Lunchmeny
Lunchutbudet under sommaren är ett annat än vad som normalt serveras.
Du finner mer information på länkknapp.
Lunch 23/6-31/8
- måndag – söndag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt 345:-/person
Kall sommarbuffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén väljer ni en av två varmrätter som serveras vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses på länken här nedan. - Sill – & Laxbuffé, endast den kalla buffén (ingen varmrätt ingår) 295:-/person
Kall sommarbuffé innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. - Dagens varmrätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka ses längre ner på sidan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt 345:-/person
Oavsett vilket av lunchalternativen ni väljer ingår kaffe och ett urval av småkakor.
Lunch Nedan alternativ startar igen den 1/9
Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00-
Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
-
Lunchmeny 27
Måndag 30/6
Bakad laxfilé med säsongens primörer och Sandefjordsås med gräslök
Oxbringa med senapscrème, pepparrotssås och rostade rotfrukter
Tisdag 1/7
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger
Oxbringa med senapscrème, pepparrotssås och rostade rotfrukter
Onsdag 2/6
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli & krutonger
Panerad kycklinglårfilé med chilidressing, syrade grönsaker och jasminris
Torsdag 3/7
Stekt strömming med kaviarsås med dill och smörslungad färskpotatis
Panerad kycklinglårfilé med chilidressing, syrade grönsaker och jasminris
Fredag 4/7
Stekt strömming med kaviarsås med dill och smörslungad färskpotatis
Wallenbergare med brynt smör, ärter, rårörda lingon och potatispuré
Lördag 5/7
Halstrad laxfilé med kall skaldjurssås och sallad på gurka, dill & fänkål
Wallenbergare med brynt smör, ärter, rårörda lingon och potatispuré
Söndag 6/7
Halstrad laxfilé med kall skaldjurssås och sallad på gurka, dill & fänkål
Fläskschnitzel med kryddsmör, kapris, rödvinssås och klyftpotatis
Lunchmeny 28
Måndag 7/7
Panerad flundra med kall dill- & kaprissås, gröna ärter och färskpotatis
Fläskschnitzel med kryddsmör, kapris, rödvinssås och klyftpotatis
Tisdag 8/7
Panerad flundra med kall dill- & kaprissås, gröna ärter och färskpotatis
Syrliga isterband med senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor
Onsdag 9/7
Pocherad sejfilé med syrad fänkål- & gurka samt ägg och persiljesås
Syrliga isterband med senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor
Torsdag 10/7
Pocherad sejfilé med syrad fänkål- & gurka samt ägg och persiljesås
Kycklingfilé med fetaostcrème, bakad tomat, rostade rotfrukter och rödvinssky
Fredag 11/7
Havets wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré
Kycklingfilé med fetaostcrème, bakad tomat, rostade rotfrukter och rödvinssky
Lördag 12/7
Havets wallenbergare med brynt smör, ärter och potatispuré
Kryddbakad fläskkarré med säsongens primörer, choronsås och rostad potatis
Söndag 13/7
Koljafilé med pepparrot, betor, spenat, sidfläsk och brynt smör
Kryddbakad fläskkarré med säsongens primörer, choronsås och rostad potatis