Lunchmeny
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
-
-
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
-
Lunchmeny v 8
Måndag 17/2
Lunchen stängd – vi serverar från gårdsmenyn
Tisdag 18/2
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli och krutonger
Helstekt fläskkarré med pepparsås, rostad broccoli och potatis
Onsdag 19/2
Panerad flundra med tartarsås, ärter och klyftpotatis
Helstekt fläskkarré med pepparsås, rostad broccoli och potatis
Torsdag 20/2
Panerad flundra med tartarsås, ärter och klyftpotatis
Ungersk gulasch med smetana och jasminris
Fredag 21/2
Bakad laxfilé med hollandaisesås, citronrostad blomkål och potatispuré
Ungersk gulasch med smetana och jasminris
Lördag 22/2
Bakad laxfilé med hollandaisesås, citronrostad blomkål och potatispuré
Fläskschnitzel med rödvinssås, kaprissmör och rostad potatis
Söndag 23/2
Pocherad koljafilé med rödbetor, brynt smör, rökt sidfläsk och sauterad spenat
Fläskschnitzel med rödvinssås, kaprissmör och rostad potatis
Lunchmeny v 9
Måndag 24/2
Pocherad blekafilé med rödbetor, brynt smör, rökt sidfläsk och sauterad spenat
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Tisdag 25/2
Panerad flundrafilé med kall dillsås, ärter och smörslungad potatis
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Onsdag 26/2
Panerad flundrafilé med kall dillsås, ärter och smörslungad potatis
Klassisk boeuf bourguignon med sidfläsk, morot och smålök
Torsdag 27/2
Stekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
Klassisk boeuf bourguignon med sidfläsk, morot och smålök
Fredag 28/2
Stekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
Krispig anka med sesam, apelsin- & ingefärsglaze, rostad broccoli samt jasminris
Lördag 1/3
Torskfilé med kaviargrädde, rostad palsternacka, dillolja och potatispuré
Krispig anka med sesam, apelsin- & ingefärsglaze, rostad broccoli samt jasminris
Söndag 2/3
Torskfilé med kaviargrädde, rostad palsternacka, dillolja och potatispuré
Majskycklingfilé med tzatziki, zucchini och fetaostbakad sötpotatis