Boendepaket

Nyårsfirande på Åkerblads 2021/22

Fira in det nya året hos oss på Åkerblads! Låt oss skämma bort dig med vårt glittrande nyårspaket. 

Hela festligheten inleds den 30 december med välkomstdrink och en välkomponerad fyra rätters middag.

På nyårsafton erbjuds en uppfriskande kulturvandring i Tällbergs vackra by, mellan vår härliga frukostbuffé och nyårslunchen.
När kvällen nalkas bjuds på vår festliga fem rätters nyårssupé innan orkestern spelar upp till nyårsbal. (Rekommenderad klädkod; Mörk kostym eller smoking)

Vid tolvslaget skålar vi och avnjuter ett glittrande fyrverkeri, för att sedan fortsätta festen med vickning.

På nyårsdagen är våra frukosttider generösa och du kan sova ut ordentligt. Om snön ligger vit finns möjlighet till slädturer och vårt Spa står så klart öppet för dig som hellre tar det lugnt. Till kvällen bjuds på fyra rätters middag. Vill du boka till lunch är du varmt välkommen.

Välkommen till oss för en sprakande nyårshelg!

Nyårspaketet i sin helhet

Vårt Nyårspaket inkluderar 1 dygn med helpension och 2 dygn med halvpension. För er serveras vår frukostbuffé hela nyårshelgen med hembakat bröd, kallrökt lax, ägg, bacon och mycket mer i vårt Gästgiveri. Glöggrytan håller vi varm under hela helgen och i vårt Gästgiveri ljuder ljuv musik under helgens alla måltider.

30:e december:
Ikväll vill vi passa på att hälsa er alla välkomna med en fördrink, innan ni slår er ned och avnjuter en 4-rätters middag i vårt Gästgiveri mellan klockan 18.00-21.00.

Nyårsafton:
Sugen på en förmiddagspromenad? Då är ni är varmt välkomna att följa med oss och vår kunniga guide på en kulturvandring i Tällberg by vid klockan 10.00. Efter vilket det klockan 13.00-14.30 vankas ett härligt Nyårsbord i vårt Gästgiveri.
Innan ni sätter er ned till kvällens 5-rätters Nyårssupé, vilken serveras från kl.19.00, önskar vi bjuda er på ett glas Sherry. Middagen knyts sedan ihop med att vi glatt dansar kring granen, följt av att orkestern vackert spelar upp till Nyårsbal vid ca. klockan 22.00 (rekommenderad klädkod: mörk kostym eller smoking). Vid tolvslaget stannar vi sedan upp, skålar in det nya året tillsammans och skådar ett sprakande fyrverkeri. Njuter gör vi sedan av en vickning med tre sorters rom, lax och tillbehör medan kvällens festligheter fortsätter.

Nyårsdagen:
I dag ingår inte lunchen i nyårspaketet, men för er som önskar serveras Helgens lunch för 295:-/person och Åkerblads Smörgåsbord för 395:-/person mellan klockan 12.30-14.30. Och såklart efter nattens firande serverar vi idag frukosten fram till kl.11.00. Det arrangeras även slädturer om vädret tillåter, vilket vi hoppas på. Bokning av släde sker innan er ankomst, vi rekommenderar redan vid rumsbokningstillfället för att ni ska garanteras plats. Slädturen ingår inte i paketpriset och bokningen är bindande. Aftonen smyckas av en 4-rätters middag klockan 18.00-21.00 följt av underhållning från Leksands folkdanslag.

2:a januari:
För er som önskar går det jättebra att förlänga er vistelse ytterligare dygn, kontakta oss för prisuppgifter. Till er som avreser idag vill vi önska en god fortsättning på det nya året och varmt välkomna åter!

Nyårspaket, 3 dygn

Priserna avser per person för 3 dygn, 30/12 2021 – 2/1 2022

 • Gårdshus (Rum som ligger i fristående byggnad, ej i huvudbyggnaden)
  • Enkelrum                                 5650:-/person
  • Dubbelrum kammare*           5450:-/person
  • Dubbelrum                               5650:-/person
  • Minisvit                                    6450:-/person
  • Minisvit med bubbelbadkar  6650:-/person
  • Svit med bubbelbadkar         7450:-/person
 • Huvudbyggnad (Rummet är beläget i huvudbyggnaden)
  • Enkelrum                                  5850:-/person
  • Dubbelrum kammare*           5650:-/person
  • Dubbelrum                               5850:-/person
  • Minisvit                                    6650:-/person
  • Minisvit med bubbelbadkar  6850:-/person
  • Gatusviten                               9150:-/person