Lunchmeny

Under Jul, Mellandagarna, Nyår & Trettonhelgen är utbud & priser förändrat i vår restaurang.
Planerar du att gästa oss & önskar reservera plats? Klicka på länken här nedan för att läsa mer om vad vi erbjuder inför ditt besök. 
Utbud i Gästgiveriet under storhelgerna

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag
    Vi serverar vårt klassiska julbord till lördag- och söndagsluncherna under advent. klicka på länken för att läsa mer om vårt julbord.
    JULBORD
  • Lördag & Söndag
    kl. 12:30-14:00

      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

 

Lunchmeny v 49


Måndag 1/12

Friterad kolja, tartar sås, Klyftpotatis, Gröna ärtor, Citron

Oxbringa med senapscrème, rostade rotfrukter och pepparrotssås

Tisdag 2/12

Åkerblads fiskgryta, med Aioli, krutonger och Koktpotatis

Oxbringa med senapscrème, rostade rotfrukter och pepparrotssås

Onsdag 3/12

Åkerblads fiskgryta, med Aioli, krutonger och Koktpotatis

Syrliga isterband med senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor

Torsdag 4/12

Pocherad Torskrygg med gräslökssås, rödbetor, kapris och potatispuré

Syrliga isterband med senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor

Fredag 5/12

Pocherad Torskrygg med gräslökssås, rödbetor, kapris och potatispuré

Kycklingfilé med rosépepparsås, rostade potatis, broccoli och fetaostcrème

Lördag 6/12

JULBORD

Söndag 7/12

JULBORD

 

Lunchmeny v 50


Måndag 8/12

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

Panerad stillahavsflundra med dansk remoulad, ärtor

Tisdag 9/12

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

Pocherad Sej med kaviargrädde, rostad palsternacka, dillolja och färskpotatis

Onsdag 10/12

Panerad kycklinglårfilé med chilidressing, syrade grönsaker och jasminris

Pocherad Sej med kaviargrädde, rostad palsternacka, dillolja och färskpotatis

Torsdag 11/12

Panerad kycklinglårfilé med chilidressing, syrade grönsaker och jasminris

Halstrad lax med sandefjordsås, rostad blomkål och potatis

Fredag 12/12

Rostad Majskyckling med choronsås, haricotsverts, sidfläsk och rostad potatis.

Halstrad lax med sandefjordsås, rostad blomkål och potatis

Lördag 13/12

JULBORD

Söndag 14/12

JULBORD