Lunchmeny

Under Jul, Mellandagarna, Nyår & Trettonhelgen är utbud & priser förändrat i vår restaurang.
Planerar du att gästa oss & önskar reservera plats? Klicka på länken här nedan för att läsa mer om vad vi erbjuder inför ditt besök. 
Utbud i Gästgiveriet under storhelgerna

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag
    Vi serverar vårt klassiska julbord till lördag- och söndagsluncherna under advent. klicka på länken för att läsa mer om vårt julbord.
    JULBORD
  • Lördag & Söndag
    kl. 12:30-14:00

      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

 

Lunchmeny v 52


Måndag 22/12

Ugnsbakad lax med örttäcke, citron och dillsås, blomkål och kokt potatis

Oxbringa med rostade rotfrukter och senapssås

Tuesday 23/12

Ugnsbakad lax med örttäcke, citron och dillsås, blomkål och kokt potatis

Fläskkarré, Rosé pepparsås med rostad morot och potatis, Dragon kräm

Fredag 26/12

Panerad Stilla havsflundra med kall skaldjurssås, ärter och smörslungad potatis

Bakad kycklingfilé samt gräddig sås med soltorkad tomat och Rostad Potatis

Lördag 27/12

Panerad Stilla havsflundra med kall skaldjurssås, ärter och smörslungad potatis

Hjort Picanha, rostade rotfrukter, svampsås, rårörda lingon

Söndag 28/12

Pocherad Sej med rödbetor, pepparrot,spenat, kapris, vitvinssås och Kokt Potatis

Hjort Picanha, rostade rotfrukter, svampsås, rårörda lingon

 

Lunchmeny v 1

Måndag 29/12

Pocherad Sej med rödbetor, pepparrot, spenat, kapris, vitvinssås och kokt potatis

Fläskschnitzel med rödvinssås, kaprissmör, rostad potatis och haricots Verts

Tisdag 30/12

Åkerblads fisk & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Fläskschnitzel med rödvinssås, kaprissmör, rostad potatis och haricots Verts

Onsdag 31/12

Stäng

Torsdag 1/1

Panerad Stilla havsflundra med romsås, syrad gurka och ärter

Pannbiff med karamelliserad syltlök, saltgurka, skysås och potatispuré

Fredag 2/1

Panerad Stilla havsflundra med romsås, syrad gurka och ärter

Bakad fläskkarré med, brysselkål, gräddsås och rostade rotfrukter

Lördag 3/1

Pocherad koljafilé med räkor, sauterad spenat, pepparrot och vitvinssås

Bakad fläskkarré med, brysselkål, gräddsås och rostade rotfrukter

Söndag 4/1

Pocherad koljafilé med räkor, sauterad spenat, pepparrot och vitvinssås

Kryddstekt Picanha med svartvinbärsås, morot och timjanrostad potatis