Kroppsbehandlingar

2022

Priserna för våra behandlingar varierar beroende på veckodag. Måndag -torsdag är priserna lite lägre medan priset är något högre under fredag-söndag.

Priser för 2023 uppdateras i slutet av december.

Lerinpackning – Maria Åkerberg 80 min – 1295:-/1395:-

Upplev vår renande lerinpackning med ekologiska produkter från Maria Åkerberg.
Den här värmande behandlingen passar alla men främst dig som behöver extra cirkulation.
Vi inleder behandlingen med en renande saltskrubb av hela kroppen innan du packas in i den mineralrika leran som verkar rengörande och stärkande för huden. Under tiden värmen från inpackning verkar avslappnande på trötta och stela muskler så njuter du av en härlig ansiktskur.

Behandlingen avslutas med en rogivande insmörjning.

Alginpackning – Maria Åkerberg 80 min – 1295:-/1395:-

En fuktgivande och uppstramande behandling för hela kroppen!
Vi inleder behandlingen med en cirkulationsökande skrubb innan du packas in med värmefilt och får uppleva spirulina algens renhet och uppstramande effekt. Under tiden inpackningen verkar blir du ompysslad med en skön ansiktskur. Behandlingen avslutas med en avslappnande och fuktgivande insmörjning.

Skrubb Energy 50 min – 855:-/955:-

En energigivande behandling för hela kroppen.
Vi inleder behandlingen med en cirkulationsökande kroppsskrubb bestående av havssalt och uppiggande eteriska oljor från rosmarin och citrongräs. Saltet duschas av och därefter får du koppla av med en avslappnande insmörjning i närande body lotion samt avslutande huvudmassage. Din hud lämnas med en ren och sammetslen känsla.

Åkerblads Lilla Lyx 50 min – 855:-/955:-

Åkerblads egen topp till tå behandling. I denna behandling får kroppen njuta av en avslappnande och lösgörande ryggmassage, ljuvlig skalpmassage som berör hela kroppen. Behandlingen inkluderar även fötterna, en avslutande fotkur med renande saltpeeling och en härlig fot och underbensmassage.
Tips från spa; Lilla Lyxbehandlingen går även att boka som DUO-behandling. Dvs tillsammans med någon du håller kär i vårt DUO-rum.

Chokladinpackning 80 min – 1295:-/1395:-

Behandlingen inleds med en vit chokladskrubb, rik på antioxidanter som ger din hud lyster. Därefter appliceras en varm kroppsbalm innehållande vit choklad. Medan inpackningen verkar njuter du av en kortare ansiktskur med rengöring, peeling samt chokladmassage. Behandlingen avslutas med en lätt insmörjning med en bodylotion av vit choklad .
En oförglömlig upplevelse som ger din hud ny spänst och lyster.

I väntans tider 80 min – 1295:-/1395:-

En vårdande behandling för den blivande mamman. Behandlingen anpassas helt efter dina behov och du får njuta av en avslappnande helkroppsskrubb, följt av en vårdande inpackning. När inpackningen verkar får du en härligt uppfriskande ansiktskur & behandlingen avslutas med en insmörjning av hela kroppen.
Tänk på att vi inte utför några behandlingar före vecka 12 i din graviditet. 

 

Kroppsritualer

Focus 50 min – 855:-/955:-

Ritualen går igenom hela kroppen med heltäckande skrubb och insmörjning. Därefter ligger störst focus på överkroppen med en stimulerande rygg- och nackmassage. Denna behandling är den kortaste i familjen kroppsritualer.

Stillhet 80 min – 1295:-/1395:-

Ritualen lägger stor vikt på ditt välbefinnande och sin tyngd i sinnesupplevelsen. Du upplever återhämtning i stillhet, under en väldoftande inpackning. Under tiden den vårdande inpackningen verkar på huden njuter du av en uppfräschande ansiktskur. Ritualen som är den andra i familjen avslutas med en lätt avslappningsmassage.

Harmoni 110 min – 1695:-/1895:-

En totalupplevelse och den näst längsta i familjen av ritualer. Här ligger hela kroppen i focus och skänker dig en renhet och harmoni utöver det vanliga. Ritualen innehåller en kortare ansiktsbehandling med anpassade ampuller för att förstärka upplevelsen maximalt. Sedan får hela kroppen njuta av en rogivande helkroppsmassage.

Exklusive 150 min – 2495:-/2850:-

Den längsta och lyxigaste ritualen för dig som vill sätta en extra bred guldkant på nuet. Här ges tillfälle till en totalupplevelse av Åkerblads SPA . Döda hudceller avlägsnas från kroppen med en skrubb som även ökar cirkulationen och skänker huden lyster. Dröm dig bort när det varma vattnet omsveper din kropp i vårt kurbad, och därefter en ljuvlig helkroppsmassage på den lena huden. Produkterna anpassas för just dig i en ansiktsbehandling. Bli härligt bortskämd med ritualen Exklusive, och dröm dig tillbaka när du sedan använder den exklusiva gåvan du får när behandlingen når sitt slut.

Massager

Klassisk Helkroppsmassage 50 min – 855:-/955:-

För trötta och stela muskler. Muskelavslappnande och djupgående kroppsmassage.

Aromamassage 50 min – 855:-/955:-

Aromamassagen är en lättare och rogivande massage där du tillsammans med din terapeut väljer vilken aromaolja som passar dig för dagen.

Ryggmassage 20 min – 525:-/625:-

Rygg- och nackmassage för trötta och stela muskler.

Kurbad med ryggmassage 50 min – 855:-/955:-

Ett muskelavslappnande bad för dig med trötta och stela muskler. Dröm dig bort när det varma vattnet omsveper din kropp i vårt kurbad och njut av en ljuvlig ryggmassage samt lätt insmörjning.

Hot stonemassage 80 min – 1295:-/1395:-

En massage som ger avslappning på djupet. Här står varma lavastenar i centrum och skänker en fantastisk känsla när stenarna stimulerar stela muskler i en djupgående och avslappnande massage med både stenar och händer.

Huvudmassage 20 min – 495:-/595:-

Avstressande massage av huvud och axel som ger en positiv verkan på spänningshuvudvärk, tinnitus och mental trötthet.

Små underverk, tilläggskur 10 min. 150:-/195:-

10 min. tilläggskurer på ovanstående behandlingar

  • Handmassagge
  • Fotkur
  • Skalpmassage
  • Ansiktskur

Duo-Behandlingar

Priserna i duobehandlingarna är för 2personer

Duo-Massage 50 min – 1695:-/1995:-

En härlig helkroppsmassage för två personer i samma rum.

Duo-Lyx 80 min – 2095:-/2395:-

Ryggmassage, ansiktskur, skalpmassage och en avslutande fotkur. För två personer i samma rum.