Fira julen 2023 i Tällberg – Jul, mellandagsvila & nyårsfirande på Åkerblads

Vill du fira jul på hotell i år, eller kanske mysa till det lite extra under mellandagarna? I Dalarnas vinteridyll erbjuds bekväma boenden, utsökta julbord och olika juliga aktiviteter och arrangemang – allt för en magisk och stämningsfull julmånad. Eller varför inte fira in det nya året med en spektakulär middag och ett förstklassigt boende?

Fira julmånadens festligheter i en vinteridyll

December månad är späckad med festligheter och mysiga stunder. Med adventsmys, läckra julbord och en stämningsfull julafton är vintermånaden en stor favorit bland många av oss. Och som om det inte vore nog festar vi gärna till det lite extra även vid årets slut, kanske med en glittrande nyårsfest eller en lyxig middag. För dig som vill mysa till det lite extra denna vinter finns det möjlighet att fira jul eller nyår i Dalarna – Sveriges vinteridyll. I landskapet finns många gemytliga och pittoreska hotell där du kan bli uppassad, njuta av god mat och kanske fira in tolvslaget tillsammans med vänner eller familj. De olika bygderna bjuder på möjligheten att njuta av lediga vinterdagar i en fantastisk natur där du kan ta mysiga vinterpromenader, eller varför inte en sparkutflykt i de vackra skogsområdena om vädret tillåter? Vare sig du väljer Dalarna för julfirande, nyårsfest eller för avkoppling under mellandagarna får du en garanterat stämningsfull upplevelse.

En komplett och magisk jul i Tällberg

Många hotell i Dalarna bjuder in till stämningsfulla och festliga firanden för sina gäster under julsäsongen. I bygden Tällberg erbjuder vi på Åkerblads ett julfirande utöver det vanliga. Med våra speciellt arrangerade boendepaket kan du vara gäst hos oss under tre eller fyra dygn och få en magisk och stämningsfull jul. Med juliga frukostar, spektakulära middagar, besök av tomten, dans runt granen och mycket mer får du en julhelg att minnas under lång tid framöver. Och missa inte slädturen på jul annandag som anordnas om vädret tillåter! Ta gärna del av hela programmet och erbjudandet här.

Ett traditionellt julbord med smak av Åkerblads

Föreställ dig dofterna av ett riktigt traditionellt julbord som är uppdukat med allt du kan tänka dig, från nystekta köttbullar och prinskorvar till sillar och pastejer – dofter som får dig i riktig julstämning. Här på Åkerblads serverar vi ett oslagbart julbord som förutom att det innehåller alla traditionella julrätter även är gjorda på egenproducerade råvaror av bästa kvalitet. Julbordet serveras under adventsdagarna och är ett fantastiskt tillfälle att avnjuta julens smaker tillsammans med familj, vänner eller kollegor. Julstämningen är på topp, och vill du även övernatta, för en mer komplett upplevelse av bygden och för att kanske koppla av till fullo har du möjlighet att boka våra högkvalitativa och bekväma hotellrum. Välkommen att fira in julmånadens helger hos oss på Åkerblads!

 

FAQ

Var hittar jag ett traditionellt julbord i Dalarna?

Med ett brett utbud av rätter erbjuder Åkerblads gästgiveri i Tällberg ett julbord utöver det vanliga. Rätterna är egenproducerade med råvaror av hög kvalitet och du får en smakupplevelse du sent kommer att glömma.

Var kan jag fira nyår tillsammans med vänner i Dalarna?

Bygden Tällberg erbjuder många fina hotell med högkvalitativa boenden och restauranger där du kan fira in det nya året med god mat i en festlig miljö.

Var kan man fira jul i Dalarna?

På Åkerblads hotell och gästgiveri erbjuds ett oslagbart boendepaket för dig som vill ha en komplett jul med allt vad det innebär. Juliga frukostar, sagolika julbord, besök av tomten och mycket mer erbjuds, samt boende på bekväma och mysigt inredda hotellrum.