Chat with us, powered by LiveChat

Boka rum

Kroppsbehandlingar

Priserna på behandlingarna varierar beroende på veckodag. Det första priset gäller måndag -torsdag & det andra priset gäller fredag-söndag.

 • Lerinpackning 80min. 1195:-/1295:-

Hela din kropp skrubbas och avlägsnas från döda hudceller, innan du får uppleva en täckande inpackning av ren vulkanlera som mjukgör och tillför kroppen viktiga mineraler. Under tiden leran stimulerar leder och muskler njuter du av exklusiva ansiktsampuller i en härlig ansiktskur. Behandlingen avslutas med en total insmörjning.

 • Alginpackning 80min. 1195:-/1295:-

En detoxbehandling som rensar kroppen på slaggprodukter. Du upplever Spirulinaalgens renhet tillsammans med Babors Shapingprodukter, de verkar med både utrensande och uppstramande effekter. Medan algerna verkar blir du härligt ompysslad med en ansiktskur.

 • Skrubb 50min. 625:-/725:-

Kroppskrubb som effektivt tar bort döda hudceller och ger en underbart ren och len känsla med ny lyster och ökad cirkulation. Innan behandlingen är klar har du fått en ljuvlig insmörjning och en kortare helkroppsmassage.

 • I väntans tider 80min. 925:-/1095:-

En vårdande behandling för den blivande mamman. Behandlingen anpassas helt efter dina behov och du får njuta av en avslappnande helkroppsskrubb, följt av en vårdande inpackning. När inpackningen verkar får du en härligt uppfriskande ansiktskur & behandlingen avslutas med en insmörjning av hela kroppen.

 • Chokladinpackning 80min. 995:-/1095:-

-En kroppsbehandling som stimulerar kroppens egna ’må bra’ hormon, endorfiner. En dröm för kropp och sinne.
Behandlingen inleds med en mörk chokladskrubb, rik på antioxidanter som ger din hud lyster. Därefter appliceras en varm kroppsbalm innehållande mörk choklad. Medan inpackningen verkar njuter du av en kortare ansiktskur med rengöring, peeling samt chokladmassage. Behandlingen avslutas med en lätt insmörjning med vit choklad bodylotion.
En oförglömlig upplevelse som ger din hud ny spänst och lyster.


Kroppsritualer

 • Focus 50min. 825:-/925:-

Ritualen går igenom hela kroppen med heltäckande skrubb och insmörjning. Därefter ligger störst focus på överkroppen med en stimulerande rygg- och nackmassage. Denna behandling är den kortaste i familjen kroppsritualer.

 • Stillhet 80min. 1195:-/1295:-

Ritualen lägger stor vikt på ditt välbefinnande och sin tyngd i sinnesupplevelsen. Du upplever återhämtning i stillhet, under en väldoftande inpackning. Under tiden den vårdande inpackningen verkar på huden njuter du av en uppfräschande ansiktskur. Ritualen som är den andra i familjen avslutas med en lättare helkroppsmassage.

 • Harmoni 110min. 1225:-/1425:-

En totalupplevelse och den näst längsta i familjen av ritualer. Här ligger hela kroppen i focus och skänker dig en renhet och harmoni utöver det vanliga. Ritualen innehåller en kortare ansiktsbehandling med anpassade ampuller för att förstärka upplevelsen maximalt. Sedan får hela kroppen njuta av en spänningslösande helkroppsmassage.

 • Exklusive 150min. 2395:-/2650:-

Den längsta och lyxigaste ritualen för dig som vill sätta en extra bred guldkant på nuet. Här ges tillfälle till en totalupplevelse av Åkerblads SPA . Döda hudceller avlägsnas från kroppen med en skrubb som även ökar cirkulationen och skänker huden lyster. Dröm dig bort när det varma vattnet omsveper din kropp i vårt kurbad, och därefter en ljuvlig helkroppsmassage på den lena huden. Produkterna anpassas för just dig i en ansiktsbehandling. Bli härligt bortskämd med ritualen Exklusive, och dröm dig tillbaka när du sedan använder den exklusiva gåvan du får när behandlingen når sitt slut.


Massager

 • Helkroppsmassage 50min. 825:-/925:-
  För trötta och stela muskler. Muskelavslappnande och djupgående kroppsmassage.
 • Aromamassage 50min. 825:-/925:-
  Du väljer om denna upplevelsemassage ska skänka dig en avslappnande, balanserande eller en energigivande känsla. Behandlingen är en mjukgörande avslappningsmassage för hela kroppen.
 • Ryggmassage 20min. 495:-/595:-
  Rygg- och nackmassage för trötta och stela muskler.
 • Kurbad med ryggmassage 50min. 825:-/925:-
  Ett muskelavslappnande bad för dig med trötta och stela muskler. Dröm dig bort när det varma vattnet omsveper din kropp i vårt kurbad och njut av en ljuvlig ryggmassage samt lätt insmörjning.
 • Hot stonemassage 50min. 850:-/950:-
 • Hot stone 80min. 1195:-/1295:-
  En massage som ger avslappning på djupet. Här står varma lavastenar i centrum och skänker en fantastisk känsla när stenarna stimulerar stela muskler i en djupgående och avslappnande massage med både stenar och händer.
 • Indisk huvudmassage 30min. 425:-/525:-
  Avstressande massage av huvud och axel som ger en positiv verkan på spänningshuvudvärk, tinnitus och mental trötthet.
 • Små underverk, tilläggskur 10min. 150:-/195:-
  10 min. tilläggskurer på ovanstående behandlingar

* Handkur
* Fotkur
* Skalpmassage
* Ansiktskur


Duo-Behandlingar (Priserna i duobehandlingarna är för 2personer)

 • Duo-Massage 50min. 1490:-/1690:-

En härlig helkroppsmassage för två personer i samma rum.

 • Duo-Lyx 80min. 1790:-/1890:-

Ryggmassage, ansiktskur, skalpmassage och en avslutande fotkur. För två personer i samma rum.