Chat with us, powered by LiveChat

Boka rum

Arbeta hos oss

Åkerblads Gästgiveri, Hotell och Spa är en familjeägd hotellverksamhet belägen i vackra Tällberg, Dalarna. Gården har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e – 22:a generationen Åkerblad tillsammans med ett starkt 35-manna team för att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Upplevelser är vårt nyckelord, det är vad vi förmedlar till gästen från det att hon/han checkar in tills dess att hon/han längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten. Vårt mål är att leverera en unik produkt vilket avspeglar sig inte bara i de anrika lokalerna utan även i hotellets 73 st. gästrum där alla är personligt inredda och inget rum är det andra likt. Vår restaurang arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster. Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité och service är ledorden.

Låter det intressant? Ni är alltid välkommen med en spontanansökan.
I menyn här nedan presenteras lediga tjänster på Åkerblads Hotell. klicka på länken eller kontakta oss för mer information.


Servitris/Servitör, 2tjänster, extraanställning Sommar

 • Om tjänsten…
  Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds bufféservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny.
  I din tjänst ingår förberedelser och återställning av matsal, såsom uppdukning, diskning putsning osv.  Det förekommer även viss barverksamhet.
 • Om dig…
  Ni har arbetslivserfarenhet av A`la Carteservering och god kännedom om viner.
  Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
  Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.
 • Information…
  Vi söker just Er och erbjuder två extraanställningar under sommarmånaderna.
  Tjänsterna ställs till förfogande enligt ök. då det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum. Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss, därmed kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag. Ni sänder Er ansökan till oss via mail, fredrik.moberg@akerblads.se, vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta Fredrik Moberg, på +46 (0)247-508 00.
  Vi ser att Ni sänder Er ansökan till innan den 15.e juni 2019.
  Varmt välkommen med Er ansökan och hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.

Kock, 1tjänst, extraanställning Sommar

 • Om tjänsten...
  Som kock ingår Ni i ett starkt köksteam.
  Vi söker dig som trivs i ett inspirerande team.
  Då varunamnet Åkerblads står för kvalitet tillagar vi allt ifrån bröd och fonder till majonnäser och glassar, från råvara till färdig produkt. Att laga mat från grunden är för Er som för oss en självklarhet. Tjänsten kräver att du tidigare arbetat med A`la Carte matlagning.
  Då vi är ett välbesökt hotell håller vi öppet för våra gäster från tidig morgon till sen kväll, årets alla dagar. Det innebär att varierande arbetstider förekommer i vår schemaplanering, med störst vikt på kvällar.
  Förutom Din yrkesskicklighet färgar även yrkesstoltheten en vän av ordning och goda hygienkunskaper.
 • Om dig…
  Ni har minst ett par år bakom Er av liknande tjänst, samt restaurangutbildning. Alternativt lång arbetslivserfarenhet som överensstämmer enligt förstnämnda.
  Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
  Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens och vår ständiga utveckling.
 • Information…
  Tjänsten är en extraanställning och tillsätts enligt ö.k. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla.
  Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss. Sista ansökningsdag är 15.e juni. Ni sänder Er ansökan till oss via mail, kokschef@akerblads.se Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta Stefan på +46 (0)247-508 03.
  Varmt välkommen med Er ansökan. Hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.

Lokalvårdare, 2tjänster, extraanställning Sommar

 • Om tjänsten…
  Som lokalvårdare ingår du i ett team av både fast anställd personal och extraanställd personal.
  Du städar i huvudsak hotellrum och allmänna utrymmen i restaurang, hotell & SPA.
 • Om dig…
  Du är pigg, glad och älskar att arbeta med människor i servicebranschen.
  Om du tidigare arbetat som lokalvårdare så är det meriterande, men inte ett krav för att söka tjänsten. Vi utbildar dig internt om du saknar den kunskap vi efterfrågar.
  Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens och vår ständiga utveckling.
 • Information…
  Tjänsten är en extraanställning. Där startdatumet är enligt ö.k, viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum.
  Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss. Sista ansökningsdag är 15.e juni

  Ni sänder Er ansökan till oss via mail, husfru@akerblads.se Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta Maria Söderberg på 0247-508 00.
  Varmt välkommen med Er ansökan. Hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.

SPA-Terapeut, 1tjänst, extraanställning

 • Om tjänsten…
  Som SPAterapeut eller Massör arbetar du i vår spa avdelning med att utföra behandlingar enligt vår SPAmeny. Vårt SPA-team arbetar med produkter från Maria Åkerberg och BABOR, erfarenhet och kännedom om dessa produkter ses som meriterande men inte ett krav. Vi tillhandahåller interna utbildningar om vårt behandlingsutbud och produkter.
  Våra kunder är främst hotellgäster som besöker vårt hotell och önskar njuta avslappnande behandlingar.
  I tjänsten ingår förutom att utföra behandlingar även produktförsäljning i vår shop & tillhandahålla förfriskningar till SPAgästerna i väntlaunch.
 • Om dig…
  Du har erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare och brinner för att genomföra ditt arbete med stort engagemang, kvalitet och service.
 • Information…
  Stämmer ovanstående in på dig, är det just dig vi söker. Vi erbjuder just nu extraarbete med störst fokus på sommaren & veckosluten under våren. Vi påbörjar en intervjuprocess från det att ansökningarna börjar anlända till oss. Ni sänder er ansökan till oss via mail, hanna@akerblads.se. Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta oss på 0247-508 00.
  Vi ser gärna att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt.
  Varmt välkommen med din ansökan.