Gästgiveriet under storhelgerna
Under jul, nyår och trettonhelgen är utbud, priser och öppettider något förändrat mot ordinarie.
Önskar du besöka oss rekommenderar vi att ni bokar bord i god tid då dessa dagar brukar vara populära hos oss.
Varmt välkomna.
Nedan ses aktuellt utbud för respektive högtid:
LUNCHER kl. 12:30-14:00
På länken kan du se vilka rätter som serveras till lunch. Lunchmeny
Jul
23/12 Sill & laxbuffé 295:-/person
24/12 Endast för Hotellets boende gäster
25/12 Endast för Hotellets boende gäster
26/12 Sill- & laxbuffé 345:-/person
Mellandagarna
27/12 Sill & laxbuffé 295:-/person
28/12 Dagens helglunch 195:-/person & Smörgsbord 335:-/person
29/12 Dagens helglunch 195:-/person & Smörgsbord 335:-/person
Nyår
30/12 Sill & laxbuffé 295:-/person
31/12 Endast för Hotellets boende gäster
1/1 Dagens helglunch 295:-/person & Smörgsbord 395:-/person
2/1 Sill & laxbuffé 295:-/person
3/1 Sill & laxbuffé 295:-/person
4/1 Dagens helglunch 195:-/person & Smörgsbord 335:-/person
Trettonhelgen
5/1 Dagens helglunch 295:-/person & Smörgsbord 395:-/person
6/1 Sill & laxbuffé 295:-/person
MIDDAGAR
Jul
23/12 Endast för Hotellets boende gäster
24/12 Endast för Hotellets boende gäster
25/12 Endast för Hotellets boende gäster
26/12 Fast 3-rättersmeny kl. 18:00-21:00
Mellandagarna
27/12 Fast 3-rättersmeny kl. 18:00-22:00
28/12 Fast 3-rättersmeny kl. 18:00-22:00
29/12 Fast 3-rättersmeny kl. 18:00-22:00
Nyår
30/12 Endast för Hotellets boende gäster
31/12 Endast för Hotellets boende gäster
1/1 Endast för Hotellets boende gäster
2/1 Fast 3-rättersmeny kl. 18:00-22:00
3/1 À la Cartemeny kl. 18:00-22:00
4/1 À la Cartemeny kl. 18:00-22:00
Trettonhelgen
5/1 À la Cartemeny kl. 18:00-22:00
6/1 À la Cartemeny kl. 18:00-22:00
Middagar
De dagar då vi erbjuder fasta middagar ses de här nedan:
26/12
Råbiff
lök- & sojavinaigrette, äggulecrème, krispig potatis, jalapenoemulsion 185:-
*****
Sejrygg
rökt buerre blanc, forellrom, picklad rotselleri, potatispuré 335:-
*****
Kokos & yuzu
kokosmousse, yuzucurd, ananassorbet, kokosnougatine 160:-
27/12
Råbiff
lök- & sojavinaigrette, äggulecrème, krispig potatis, jalapenoemulsion 185:-
*****
Sejrygg
rökt buerre blanc, forellrom, picklad rotselleri, potatispuré 335:-
*****
Kokos & yuzu
kokosmousse, yuzucurd, ananassorbet, kokosnougatine 160:-
28/12
Tartar på rostad rödbeta
kapris, dragonemulsion, hasselnötter, fetaost, senapsfrön 185:-
*****
Röding
Västerbottensostcrème, kålrot, dillsås, savoykål 335:-
*****
Chokladmousse
björnbärssorbet, marinerade björnbär, chokladsponge, chokladjord 160:-
29/12
Trattkantarellsoppa
parmesancrème, palsternackschips, tryffel 185:-
*****
Lammrostbiff
bakade betor, persiljerotspuré, sauterad svartkål, rostad vitlökssky 335:-
*****
Blodapelsin & tonka
blodapelsinsorbet, tonkapannacotta, apelsincurd, smörströssel 160:-
1/1
Råbiff
lök- & sojavinaigrette, äggulecrème, krispig potatis, jalapenoemulsion 185:-
*****
Röding
Västerbottensostcrème, kålrot, dillsås, savoykål 335:-
*****
Havtornspannacotta
torkad chokladmousse, honungscrackers, marinerade havtorn, kolasås 160:-
2/1
Jordärtskockssoppa
Parmesancrème, jordärtskockschips, tryffel 185:-
*****
Entrecôte
lök fylld med brässerad oxkind, rödvinssås, potatispuré med pepparrot 335:-
*****
Blodapelsin & tonka
blodapelsinsorbet, tonkapannacotta, apelsincurd, smörströssel 160:-