Lunchmeny

Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00

  • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
    Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses på länken här nedan.

Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00

  • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
    Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan. Till kaffet finns söta desserter.
  • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
    Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
  • Dagens rätt; 195:-/person 
    Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
    Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
    Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

Lunchmeny  v 17


Måndag 22/4 – Sill & laxbuffén är stängd

Åkerblads fick- & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Helstekt kotlettrad med rostade rotfrukter och pepparsås

Tisdag 23/4 

Åkerblads fick- & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Viltfärsbiffar med messmörssås, stekt svamp och rårörda svarta vinbär

Onsdag 24/4

Panerad Stilla havsflundra med skarpsås och smörstekt broccoli

Viltfärsbiffar med messmörssås, stekt svamp och rårörda svarta vinbär

Torsdag 25/4

Panerad Stilla havsflundra med skarpsås och smörstekt broccoli

Bakad kycklingfilé med dragonsås, rostade rotfrukter och bakad tomat

Fredag 26/4

Sesamhalstrad laxfilé med teriyakisås, stekt pak choi och jasminris

Bakad kycklingfilé med dragonsås, rostade rotfrukter och bakad tomat

Lördag 27/4

Sesamhalstrad laxfilé med teriyakisås, stekt pak choi och jasminris

Nattbakad oxkind serveras med potatispuré, rödvinssky och glaserade morötter

Söndag 28/4

Pocherad blekafilé med vitvinssås, pepparrot, räkor spenat och dillslungad potatis

Nattbakad oxkind serveras med potatispuré, rödvinssky och glaserade morötter