Lunchmeny
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
-
-
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
-
Lunchmeny v 46
Måndag 11/11
Havets Wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré
Oxbringa med rostade rotfrukter och senapssås
Tisdag 12/11
Fisk- & skaldjursgryta med saffran, fänkål, små tomater och krutonger
Syrliga isterband med dillstuvad potatis, inlagda betor och grov senap
Onsdag 13/11 – Sill- & laxbuffén stängd
Panerad stilla havsflundra med dansk remouladsås och ärter
Köttfärslimpa med bacon, champinjonsås och rårörda lingon
Torsdag 14/11
Panerad stilla havsflundra med dansk remouladsås och ärter
Hjortskavsgryta med messmör, trattkantareller, lingon och svartrot
Fredag 15/11
Laxfilé med soya och sesamstekt pak choi, picklad kålrabbi, teriakisås och jasminris
Hjortskavsgryta med messmör, trattkantareller, lingon och svartrot
Lördag 16/11
Laxfilé med soya och sesamstekt pak choi, picklad kålrabbi, teriakisås och jasminris
Brässerad oxkind med rödvinssås, persiljesmör, glaserade morötter och potatispuré
Söndag 17/11
Torskfilé med räkor, pepparrot, brynt smör, palsternackspuré och smörslungad potatis
Brässerad oxkind med rödvinssås, persiljesmör, glaserade morötter och potatispuré
Lunchmeny v 47
Måndag 18/11
Torskfilé med räkor, pepparrot, brynt smör, palsternackspuré och smörslungad potatis
Pannbiff med karamelliserad lök, skysås, saltgurka och stekt potatis
Tisdag 19/11
Panerad sejfilé med tartarsås, gröna ärter och kokt potatis
Pannbiff med karamelliserad lök, skysås, saltgurka och stekt potatis
Onsdag 20/11
Panerad sejfilé med tartarsås, gröna ärter och kokt potatis
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Torsdag 21/11
Bakad koljafilé med dill- & kaviargrädde och rostad palsternacka
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Fredag 22/11
Kryddstekt fläskkarré med ratatouille, bearnaisesås och klyftpotatis
Bakad koljafilé med dill- & kaviargrädde och rostad palsternacka
Lördag 23/11
Havets wallenbergare med Skagensås, broccoli och dillslungad potatis
Kryddstekt fläskkarré med ratatouille, bearnaisesås och klyftpotatis
Söndag 24/11
Havets wallenbergare med Skagensås, broccoli och dillslungad potatis
Örtbakad majskycklingfilé med, fetaost, rosépepparsås och rostade rotfrukter