Lunchmeny

Lunchutbudet under sommaren är ett annat än vad som normalt serveras.
Du finner mer information på länkknapp.

Luncher under sommaren

Lunch 23/6-31/8

  • måndag – söndag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt 345:-/person 
      Kall sommarbuffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén väljer ni en av två varmrätter som serveras vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses på länken här nedan.
    • Sill – & Laxbuffé, endast den kalla buffén (ingen varmrätt ingår) 295:-/person 
      Kall sommarbuffé innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost.
    • Dagens varmrätt; 195:-/person 
      Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
      Varmrätterna för aktuell vecka ses längre ner på sidan.

Oavsett vilket av lunchalternativen ni väljer ingår kaffe och ett urval av småkakor.

Lunch Nedan alternativ startar igen den 1/9

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

Lunchmeny 27


Måndag 30/6

Bakad laxfilé med säsongens primörer och Sandefjordsås med gräslök

Oxbringa med senapscrème, pepparrotssås och rostade rotfrukter

Tisdag 1/7

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger

Oxbringa med senapscrème, pepparrotssås och rostade rotfrukter

Onsdag 2/6

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger

Panerad kycklinglårfilé med chilidressing, syrade grönsaker och jasminris

Torsdag 3/7

Stekt strömming med kaviarsås med dill och smörslungad färskpotatis

Panerad kycklinglårfilé med chilidressing, syrade grönsaker och jasminris

Fredag 4/7

Stekt strömming med kaviarsås med dill och smörslungad färskpotatis

Wallenbergare med brynt smör, ärter, rårörda lingon och potatispuré

Lördag 5/7

Halstrad laxfilé med kall skaldjurssås och sallad på gurka, dill & fänkål

Wallenbergare med brynt smör, ärter, rårörda lingon och potatispuré

Söndag 6/7

Halstrad laxfilé med kall skaldjurssås och sallad på gurka, dill & fänkål

Fläskschnitzel med kryddsmör, kapris, rödvinssås och klyftpotatis

 

 

Lunchmeny 28


Måndag 7/7

Panerad flundra med kall dill- & kaprissås, gröna ärter och färskpotatis

Fläskschnitzel med kryddsmör, kapris, rödvinssås och klyftpotatis

Tisdag 8/7

Panerad flundra med kall dill- & kaprissås, gröna ärter och färskpotatis

Syrliga isterband med senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor

Onsdag 9/7

Pocherad sejfilé med syrad fänkål- & gurka samt ägg och persiljesås

Syrliga isterband med senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor

Torsdag 10/7

Pocherad sejfilé med syrad fänkål- & gurka samt ägg och persiljesås

Kycklingfilé med fetaostcrème, bakad tomat, rostade rotfrukter och rödvinssky

Fredag 11/7

Havets wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré

Kycklingfilé med fetaostcrème, bakad tomat, rostade rotfrukter och rödvinssky

Lördag 12/7

Havets wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré

Kryddbakad fläskkarré med säsongens primörer, choronsås och rostad potatis

Söndag 13/7

Koljafilé med pepparrot, betor, spenat, sidfläsk och brynt smör

Kryddbakad fläskkarré med säsongens primörer, choronsås och rostad potatis