Innan ditt besök på SPA

Ansiktsbehandling 80min.  eller Djuprengörande 50min. Är ej Bokningsbara.
Orsaken är att i dessa behandlingar ingår en ångbehandling som inte är förenat med vår säkerhetspolicy om att förhindra smittspridning under Covid 19. 

Inför ditt besök hos oss på Åkerblads SPA och Skönhetsloftet
Vår spaavdelning är en plats för avkoppling och därför finns det några saker som vi vill att du ska ta del av innan ditt besök. Har du ytterligare frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Bokning av behandling
Titta gärna igenom vår Spameny (Behandlingar ) innan du bokar så kan vi hjälpa dig med eventuella frågor så att du hittar rätt behandling för dig.
Bokar gör du med vår reception på 0247-50800 eller via mail info@akerblads.se

Vi rekommenderar att du alltid förbokar dina behandlingar då våra behandlingstider snabbt blir fullbokade, framförallt på helger och lov.

Om du har några allergier, tar medicin, har några sjukdomar eller är gravid, rådgör då med vår bokning innan din ankomst för att hitta en behandling som passar dig.
Är du gravid har vi speciellt anpassade behandlingar för den blivande mamman. Se vår behandlingsmeny.
Tänk på att vi inte utför några massagebehandlingar före gravidvecka 12.

 

Inför din behandling
När du besöker oss ingår lån av morgonrock och handduk. Tofflor får du som en gåva.
Vi rekommenderar att du kommer till din behandling ombytt till morgonrock och tofflor och med torra badkläder/underkläder.

Tänk på att vårt spa är fördelat på två olika våningsplan. Omklädningsrum, gym och spa finner ni en våning ner från vår hotellreception. Behandlingarna finner ni på Skönhetsloftet en våning upp från vår hotellreception. Enklaste sättet att ta sig mellan de olika våningarna är med hiss som tar er direkt från spa:t upp till Skönhetsloftet.
Har du bokat behandling kom gärna till Skönhetsloftet 10 minuter innan din behandlingstid så att du har möjlighet att varva ner framför brasan och njuta av förfriskningar från vår spabuffé där vi serverar te, juice och frukt.

Tänk på att om du kommer försent till din behandling innebär det kortare tid för din behandling då denna måste avslutas i tid. Vi har sällan möjlighet att förlänga din behandlingstid då vi oftast är bokade med en ny kund efteråt.

Lämna smycken och värdesaker hemma, på rummet eller i skåpet i omklädningsrummet.  Terapeuterna ansvarar ej för borttappade värdesaker.


Avbokning
Avbokning av behandlingar kan ske kostnadsfritt tom kl 18.00 två dygn innan behandlingsdagen. Avbokning av tre eller fler behandlingar kan avbokas kostnadsfritt fram till fyra dygn innan ankomst.  Ej avbokad behandling debiteras med fullt pris. Eventuell avbokning måste ske med vår reception på telefon 0247-50800.

Vett och Etikett
Skönhetsloftet är en plats för avkoppling och därför ber vi er att ta hänsyn till varandra och lämna din telefon hemma, på rummet eller inlåst i ditt skåp i omklädningsrummet under din vistelse.

Barn
Barn är välkomna i vår spaavdelning alla dagar utom lördagar efter kl. 16:00.
Vår spaavdelning är utan bemanning så vi rekommenderar att barn inte vistas i poolområdet utan målsmans sällskap.

På Skönhetsloftet har vi en åldersgräns på 15 år för spabehandlingar.