inomhuspool

I november kan du äntligen njuta av vår nya inomhuspool

Hus med röd fasad

Höstens löv faller och dagarna blir både kyligare och kortare. Vardagen rullar på och kanske behöver du ta en paus för att ladda om batterierna och få ny energi? Vår exklusiva spaavdelning har allt du behöver för en rofylld stund där du kan få välbehövd återhämtning. Passa på att boka ett besök i slutet av november för att uppleva vårt nyaste tillskott – en innovativt designad inomhuspool som tar din vistelse till en helt annan nivå. 

Ta en välbehövlig paus från höstens rusk och kyla

Hösten är nu här på riktigt med sin krispigt kyliga luft och färgglada löv. Det är en årstid som uppskattas av många, en tid för rutiner och kanske för någon en tid för helt nya och spännande åtaganden. Med den tilltagande kylan och de färre soltimmarna kommer vinterhalvåret även med sina utmaningar. Du kanske är lite tröttare än vanligt och känner att energin inte är densamma. Mörkret påverkar oss alla och det är därför viktigt att ta tillvara på tillfällen och skapa rofyllda och avkopplande stunder där vi kan få möjlighet till återhämtning. Finns det något mysigare än att värma sig med en varm kopp choklad, läsa en riktigt bra bok och tända några ljus en regnig och grå dag? Få saker slår det, men ibland kan vi behöva mer än så för att återfinna harmonin i vardagen. Att komma bort över dagen eller kanske över en hel helg kan göra underverk för både vårt humör och för energin. Är detta något du känner att du behöver kan vi varmt rekommendera ett besök på vårt rofyllda spahotell- en plats där du kan njuta till fullo samtidigt som du samlar nya krafter inför vardagens väntande rutiner.

Åkerblads spa – en plats för harmoni och ny energi

Vårt spa har allt du kan önska dig för en avkopplande och lyxig upplevelse. Oavsett om du bara vill komma hit över dagen eller tillbringa en hel helg hos oss så kan du unna dig skön avkoppling som gör susen för både kropp och själ. I vår lounge får du tid för andrum och möjligheten att stilla dig. Med en svalkande dryck och harmonisk lugn musik kan du låta ditt sinne koppla bort all stress och få sin nödvändiga vila. Vår varma utomhuskälla erbjuder avslappnande stunder där du samtidigt njuter av den friska och uppiggande utomhusluften. Låt all stress rinna av dig medan du återfår ny energi och balans.

 

inomhuspool

Vårt senaste tillskott beräknas stå klar i slutet av november – en inomhuspool skapad med passion för design

Vårt spa är av högsta klass och kvalitet och vi strävar alltid efter perfektion för våra gäster. Vi har därför under en tid satsat stort på att utveckla vår spaavdelning och kan nu presentera vårt senaste tillskott som står klar i slutet av november: en helt ny inomhuspool designad av den erfarne och kreative arkitekten Per Öberg. Med sin stora expertis och vision specialiserar han sig på fantastisk innovativ och hållbar design, något som vi stolt kan demonstrera med denna kreation. Här kan du ta avkopplingen till en helt annan nivå och njuta av det behagliga vattnet och de harmoniska sällskapsytorna. Varmt välkommen till oss på Åkerblads!

FAQ

Hur får jag ny energi när soldagarna blir kortare?

Var kan jag hitta ett bra spa?

Åkerblads gästgiveri i Dalarna har en spaavdelning där du kan njuta i en exklusiv och avkopplande miljö. Med sin strävan att alltid skapa den bästa upplevelsen för sina gäster kommer man i november ha en helt ny inomhuspool med rofyllda sällskapsytor.

Var kan jag resa bort över dagen från Stockholm?