Lunchmeny
Under Jul, Mellandagarna, Nyår & Trettonhelgen är utbud & priser förändrat i vår restaurang.
Planerar du att gästa oss & önskar reservera plats? Klicka på länken här nedan för att läsa mer om vad vi erbjuder inför ditt besök.
Utbud i Gästgiveriet under storhelgerna
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag
Vi serverar vårt klassiska julbord till lördag- och söndagsluncherna under advent. klicka på länken för att läsa mer om vårt julbord.
JULBORD Lördag & Söndag
kl.12:30-14:00-
Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
-
Lunchmeny v 52
Måndag 22/12
Ugnsbakad lax med örttäcke, citron och dillsås, blomkål och kokt potatis
Oxbringa med rostade rotfrukter och senapssås
Tuesday 23/12
Ugnsbakad lax med örttäcke, citron och dillsås, blomkål och kokt potatis
Fläskkarré, Rosé pepparsås med rostad morot och potatis, Dragon kräm
Fredag 26/12
Panerad Stilla havsflundra med kall skaldjurssås, ärter och smörslungad potatis
Bakad kycklingfilé samt gräddig sås med soltorkad tomat och Rostad Potatis
Lördag 27/12
Panerad Stilla havsflundra med kall skaldjurssås, ärter och smörslungad potatis
Hjort Picanha, rostade rotfrukter, svampsås, rårörda lingon
Söndag 28/12
Pocherad Sej med rödbetor, pepparrot,spenat, kapris, vitvinssås och Kokt Potatis
Hjort Picanha, rostade rotfrukter, svampsås, rårörda lingon
Lunchmeny v 1
Måndag 29/12
Pocherad Sej med rödbetor, pepparrot, spenat, kapris, vitvinssås och kokt potatis
Fläskschnitzel med rödvinssås, kaprissmör, rostad potatis och haricots Verts
Tisdag 30/12
Åkerblads fisk & skaldjursgryta med aioli och krutonger
Fläskschnitzel med rödvinssås, kaprissmör, rostad potatis och haricots Verts
Onsdag 31/12
Stäng
Torsdag 1/1
Panerad Stilla havsflundra med romsås, syrad gurka och ärter
Pannbiff med karamelliserad syltlök, saltgurka, skysås och potatispuré
Fredag 2/1
Panerad Stilla havsflundra med romsås, syrad gurka och ärter
Bakad fläskkarré med, brysselkål, gräddsås och rostade rotfrukter
Lördag 3/1
Pocherad koljafilé med räkor, sauterad spenat, pepparrot och vitvinssås
Bakad fläskkarré med, brysselkål, gräddsås och rostade rotfrukter
Söndag 4/1
Pocherad koljafilé med räkor, sauterad spenat, pepparrot och vitvinssås
Kryddstekt Picanha med svartvinbärsås, morot och timjanrostad potatis