På Åkerblads gästgiveri står smakupplevelsen alltid i centrum. I vårt erkända kök möts det lokala och intryck från hela världen.
Råvaror från Siljansbygden väljs med omsorg efter säsong och våra kockar har alltid blicken öppen för nya och spännande smaker. Hos oss kan vi utlova njutning vid bordet, oavsett om du föredrar en klassisk husmansmeny eller en tallrik som doftar Paris eller Tokyo.
Vi importerar våra egna viner så att du som gäst ska få det allra bästa i glaset.
För dig som önskar specialkost eller har barn i sällskapet tillagar vi givetvis något som passar. Meddela gärna särskilda önskemål redan när du bokar, så är vårt kök redo när du anländer.
Våra menyer
Öppettider
Med fokus på närodlat och säsong serverar vi vällagad mat hela dagen.
Lunch kl. 12.30 – 14.00
Gårdsmeny kl. 14.30 – 17.00
Middag
måndag-torsdag kl. 18.00 – 21.00
fredag & lördag kl. 18.00 – 22.00
söndag kl. 18.00 – 20.00
Frukostbuffé
måndag – fredag kl. 07.00-10.00
lördag – söndag kl. 07.30-10.30
Högtidshelger kan ha avvikande tider.