Lunchmeny

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

Lunchmeny v 46


Måndag 11/11

Havets Wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré

Oxbringa med rostade rotfrukter och senapssås

Tisdag 12/11

Fisk- & skaldjursgryta med saffran, fänkål, små tomater och krutonger

Syrliga isterband med dillstuvad potatis, inlagda betor och grov senap

Onsdag 13/11 – Sill- & laxbuffén stängd

Panerad stilla havsflundra med dansk remouladsås och ärter

Köttfärslimpa med bacon, champinjonsås och rårörda lingon

Torsdag 14/11

Panerad stilla havsflundra med dansk remouladsås och ärter

Hjortskavsgryta med messmör, trattkantareller, lingon och svartrot

Fredag 15/11

Laxfilé med soya och sesamstekt pak choi, picklad kålrabbi, teriakisås och jasminris

Hjortskavsgryta med messmör, trattkantareller, lingon och svartrot

Lördag 16/11

Laxfilé med soya och sesamstekt pak choi, picklad kålrabbi, teriakisås och jasminris

Brässerad oxkind med rödvinssås, persiljesmör, glaserade morötter och potatispuré

Söndag 17/11

Torskfilé med räkor, pepparrot, brynt smör, palsternackspuré och smörslungad potatis

Brässerad oxkind med rödvinssås, persiljesmör, glaserade morötter och potatispuré

 

Lunchmeny v 47


Måndag 18/11

Torskfilé med räkor, pepparrot, brynt smör, palsternackspuré och smörslungad potatis

Pannbiff med karamelliserad lök, skysås, saltgurka och stekt potatis

Tisdag 19/11

Panerad sejfilé med tartarsås, gröna ärter och kokt potatis

Pannbiff med karamelliserad lök, skysås, saltgurka och stekt potatis

Onsdag 20/11

Panerad sejfilé med tartarsås, gröna ärter och kokt potatis

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

Torsdag 21/11

Bakad koljafilé med dill- & kaviargrädde och rostad palsternacka

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

Fredag 22/11

Kryddstekt fläskkarré med ratatouille, bearnaisesås och klyftpotatis

Bakad koljafilé med dill- & kaviargrädde och rostad palsternacka

Lördag 23/11

Havets wallenbergare med Skagensås, broccoli och dillslungad potatis

Kryddstekt fläskkarré med ratatouille, bearnaisesås och klyftpotatis

Söndag 24/11

Havets wallenbergare med Skagensås, broccoli och dillslungad potatis

Örtbakad majskycklingfilé med, fetaost, rosépepparsås och rostade rotfrukter