Servis, Sommaranställning Heltid

Servis,3st Sommaranställning Heltid

Dina arbetsuppgifter…
Som Servitör/Servitris ingår du i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds buffé- & tallriksservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny.
I din tjänst ingår förberedelser och återställning av matsal, såsom uppdukning, diskning putsning osv.  Det förekommer även viss barverksamhet och det viktigaste av allt, att få våra fantastiska gäster att trivas.

Kompetensprofil…
Ni har arbetslivserfarenhet av A`la Carteservering och ett genuint intresse för dryck.
Du har lätt för att samarbeta med kolleger i både matsal och kök. Självklart trivs du med att leverera god service i högt tempo och sätter gästen i främsta rummet.
Vi lägger stor vikt på personkemi & yrkesstolthet

Information…
Vi söker just dig och erbjuder en visstidsanställning under sommarmånaderna. Tjänsten är 100% och det finns goda möjligheter till fortsättning som extra under hösten eller som tillsvidareanställning.
Tjänsten ställs till förfogande enligt ök. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i start/slutdatum. Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss, därmed kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ni sänder Er ansökan till oss via mail, hr@akerblads.se, märk ansökan med; Servis + vilken av tjänsterna du är intresserad av, tex; “Servis+Sommar”. Vid frågor som berör tjänsterna är ni varmt välkomna att kontakta oss, på +46 (0)247-508 00.

Vi ser att ni sänder er ansökan innan den 31 maj.

Varmt välkommen med er ansökan och hoppas ni kommer att trivas i vårt team.