Ibland behöver man som par bryta vardagens rutiner och stanna upp och andas tillsammans. Behöver ni komma bort från alla måsten och krav och få möjlighet till kvalitetstid med varandra? Boka in en romantisk weekend i Dalarna, i en avkopplande naturskön omgivning, där ni kan skapa minnesvärda stunder samtidigt som ni njuter av god mat, en andlöst vacker natur och avkopplande spabehandlingar.

Byt ut Stockholm mot en romantisk weekend

Som boende Stockholm kan det ibland vara svårt att hitta den där perfekta platsen för en rofylld återhämtning tillsammans med sin partner. Ni kanske letar efter en lugn och romantisk destination där ni kan få koppla av och ge varandra helt odelad tid. Att resa iväg ett par dagar tillsammans, bort från vardagens måsten, stress och rutiner, kan därför vara det som behövs för att ni ska kunna släppa taget om allt runtomkring er, hitta stillheten och lugnet och kunna fokusera helt på varandra.

Ni behöver inte resa långt för att helt byta bort stadsmiljön mot ett naturskönt paradis. Bara några få timmars bilfärd från Stockholm finner ni Tällberg – en pittoresk bygd i Dalarna med storslagen natur och en underbar utsikt över den bedårande sjön Siljan. Det är en unik plats där det finns möjlighet att umgås i en helt stressfri och avkopplande omgivning, något de flesta av oss behöver emellanåt för att få den där välbehövliga återhämtningen från vardagsstressen. Det är en perfekt plats för er som vill uppleva både vacker natur, lyxig bekvämlighet och spirande romantik.image

Få värdefull kvalitetstid med varandra i vårt spa

I Tällberg finner ni flera olika hotell där ni kan koppla av, få värdefull tid för relationen och skapa minnesvärda stunder tillsammans. Bland dessa återfinns vårt eget omtyckta och lyxiga spahotell Åkerblads där ni kan boka in en romantisk weekend och få den kompletta upplevelsen tillsammans. Vi erbjuder avslappnande behandlingar i en lugn och romantisk atmosfär där ni kan umgås i stillheten och bara få vara i varandras sällskap. I vårt duo-rum kan ni tillsammans njuta av massage eller olika typer av kroppsbehandlingar. Åtnjut sedan god mat i vår restaurang, bad i vår varmvattenbassäng eller varför inte ta en mysig höstpromenad i den natursköna bygden? Här på Åkerblads kan ni riktigt skämma bort er själva och få det där efterlängtade tillfället att fokusera helt på varandra samtidigt som ni får en välbehövlig paus från vardagens bestyr.

Njut och koppla av med våra spa-behandlingar

Vi har flera olika lyxiga spa-paket att välja bland, så kika gärna på de olika weekend-paket vi erbjuder för att se vad som skulle passa just er! Ett populärt boendepaket är Stora Romantikhelgen där ni som par kan få bli riktigt bortskämda med förstklassiga spabehandlingar, frukostbuffé, middagar, en guidad tur i de vackra omgivningarna i bygden samt möjlighet att använda den varma utomhuskällan, bastun och gymmet. Ett annat erbjudande är Stora Spa-helgen där även övernattning ingår och utöver allt annat även ett spakit och en spakur. Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om våra olika erbjudanden. Här på Åkerblads finns alltid möjligheten att skapa minnesvärda stunder tillsammans!