Lunchmeny

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

 

Fredag 18/4

Havets Wallenbergare med brynt smör, ärtor, citroncrème och potatispuré

Kryddbakad kycklingfilé med dragonsås samt rostade betor & potatis

Lördag 19/4

Havets Wallenbergare med brynt smör, ärtor, citroncrème och potatispuré

Lammrostbiff med timjansky, rostad sötpotatis, tomater och chevrecrème

Söndag 20/4

Pocherad torskfilé med vitvinssås, räkor, sauterad spenat samt örtig potatisstomp

Lammrostbiff med timjansky, rostad sötpotatis, tomater och chevrecrème

 

Lunchmeny 17


Måndag 21/4

Pocherad torskfilé med vitvinssås, räkor, sauterad spenat samt örtig potatisstomp

Rydberg på kalventrecôte serveras med senapscrème

Tisdag 22/4

Lunchbuffén stängd – vi serverar från gårdsmenyn

Onsdag 23/4

Lunchbuffén stängd – vi serverar från gårdsmenyn