Lunchmeny

Under jul & Nyårshelgerna är utbud, öppettider & priset förändrade.
Kika gärna på länken för att se vad som gäller inför ditt planerade besök.
Gästgiveriet under storhelgerna

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

Lunchmeny v 51


Måndag 16/12

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger

Stekt fläsk med löksås och potatis

Tisdag 17/12

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger

Helstekt fläskkarré med grönpepparsås samt rostad palsternacka och potatis

Onsdag 18/12

Pocherad kolja med ägg- & persiljevelouté samt fänkålssallad

Helstekt fläskkarré med grönpepparsås samt rostad palsternacka och potatis

Torsdag 19/12

Pocherad kolja med ägg- & persiljevelouté samt fänkålssallad

Wallenbergare med brynt smör, ärter, rårörda lingon och potatispuré

Fredag 20/12

Laxfilé med citronmarinerad gurka och dillstuvad potatis

Wallenbergare med brynt smör, ärter, rårörda lingon och potatispuré

Lördag 21/12

JULBORD

Söndag 22/12

JULBORD

 

 

Lunchmeny v 52


Måndag 23/12

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger

Kryddbakad fläskkarré med champinjonsås och saltrostad potatis

Tisdag 24/12

Restaurangen stängd

Onsdag 25/12

Restaurangen stängd

Torsdag 26/12

Pocherad koljafilé med räkor, citronbakad blomkål och vitvinssås

Lammrostbiff med bakad tomat, potatisgratäng och vitlökssky

Fredag 27/12

Pocherad koljafilé med räkor, citronbakad blomkål och vitvinssås

Fläskschnitzel med kapris, gröna bönor, rödvinssås och rostad potatis

Lördag 28/12

Laxfilé med Västerbottenostsås, syrad gurka och fänkål, samt potatispuré

Fläskschnitzel med kapris, gröna bönor, rödvinssås och rostad potatis

Söndag 29/12

Laxfilé med Västerbottenostsås, syrad gurka och fänkål, samt potatispuré

Slottsstek med gräddsås, stekt brysselkål och glaserade morötter