Lunchmeny
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
-
-
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
-
Fredag 18/4
Havets Wallenbergare med brynt smör, ärtor, citroncrème och potatispuré
Kryddbakad kycklingfilé med dragonsås samt rostade betor & potatis
Lördag 19/4
Havets Wallenbergare med brynt smör, ärtor, citroncrème och potatispuré
Lammrostbiff med timjansky, rostad sötpotatis, tomater och chevrecrème
Söndag 20/4
Pocherad torskfilé med vitvinssås, räkor, sauterad spenat samt örtig potatisstomp
Lammrostbiff med timjansky, rostad sötpotatis, tomater och chevrecrème
Lunchmeny 17
Måndag 21/4
Pocherad torskfilé med vitvinssås, räkor, sauterad spenat samt örtig potatisstomp
Rydberg på kalventrecôte serveras med senapscrème
Tisdag 22/4
Lunchbuffén stängd – vi serverar från gårdsmenyn
Onsdag 23/4
Lunchbuffén stängd – vi serverar från gårdsmenyn