Kallskänk, Heltid Tillsvidaretjänst

Kallskänk, 1tjänst, Tillsvidareanställning 100%

Om tjänsten…
Här blir du en del av en organisation som präglas av energi, gemenskap och en stark företagskultur. Du kommer att vara en viktig del av ett inspirerande team.
I rollen som kallskänk arbetar du brett med bageri- & konditorisysslor. Lunchernas kalla upplevelser och middagarnas förrätter & desserter.
Då varunamnet Åkerblads står för kvalitet tillagar vi allt ifrån bröd & fonder till majonnäser & glassar, från råvara till färdig produkt.
Att laga mat från grunden är för er som för oss en självklarhet.
Då vi är ett välbesökt hotell håller vi öppet för våra gäster från tidig morgon till sen kväll, årets alla dagar. Det innebär att varierande arbetstider förekommer i vår schemaplanering.

Om dig…
Vi tror att du har en brinnande passion för gästupplevelsens alla led och värdesätter vikten av att arbeta med kvalité.
Du en person som sätter laget framför jaget. Är strukturerad och har erfarenhet av att arbeta i grupp, även om stora delar av arbetsmomenten kräver att du är initiativtagande och kunna fatta självständiga beslut inom ramen för restaurangens kravprofil.
Dina personliga egenskaper kommer att spela en central roll. Vi ser att du är flexibel & prestigelös inför arbetsuppgifterna och gentemot dina kolleger.
Vid högt tempo har du egenskapen att leverera god kvalité & arbeta strukturerat, samtidigt som du är lyhörd & uppmärksam på kollegers behov.
Du gillar att arbeta med ett starkt varumärke i en dynamisk miljö med personal från många olika kulturer.

För att trivas i tjänsten krävs att du tidigare arbetat med A`la Carte matlagning eller konditoriverksamhet.
Förutom din yrkesskicklighet färgar även yrkesstoltheten en vän av ordning & goda hygienkunskaper.
Våra gäster har höga krav & vi tror att du trivs i rollen som möter detta.

Information..
Tjänsten är en heltidsanställning & tillsätts enligt ö.k. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare & därför är vi flexibla i startslutdatum.
Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss. Sista ansökningsdag är 29/5, ni sänder er ansökan till oss via mail, hr@akerblads.se Vid frågor som berör tjänsten är du varmt välkomna att kontakta Anna Backlund på +46 (0)247-508 03.
Varmt välkommen med din ansökan och hoppas du kommer att trivas i vårt team.