Lunchmeny
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
-
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
-
Lunchmeny v 37
Måndag 8/9
Kycklingklubbfilé med pepparsås, chilislungad broccoli, rostad palsternacka och potatis
Laxfilé med Sandefjordsås, syrad gurka och fänkål samt potatis.
Tisdag 9/9
Kycklingklubbfilé med pepparsås, chilislungad broccoli, rostad palsternacka och potatis
Havets wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, ärtor och potatispuré
Onsdag 10/9
Lammsrostbiff med rödvinsås, haritcots verts och rostade rotfrukter.
Havets wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, ärtor och potatispuré
Torsdag 11/9
Lammsrostbiff med rödvinsås, haritcots verts och rostade rotfrukter.
Panerad Stillahavsflundra med dansk remouladsås och gurksallad.
Fredag 12/9
Kryddstekt fläskkarré med örtmarinerade tomater, dragoncrème och rostad potatis
Panerad Stillahavsflundra med dansk remouladsås, gurksallad.
Lördag 13/9
Kryddstekt fläskkarré med örtmarinerade tomater, dragoncrème och rostad potatis
Pocherad Sej med brynt smör, pepparrot, kapris, rödbetor och kokt potatis.
Söndag 14/9
Fläskschnitzel med rödvinsås, kryddsmör, kapris och rostad potatis.
Pocherad Sej med brynt smör, pepparrot, kapris, rödbetor och kokt potatis.
Lunchmeny v 38
Måndag 15/9
Fläskschnitzel med rödvinsås, kryddsmör, kapris och rostad potatis.
Halstrad lax med citronsås, rostad blomkål, gräslöksolja och kokt potatis.
Tisdag 16/9
Syrliga isterband med stuvad potatis, betor och senapskräm.
Halstrad lax med citronsås, rostad blomkål, gräslöksolja och kokt potatis.
Onsdag 17/9
Syrliga isterband med stuvad potatis, betor och senapskräm.
Pocherad Sej med skaldjurssås, rostad broccoli, knaprigt sidfläsk och kokt potatis.
Torsdag 18/9
Kryddbakad karré med ratatouille, choronsås och rostad potatis
Pocherad Sej med skaldjurssås, rostad broccoli, knaprigt sidfläsk och kokt potatis.
Fredag 19/9
Kryddbakad karré med ratatouille, choronsås och rostad potatis
Örtbakad torskrygg med brynt citronsmör, pepparrotskräm & räkor
Lördag 20/9
Biff Lindström med klassiska tillbehör
Örtbakad torskrygg med brynt citronsmör, pepparrotskräm & räkor
Söndag 21/9
Biff Lindström med klassiska tillbehör
Bakad lax med teriyakidressing, ris & chilipicklade grönsaker