Lunchmeny

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

 

Lunchmeny v 3


Måndag 13/1

Halstrad laxfilé med dillstuvad potatis, spenat och pressgurka

Oxbringa med senapscrème, rostade rotfrukter och pepparrotssås

Tisdag 14/1

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med saffran, fänkål och körsbärstomater

Oxbringa med senapscrème, rostade rotfrukter och pepparrotssås

Onsdag 15/1

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med saffran, fänkål och körsbärstomater

Biff Lindström med kapris, persiljesmör, rödvinssås och klyftpotatis

Torsdag 16/1

Sejfilé med krispigt örttäcke, västerbottenostsås och citronbakad blomkål

Biff Lindström med kapris, persiljesmör, rödvinssås och klyftpotatis

Fredag 17/1

Sejfilé med krispigt örttäcke, västerbottenostsås och citronbakad blomkål

Kryddbakad fläskkarré med ratatouille, bearnaisesås och rostad potatis

Lördag 18/1

Havets Wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré

Kryddbakad fläskkarré med ratatouille, bearnaisesås och rostad potatis

Söndag 19/1

Havets Wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré

Porterstek med gräddig skysås, glaserade morötter och svartvinbärsgelé

 

Lunchmeny v 4


Måndag 20/1

Lunchbuffén stängd – vi serverar från gårdsmenyn

Tisdag 21/1

Pocherad kolja med romsås, fänkålsallad och potatispuré

Syrliga isterband med dillstuvad potatis, inlagda rödbetor och senapskräm

Onsdag 22/1

Pocherad kolja med romsås, fänkålsallad och potatispuré

Friterad kyckling med gochujang aioli, sesammarinerad gurka och jasminris

Torsdag 23/1

Stekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré

Friterad kyckling med gochujangaioli, sesammarinerad gurka och jasminris

Fredag 24/1

Stekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré

Kryddstekt pluma med pepparsås, rostade rotfrukter och confiterad körsbärstomat

Lördag 25/1

Citron och fetaostbakad lax med gräslöksaioli, örtslungad zucchini och kokt potatis

Kryddstekt pluma med pepparsås, rostade rotfrukter och confiterad körsbärstomat

Söndag 26/1

Citron och fetaostbakad lax med gräslöksaioli, örtslungad zucchini och kokt potatis

Lammrostbiff med örtsmör, balsamicoreduktion, rostad potatis och rödbetor