Arbeta hos oss

Åkerblads Gästgiveri, Hotell och Spa är en familjeägd hotellverksamhet belägen i vackra Tällberg, Dalarna. Gården har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e – 22:a generationen Åkerblad tillsammans med ett starkt 35-manna team för att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Upplevelser är vårt nyckelord, det är vad vi förmedlar till gästen från det att hon/han checkar in tills dess att hon/han längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten. Vårt mål är att leverera en unik produkt vilket avspeglar sig inte bara i de anrika lokalerna utan även i hotellets 73 st. gästrum där alla är personligt inredda och inget rum är det andra likt. Vår restaurang arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster. Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité och service är ledorden.

Låter det intressant? Ni är alltid välkommen med en spontanansökan.
I menyn här nedan presenteras lediga tjänster på Åkerblads Hotell. klicka på länken eller kontakta oss för mer information.

 


Servitris/Servitör, 2tjänster, Tillsvidare 100%

 • Om tjänsten…
  Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Dukning, diskning samt viss barverksamhet förekommer även.
 • Om dig…
  Ni har restaurangutbildning alternativt längre arbetslivserfarenhet som överensstämmer enligt förstnämnda.
  Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
  Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och ditt intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.     
 • Information…
  Vi söker dig och erbjuder en tillsvidareanställning med provanställning som inleder tjänsten. Tjänsten finns tillgänglig från idag, men tillsätts enligt överenskommelse. För oss är inte startdatumet det viktigaste utan att vi finner rätt medarbetare.
  Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss.Ni sänder Er ansökan till oss via mail, fredrik.moberg@akerblads.se, vid frågor som berör tjänsten är Ni varmt välkomna att kontakta Fredrik Moberg på 0247-508 00.
  Vi ser att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt, dock senast den 15.e oktober2017. Varmt välkommen med Er ansökan och hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.

Lokalvårdare, 2tjänster, extraanställning

 • Om tjänsten…
  Som lokalvårdare ingår du i ett team av både fast anställd personal och extraanställd personal.
  Du städar i huvudsak hotellrum och allmänna utrymmen i restaurang, hotell & SPA.
 • Om dig…
  Du är pigg, glad och älskar att arbeta med människor i servicebranschen.
  Om du tidigare arbetat som lokalvårdare så är det meriterande, men inte ett krav för att söka tjänsten. Vi utbildar dig internt om du saknar den kunskap vi efterfrågar.
  Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens och vår ständiga utveckling.
 • Information…
  Tjänsten är en extraanställning. Där startdatumet är enligt ö.k, viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum.
  Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss.

  Ni sänder Er ansökan till oss via mail, husfru@akerblads.se Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta Maria Söderberg på 0247-508 00.
  Varmt välkommen med Er ansökan. Hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.

SPA-Terapeut, 1tjänst, extraanställning

 • Om tjänsten…
  Som SPAterapeut eller Massör arbetar du i vår spa avdelning med att utföra behandlingar enligt vår SPAmeny.
 • Om dig…
  Du har erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare och brinner för att genomföra Ditt arbete med stort engagemang, kvalitet och service.
 • Information…
  Stämmer ovanstående in på Dig, är det just Dig vi söker. Vi erbjuder just nu extraarbete med störst fokus på veckosluten. Vi påbörjar en intervjuprocess från det att ansökningarna börjar anlända till oss. Ni sänder Er ansökan till oss via mail, hanna@akerblads.se. Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta oss på 0247-508 00.Vi ser gärna att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt.
  Varmt välkommen med Din ansökan.