Lunchmeny

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

Lunchmeny v 20


Måndag 12/5

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli ock krutonger

Lammrostbiff med chevrecrème, rostad vitlökssky, haricot verts och rostad potatis

Tisdag 13/5

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli ock krutonger

Panerad kycklingfilé med chiliaioli, syrade grönsaker och jasminris

Onsdag 14/5

Örtmarinerad blekafilé med paprika- & basilikasås och ljummen sallad på pärlcouscous

Panerad kycklingfilé med chiliaioli, syrade grönsaker och jasminris

Torsdag 15/5

Örtmarinerad blekafilé med paprika- & basilikasås och ljummen sallad på pärlcouscous

Schnitzel med kryddsmör, rödvinssky, ärter och rostad potatis

Fredag 16/5

Flundrarullader med skaldjurssås, citronbakad fänkål, musslor och dillslungad potatis

Schnitzel med kryddsmör, rödvinssky, ärter och rostad potatis

Lördag 17/5

Flundrarullader med skaldjurssås, citronbakad fänkål, musslor och dillslungad potatis

Kryddig fläskkarré med BBQ-sås, picklad lök, majs och bakad potatis

Söndag 18/5

Citronbakad laxfilé med hollandaisesås, spenat, sparris och potatispuré

Kryddig fläskkarré med BBQ-sås, picklad lök, majs och bakad potatis

 

Lunchmeny v 21


Måndag 19/5

Citronbakad laxfilé med hollandaisesås, spenat, sparris och potatispuré

Oxbringa med senapscrème, rostade rotfrukter och pepparrotssås

Tisdag 20/5

Panerad Stilla havsflundra med skarpsås samt sallad med ärter & syrad gurka

Oxbringa med senapscrème, rostade rotfrukter och pepparrotssås

Onsdag 21/5

Panerad Stilla havsflundra med skarpsås samt sallad med ärter & syrad gurka

Pannbiff med karamelliserad lök, skysås, saltgurka och stekt potatis

Torsdag 22/5

Stekt strömming med senap & dill samt brynt smör, rårörda lingon och potatispuré

Pannbiff med karamelliserad lök, skysås, saltgurka och stekt potatis

Fredag 23/5

Stekt strömming med senap & dill samt brynt smör, rårörda lingon och potatispuré

Örtmarinerad majskyckling med pepparsås, bakade tomater och rostade rotfrukter

Lördag 24/5

Pocherad sejrygg med räkor, pepparrot, spenat, brynt smör och färskpotatis

Örtmarinerad majskyckling med pepparsås, bakade tomater och rostade rotfrukter

Söndag 25/5

Pocherad sejrygg med räkor, pepparrot, spenat, brynt smör och färskpotatis

Örtmarinerad lammrostbiff med sparris, polkabetor, chevrecrème och rostad vitlökssky