Den perfekta presenten på alla hjärtans dag – Boka en romantisk spa-weekend

 

 

Alla hjärtans dag närmar sig och du kanske är på jakt efter en alldeles speciell present till din partner?

Mitt i Dalarnas förtrollande natur kan ni tillsammans njuta av en romantisk helg där ni kan sova gott i högklassiga hotellrum, koppla av i vår lyxiga spaavdelning och få uppleva fantastiskt smakrika kulinariska upplevelser.

Alla hjärtans dag – årets mest romantiska dag

Årets mest romantiska dag närmar sig – dagen då människor över hela vår jord väljer att visa sina partners lite extra uppskattning och omtanke. Alla hjärtans dag, eller Valentines dag som den även heter, är en dag då många par passar på att skämma bort varandra och visa sin kärlek på olika sätt. Det kan vara i form av en fin och tänkvärd present, en romantisk och stämningsfull middag eller kanske vill man bara vara i varandras sällskap och väljer att spendera hela dagen ihop.

Vare sig man väljer en mindre gest eller slår på stort så skapar man värdefulla ögonblick att minnas för lång tid framöver.

Den perfekta alla hjärtans dag – presenten

Om du vill slå på lite extra stort i år och både bjuda på present samtidigt som ni får värdefull tid tillsammans, då kanske en romantisk get-away är något för er. Att få ett miljöombyte och upptäcka nya platser tillsammans kan både stärka era band och ge er chansen att skapa nya fantastiska minnen! Varför inte överraska din partner med en romantisk spa – weekend i Dalarna?

I det vackra och gemytliga Tällberg finner du oss på Åkerblads hotell, där ni tillsammans kan få uppleva en oförglömlig alla hjärtans dag och spendera en hel helg i varandras sällskap. Med avkoppling i vårt spa, utsökta middagar, uppfriskande promenader i naturen och bekväm övernattning får ni en helg där ni kan fokusera helt på varandra i lugn och ro samtidigt som ni njuter till fullo.

Avkopplande spa och romantiska middagar

I vårt hotell sover ni skönt och bekvämt och efter en välförtjänt sovmorgon vaknar ni upp till en välfylld frukostbuffé i gästgiveriets gemytliga atmosfär. Koppla av under dagen i vår exklusiva spaavdelning och ge er själva lyxen att bara vara tillsammans och njuta av nuet. Ta gärna en frisk promenad i bygden och avsluta dagen men ett stämningsfullt och romantiskt restaurangbesök. Ett tips är våra omtyckta boendepaket som passar perfekt för en romantisk och intim vistelse.

Både Lilla Romantikhelgen och Stora Romantikhelgen erbjuder entré till vår exklusiva spaavdelning där ni har tillgång till både inomhuspool, hydromassagepool, utomhuskälla, bastu, gym och utrymmen för avkoppling. I paketen ingår även frukostbuffé och 4-rättersmiddag.

Välkomna att fira denna speciella dag hos oss på Åkerblads!