Lunchmeny
Lunchutbudet under sommaren är ett annat än vad som normalt serveras.
Du finner mer information på länkknapp.
Lunch 23/6-31/8
- måndag – söndag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt 345:-/person
Kall sommarbuffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén väljer ni en av två varmrätter som serveras vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses på länken här nedan. - Sill – & Laxbuffé, endast den kalla buffén (ingen varmrätt ingår) 295:-/person
Kall sommarbuffé innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. - Dagens varmrätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka ses längre ner på sidan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt 345:-/person
Oavsett vilket av lunchalternativen ni väljer ingår kaffe och ett urval av småkakor.
Lunch Nedan alternativ startar igen den 1/9
Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00-
Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
-
Lunchmeny v 35
Måndag 25/8
Friterad kycklingfilé med syrad kålsallad, chiliaioli och jasminris.
Krämig fisk och skaldjursgryta med örtaioli, krutonger och räkor
Tisdag 26/8
Friterad kycklingfilé med syrad kålsallad, chiliaioli och jasminris.
Halstrad lax med brynt pepparrotsmör, gurka och färskpotatis
Onsdag 27/8
Boeuf bourguignon med potatispuré, sidfläsk och champinjoner
Halstrad lax med brynt pepparrotsmör, gurka och färskpotatis
Torsdag 28/8
Boeuf bourguignon med potatispuré, sidfläsk och champinjoner
Sej med rostade betor, basilika och citronsås, dill & kokt potatis
Fredag 29/8
Kryddstekt kyckling med smörad kycklingsky, rostad broccoli, haricots verts och svart vitlök.
Sej med rostade betor, basilika och citronsås, dill & kokt potatis
Lördag 30/8
Kryddstekt kyckling med smörad kycklingsky, rostad broccoli, haricots verts och svart vitlök.
Havets wallenbergare med potatispuré, brynt smör och lingon
Söndag 31/8
Syrliga isterband med dillstuvad potatis, betor, senapskräm och färskpotatis
Havets wallenbergare med potatispuré, brynt smör och lingon
Lunchmeny v 36
Måndag 1/9
Syrliga isterband med dillstuvad potatis, betor, senapskräm och färskpotatis
Panerad flundra med dansk remouladsås, citronmarinerad gurka- & fänkål och färskpotatis
Tisdag 2/9
Lammsrostbiff med rödvinsås, råstekt potatis, ratatouille
Panerad flundra med dansk remouladsås, citronmarinerad gurka- & fänkål och färskpotatis
Onsdag 3/9
Lammsrostbiff med rödvinsås, råstekt potatis, ratatouille
Röd currygryta med laxfilé, koriander, limeblad, purjolök, zucchini samt jasminris
Torsdag 4/9
Gulasch med kummin samt crème fraiche, saltgurka och ris
Röd currygryta med laxfilé, koriander, limeblad, purjolök, zucchini samt jasminris
Fredag 5/9
Gulasch med kummin samt crème fraiche, saltgurka och ris
Pocherad kolja med ägg & persiljesås, sauterad spenat samt blomkål
Lördag 6/9
Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka, gräddsås och potatispuré
Pocherad kolja med ägg & persiljesås, sauterad spenat samt blomkål
Söndag 7/9
Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka, gräddsås och potatispuré
Laxfilé med Sandefjordsås, syrad gurka- och fänkål samt färskpotatis