Köket på Åkerblads

Kock, Tillsvidareanställning Heltid

Kock, 1tjänst, Tillsvidareanställning Heltid

 • Om tjänsten…
  Vi söker dig som trivs i ett inspirerande team.
  Då varunamnet Åkerblads står för kvalitet tillagar vi allt ifrån bröd & fonder till majonnäser & glassar, från råvara till färdig produkt.
  Att laga mat från grunden är för er som för oss en självklarhet. Tjänsten kräver att du tidigare arbetat med A`la Carte matlagning.
  Då vi är ett välbesökt hotell håller vi öppet för våra gäster från tidig morgon till sen kväll, årets alla dagar. Det innebär att varierande arbetstider förekommer i vår schemaplanering, med störst vikt på kvällar.
  Förutom din yrkesskicklighet färgar även yrkesstoltheten en vän av ordning & goda hygienkunskaper.
 • Om dig…
  Ni har minst ett par år bakom er av liknande tjänst, samt restaurangutbildning. Alternativt lång arbetslivserfarenhet som överensstämmer enligt förstnämnda.
  Dina viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team.
  Du precis som vi älskar detaljer & brinner för att leverera upplevelser till gästerna. Våra gäster har höga krav & vi tror att du trivs i rollen som möter detta.
  Vid högt tempo har du egenskapen att leverera god kvaliteten & arbeta strukturerat, samtidigt som du är lyhörd & uppmärksam på kollegers behov.
  Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och ditt intresse för att leva med branschens & vår ständiga utveckling.
 • Information…
  Tjänsten är en tillsvidareanställning & tillsätts enligt ö.k. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare & därför är vi flexibla i startslutdatum.
  Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss. Sista ansökningsdag är 4/8, ni sänder er ansökan till oss via mail, hr@akerblads.se. Märk ansökan ”kock”. Vid frågor som berör tjänsten är Ni varmt välkomna att kontakta oss på +46 (0)247-508 00.
  Varmt välkommen med din ansökan och hoppas du kommer att trivas i vårt team.