Servis,2st Tillsvidare Heltid

Dina arbetsuppgifter…
Som Servitör/Servitris ingår du i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds buffé- & tallriksservering & middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny.
I din tjänst ingår förberedelser och återställning av matsal, såsom uppdukning, diskning putsning osv. Det förekommer även viss barverksamhet och det viktigaste av allt, att få våra fantastiska gäster att trivas.

Kompetensprofil…
Du har arbetslivserfarenhet av A`la Carteservering och god kännedom om viner.
Dina viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på ledningens krav.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och ditt intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.

Information…
Vi söker kanske just dig och erbjuder en tillsvidareanställning, 100%.
Tjänsterna ställs till förfogande från dags datum. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum. Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss, därmed kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du sänder din ansökan till oss via mail, hr@akerblads.se, märk ansökan med; Servis/Heltid. Vid frågor som berör tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta oss, på +46 (0)247-508 00.

Vi ser att ni sänder er ansökan innan den 12 november.

Varmt välkommen med er ansökan och hoppas ni kommer att trivas i vårt team.