Lunchmeny
Under Jul, Mellandagarna, Nyår & Trettonhelgen är utbud & priser förändrat i vår restaurang.
Planerar du att gästa oss & önskar reservera plats? Klicka på länken här nedan för att läsa mer om vad vi erbjuder inför ditt besök.
Utbud i Gästgiveriet under storhelgerna
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag
Vi serverar vårt klassiska julbord till lördag- och söndagsluncherna under advent. klicka på länken för att läsa mer om vårt julbord.
JULBORD Lördag & Söndag
kl.12:30-14:00-
Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
-
Lunchmeny v 49
Måndag 1/12
Friterad kolja, tartar sås, Klyftpotatis, Gröna ärtor, Citron
Oxbringa med senapscrème, rostade rotfrukter och pepparrotssås
Tisdag 2/12
Åkerblads fiskgryta, med Aioli, krutonger och Koktpotatis
Oxbringa med senapscrème, rostade rotfrukter och pepparrotssås
Onsdag 3/12
Åkerblads fiskgryta, med Aioli, krutonger och Koktpotatis
Syrliga isterband med senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor
Torsdag 4/12
Pocherad Torskrygg med gräslökssås, rödbetor, kapris och potatispuré
Syrliga isterband med senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor
Fredag 5/12
Pocherad Torskrygg med gräslökssås, rödbetor, kapris och potatispuré
Kycklingfilé med rosépepparsås, rostade potatis, broccoli och fetaostcrème
Lördag 6/12
JULBORD
Söndag 7/12
JULBORD
Lunchmeny v 50
Måndag 8/12
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Panerad stillahavsflundra med dansk remoulad, ärtor
Tisdag 9/12
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Pocherad Sej med kaviargrädde, rostad palsternacka, dillolja och färskpotatis
Onsdag 10/12
Panerad kycklinglårfilé med chilidressing, syrade grönsaker och jasminris
Pocherad Sej med kaviargrädde, rostad palsternacka, dillolja och färskpotatis
Torsdag 11/12
Panerad kycklinglårfilé med chilidressing, syrade grönsaker och jasminris
Halstrad lax med sandefjordsås, rostad blomkål och potatis
Fredag 12/12
Rostad Majskyckling med choronsås, haricotsverts, sidfläsk och rostad potatis.
Halstrad lax med sandefjordsås, rostad blomkål och potatis
Lördag 13/12
JULBORD
Söndag 14/12
JULBORD