Lunchmeny

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

Lunchmeny v 8


Måndag 17/2

Lunchen stängd – vi serverar från gårdsmenyn

Tisdag 18/2

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Helstekt fläskkarré med pepparsås, rostad broccoli och potatis

Onsdag 19/2

Panerad flundra med tartarsås, ärter och klyftpotatis

Helstekt fläskkarré med pepparsås, rostad broccoli och potatis

Torsdag 20/2

Panerad flundra med tartarsås, ärter och klyftpotatis

Ungersk gulasch med smetana och jasminris

Fredag 21/2

Bakad laxfilé med hollandaisesås, citronrostad blomkål och potatispuré

Ungersk gulasch med smetana och jasminris

Lördag 22/2

Bakad laxfilé med hollandaisesås, citronrostad blomkål och potatispuré

Fläskschnitzel med rödvinssås, kaprissmör och rostad potatis

Söndag 23/2

Pocherad koljafilé med rödbetor, brynt smör, rökt sidfläsk och sauterad spenat

Fläskschnitzel med rödvinssås, kaprissmör och rostad potatis

 

Lunchmeny v 9


Måndag 24/2

Pocherad blekafilé med rödbetor, brynt smör, rökt sidfläsk och sauterad spenat

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

Tisdag 25/2

Panerad flundrafilé med kall dillsås, ärter och smörslungad potatis

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

Onsdag 26/2

Panerad flundrafilé med kall dillsås, ärter och smörslungad potatis

Klassisk boeuf bourguignon med sidfläsk, morot och smålök

Torsdag 27/2

Stekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré

Klassisk boeuf bourguignon med sidfläsk, morot och smålök

Fredag 28/2

Stekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré

Krispig anka med sesam, apelsin- & ingefärsglaze, rostad broccoli samt jasminris

Lördag 1/3

Torskfilé med kaviargrädde, rostad palsternacka, dillolja och potatispuré

Krispig anka med sesam, apelsin- & ingefärsglaze, rostad broccoli samt jasminris

Söndag 2/3

Torskfilé med kaviargrädde, rostad palsternacka, dillolja och potatispuré

Majskycklingfilé med tzatziki, zucchini och fetaostbakad sötpotatis