Lunchmeny
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
-
-
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
-
Lunchmeny v 13
Måndag 24/3
Pocherad torskfilé med rödbetor, brynt smör, rökt sidfläsk och sauterad spenat
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Tisdag 25/3
Panerad flundrafilé med kall dillsås, ärter och smörslungad potatis
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Onsdag 26/3
Restaurangen stängd pga. byggnation
Torsdag 27/3
Stekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
Klassisk boeuf bourguignon med sidfläsk, morot och smålök
Fredag 28/3
Stekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
Kryddstekt fläskkarré med choronsås, bakade körsbärstomater, rostad potatis och broccoli
Lördag 29/3
Pocherad kolja med kaviargrädde, rostad palsternacka, dillolja och potatispuré
Kryddstekt fläskkarré med choronsås, bakade körsbärstomater, rostad potatis och broccoli
Söndag 30/3
Pocherad kolja med kaviargrädde, rostad palsternacka, dillolja och potatispuré
Majskycklingfilé med tzatziki, zucchini och fetaostbakad sötpotatis
Lunchmeny v 14
Måndag 31/3
Havets Wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré
Majskycklingfilé med tzatziki, zucchini och fetaostbakad sötpotatis
Tisdag 1/4
Havets Wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré
Klassisk kålpudding med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås
Onsdag 2/4
Krämig fisk- & skaldjursgryta med örtaioli och krutonger
Klassisk kålpudding med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås
Torsdag 3/4
Krämig fisk- & skaldjursgryta med örtaioli och krutonger
Schweizerschnitzel med rödvinssås, ärter och rostad potatis
Fredag 4/4
Lax- & skaldjursfärserad flundra med Sandefjordsås samt sallad på gurka, dill och fänkål
Schweizerschnitzel med rödvinssås, ärter och rostad potatis
Lördag 5/4
Lax- & skaldjursfärserad flundra med Sandefjordsås samt sallad på gurka, dill och fänkål
Brässerad oxkind med sidfläsk, champinjoner och potatispuré med jordärtskocka
Söndag 6/4
Pocherad torskfilé med pepparrotssås, rödbetor, kapris och spenat
Brässerad oxkind med sidfläsk, champinjoner och potatispuré med jordärtskocka