Lunchmeny
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
-
-
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
-
Lunchmeny v 3
Måndag 13/1
Halstrad laxfilé med dillstuvad potatis, spenat och pressgurka
Oxbringa med senapscrème, rostade rotfrukter och pepparrotssås
Tisdag 14/1
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med saffran, fänkål och körsbärstomater
Oxbringa med senapscrème, rostade rotfrukter och pepparrotssås
Onsdag 15/1
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med saffran, fänkål och körsbärstomater
Biff Lindström med kapris, persiljesmör, rödvinssås och klyftpotatis
Torsdag 16/1
Sejfilé med krispigt örttäcke, västerbottenostsås och citronbakad blomkål
Biff Lindström med kapris, persiljesmör, rödvinssås och klyftpotatis
Fredag 17/1
Sejfilé med krispigt örttäcke, västerbottenostsås och citronbakad blomkål
Kryddbakad fläskkarré med ratatouille, bearnaisesås och rostad potatis
Lördag 18/1
Havets Wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré
Kryddbakad fläskkarré med ratatouille, bearnaisesås och rostad potatis
Söndag 19/1
Havets Wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré
Porterstek med gräddig skysås, glaserade morötter och svartvinbärsgelé
Lunchmeny v 4
Måndag 20/1
Lunchbuffén stängd – vi serverar från gårdsmenyn
Tisdag 21/1
Pocherad kolja med romsås, fänkålsallad och potatispuré
Syrliga isterband med dillstuvad potatis, inlagda rödbetor och senapskräm
Onsdag 22/1
Pocherad kolja med romsås, fänkålsallad och potatispuré
Friterad kyckling med gochujang aioli, sesammarinerad gurka och jasminris
Torsdag 23/1
Stekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
Friterad kyckling med gochujangaioli, sesammarinerad gurka och jasminris
Fredag 24/1
Stekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
Kryddstekt pluma med pepparsås, rostade rotfrukter och confiterad körsbärstomat
Lördag 25/1
Citron och fetaostbakad lax med gräslöksaioli, örtslungad zucchini och kokt potatis
Kryddstekt pluma med pepparsås, rostade rotfrukter och confiterad körsbärstomat
Söndag 26/1
Citron och fetaostbakad lax med gräslöksaioli, örtslungad zucchini och kokt potatis
Lammrostbiff med örtsmör, balsamicoreduktion, rostad potatis och rödbetor