuvligt än att få skapa upplevelser för andra. I vårt anrika hotellkök får du verkligen utlopp för kreativiteten.
Under sommaren behöver köksbrigaden stärka teamet med fler hungriga kockar i teamet, är du en av dem?

Servis, Sommaranställning Heltid

Under sommarens månader är varje dag lördag hos oss. Det firas, skålas och njuts från morgon till kväll i gästgiveriet. Var med och förverkliga alla våra gästers upplevelser.
Just nu söker vi dig som vill arbeta under sommaren & det finns goda chanser till tillsvidareanställning efter säsongen.

Fastighetsskötare, Heltid

Mellan maj-augusti öppnas det upp en möjlighet att arbeta som Fastighetsskötare hos oss. Den här tjänsten inleds som en visstidsanställning med goda möjligheter till att övergå till en tillsvidareanställning.