Lunchmeny

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

 

Lunchmeny v 37


Måndag 8/9

Kycklingklubbfilé med pepparsås, chilislungad broccoli, rostad palsternacka och potatis

Laxfilé med Sandefjordsås, syrad gurka och fänkål samt potatis.

Tisdag 9/9

Kycklingklubbfilé med pepparsås, chilislungad broccoli, rostad palsternacka och potatis

Havets wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, ärtor och potatispuré

Onsdag 10/9

Lammsrostbiff med rödvinsås, haritcots verts och rostade rotfrukter.

Havets wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, ärtor och potatispuré

Torsdag 11/9

Lammsrostbiff med rödvinsås, haritcots verts och rostade rotfrukter.

Panerad Stillahavsflundra med dansk remouladsås och gurksallad.

Fredag 12/9

Kryddstekt fläskkarré med örtmarinerade tomater, dragoncrème och rostad potatis

Panerad Stillahavsflundra med dansk remouladsås, gurksallad.

Lördag 13/9

Kryddstekt fläskkarré med örtmarinerade tomater, dragoncrème och rostad potatis

Pocherad Sej med brynt smör, pepparrot, kapris, rödbetor och kokt potatis.

Söndag 14/9

Fläskschnitzel med rödvinsås, kryddsmör, kapris och rostad potatis.

Pocherad Sej med brynt smör, pepparrot, kapris, rödbetor och kokt potatis.

 

Lunchmeny v 38


Måndag 15/9

Fläskschnitzel med rödvinsås, kryddsmör, kapris och rostad potatis.

Halstrad lax med citronsås, rostad blomkål, gräslöksolja och kokt potatis.

Tisdag 16/9

Syrliga isterband med stuvad potatis, betor och senapskräm.

Halstrad lax med citronsås, rostad blomkål, gräslöksolja och kokt potatis.

Onsdag 17/9

Syrliga isterband med stuvad potatis, betor och senapskräm.

Pocherad Sej med skaldjurssås, rostad broccoli, knaprigt sidfläsk och kokt potatis.

Torsdag 18/9

Kryddbakad karré med ratatouille, choronsås och rostad potatis

Pocherad Sej med skaldjurssås, rostad broccoli, knaprigt sidfläsk och kokt potatis.

Fredag 19/9

Kryddbakad karré med ratatouille, choronsås och rostad potatis

Örtbakad torskrygg med brynt citronsmör, pepparrotskräm & räkor

Lördag 20/9

Biff Lindström med klassiska tillbehör

Örtbakad torskrygg med brynt citronsmör, pepparrotskräm & räkor

Söndag 21/9

Biff Lindström med klassiska tillbehör

Bakad lax med teriyakidressing, ris & chilipicklade grönsaker