Lunchmeny
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
-
-
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
-
Lunchmeny v 20
Måndag 12/5
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli ock krutonger
Lammrostbiff med chevrecrème, rostad vitlökssky, haricot verts och rostad potatis
Tisdag 13/5
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli ock krutonger
Panerad kycklingfilé med chiliaioli, syrade grönsaker och jasminris
Onsdag 14/5
Örtmarinerad blekafilé med paprika- & basilikasås och ljummen sallad på pärlcouscous
Panerad kycklingfilé med chiliaioli, syrade grönsaker och jasminris
Torsdag 15/5
Örtmarinerad blekafilé med paprika- & basilikasås och ljummen sallad på pärlcouscous
Schnitzel med kryddsmör, rödvinssky, ärter och rostad potatis
Fredag 16/5
Flundrarullader med skaldjurssås, citronbakad fänkål, musslor och dillslungad potatis
Schnitzel med kryddsmör, rödvinssky, ärter och rostad potatis
Lördag 17/5
Flundrarullader med skaldjurssås, citronbakad fänkål, musslor och dillslungad potatis
Kryddig fläskkarré med BBQ-sås, picklad lök, majs och bakad potatis
Söndag 18/5
Citronbakad laxfilé med hollandaisesås, spenat, sparris och potatispuré
Kryddig fläskkarré med BBQ-sås, picklad lök, majs och bakad potatis
Lunchmeny v 21
Måndag 19/5
Citronbakad laxfilé med hollandaisesås, spenat, sparris och potatispuré
Oxbringa med senapscrème, rostade rotfrukter och pepparrotssås
Tisdag 20/5
Panerad Stilla havsflundra med skarpsås samt sallad med ärter & syrad gurka
Oxbringa med senapscrème, rostade rotfrukter och pepparrotssås
Onsdag 21/5
Panerad Stilla havsflundra med skarpsås samt sallad med ärter & syrad gurka
Pannbiff med karamelliserad lök, skysås, saltgurka och stekt potatis
Torsdag 22/5
Stekt strömming med senap & dill samt brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
Pannbiff med karamelliserad lök, skysås, saltgurka och stekt potatis
Fredag 23/5
Stekt strömming med senap & dill samt brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
Örtmarinerad majskyckling med pepparsås, bakade tomater och rostade rotfrukter
Lördag 24/5
Pocherad sejrygg med räkor, pepparrot, spenat, brynt smör och färskpotatis
Örtmarinerad majskyckling med pepparsås, bakade tomater och rostade rotfrukter
Söndag 25/5
Pocherad sejrygg med räkor, pepparrot, spenat, brynt smör och färskpotatis
Örtmarinerad lammrostbiff med sparris, polkabetor, chevrecrème och rostad vitlökssky