Hovmästare, Heltid

Dina arbetsuppgifter…
Som hovmästare ingår du i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att leda driften för det passet du arbetar. Servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Luncherna erbjuds bufféservering & bordsservering. Middagarna är helt dominerande av vår ständigt uppdaterande A`la Cartemeny.
Du har ett nära samarbete med våra andra hovmästare och restaurangchef.

Kompetensprofil…
Du har restaurangutbildning & erfarenhet av arbetsledning, alternativt längre arbetslivserfarenhet som överensstämmer enligt förstnämnda.
Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och ert intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.

Information…
Vi söker just er och erbjuder en tillsvidareanställning med 100%.
Tjänsten ställs till förfogande från nu, men tillsätts enligt överenskommelse. För oss är det viktigast att finna rätt person och är därmed mycket flexibla i startdatum. Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss, därmed kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Du sänder din ansökan till oss via mail, restaurangchef@akerblads.se . Märk ansökan med ”HOVMÄSTARE”, vid frågor som berör tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Restaurangchef; Murray Greenhill, på +46 (0)247-508 00.
Vi ser att du sänder din ansökan till oss snarast möjligt, dock senast den 31 maj.
Varmt välkommen med din ansökan och hoppas du kommer att trivas i vårt team.