Lunchmeny

Lunchutbudet under sommaren är ett annat än vad som normalt serveras.
Du finner mer information på länkknapp.

Luncher under sommaren

Lunch 23/6-31/8

  • måndag – söndag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt 345:-/person 
      Kall sommarbuffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén väljer ni en av två varmrätter som serveras vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses på länken här nedan.
    • Sill – & Laxbuffé, endast den kalla buffén (ingen varmrätt ingår) 295:-/person 
      Kall sommarbuffé innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost.
    • Dagens varmrätt; 195:-/person 
      Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
      Varmrätterna för aktuell vecka ses längre ner på sidan.

Oavsett vilket av lunchalternativen ni väljer ingår kaffe och ett urval av småkakor.

Lunch Nedan alternativ startar igen den 1/9

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

 

Lunchmeny v 35


Måndag 25/8

Friterad kycklingfilé med syrad kålsallad, chiliaioli och jasminris.

Krämig fisk och skaldjursgryta med örtaioli, krutonger och räkor

Tisdag 26/8

Friterad kycklingfilé med syrad kålsallad, chiliaioli och jasminris.

Halstrad lax med brynt pepparrotsmör, gurka och färskpotatis

Onsdag 27/8

Boeuf bourguignon med potatispuré, sidfläsk och champinjoner

Halstrad lax med brynt pepparrotsmör, gurka och färskpotatis

Torsdag 28/8

Boeuf bourguignon med potatispuré, sidfläsk och champinjoner

Sej med rostade betor, basilika och citronsås, dill & kokt potatis

Fredag 29/8

Kryddstekt kyckling med smörad kycklingsky, rostad broccoli, haricots verts och svart vitlök.

Sej med rostade betor, basilika och citronsås, dill & kokt potatis

Lördag 30/8

Kryddstekt kyckling med smörad kycklingsky, rostad broccoli, haricots verts och svart vitlök.

Havets wallenbergare med potatispuré, brynt smör och lingon

Söndag 31/8

Syrliga isterband med dillstuvad potatis, betor, senapskräm och färskpotatis

Havets wallenbergare med potatispuré, brynt smör och lingon

 

Lunchmeny v 36


Måndag 1/9

Syrliga isterband med dillstuvad potatis, betor, senapskräm och färskpotatis

Panerad flundra med dansk remouladsås, citronmarinerad gurka- & fänkål och färskpotatis

Tisdag 2/9

Lammsrostbiff med rödvinsås, råstekt potatis, ratatouille

Panerad flundra med dansk remouladsås, citronmarinerad gurka- & fänkål och färskpotatis

Onsdag 3/9  

Lammsrostbiff med rödvinsås, råstekt potatis, ratatouille

Röd currygryta med laxfilé, koriander, limeblad, purjolök, zucchini samt jasminris

Torsdag 4/9

Gulasch med kummin samt crème fraiche, saltgurka och ris

Röd currygryta med laxfilé, koriander, limeblad, purjolök, zucchini samt jasminris

Fredag 5/9

Gulasch med kummin samt crème fraiche, saltgurka och ris

Pocherad kolja med ägg & persiljesås, sauterad spenat samt blomkål

Lördag 6/9

Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka, gräddsås och potatispuré

Pocherad kolja med ägg & persiljesås, sauterad spenat samt blomkål

Söndag 7/9

Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka, gräddsås och potatispuré

Laxfilé med Sandefjordsås, syrad gurka- och fänkål samt färskpotatis