Bekvämt boende i samband med Vasaloppet

image

Världens största vintervecka står runt hörnet, veckan som varje år lockar tusentals besökare från olika platser i världen. Ska du kanske själv delta i ett lopp eller heja på deltagarna som åskådare? För att göra din upplevelse så smidig och bekväm som möjligt är det klokt att boka boende i god tid. Flera hotell i Dalarna erbjuder även speciella boendepaket anpassade för just Vasaloppsveckan, med alla bekvämligheter man kan önska.

Välkommen till Dalarna och världens största vinterfest!

Den berömda Vasaloppsveckan närmar sig. Varje år lockas tusentals besökare från både när och fjärran till Dalarna för att delta i något av de många lopp som körs eller vara åskådare under den prestigefyllda veckan. I år är det också lite speciellt – det hundrade loppet kommer gå av stapeln, något som självklart kommer att firas! Det avslutande loppet på söndagen, världens största längdskidlopp mellan Sälen och Mora, har i år lockat 15.800 anmälda! Om du planerar en resa hit för att vara med under vinterveckan rekommenderar vi dig att även passa på att njuta av det fantastiska vinterlandskapet, eller varför inte utforska lite mer av bygderna och de olika aktiviteterna som omger evenemanget? Ta in de vackra vyerna och låt dig föras med i stämningen.

Hitta ett bekvämt boende under Vasaloppet

Något som är bra att tänka på är att vara ute i god tid med bokning av logi. Vasaveckan är en enorm tillställning och för att ha goda chanser till ett bekvämt och kvalitativt boende under Vasaloppet är det alltid säkrast att ha en bra framförhållning. De goda nyheterna är att det finns ett brett utbud av olika typer av boenden i Dalarna. I bygden Tällberg finner du en rad olika hotell som kan garantera en avkopplande och bekväm vistelse, allt du behöver för att ladda batterierna inför de olika loppen och varva ner efteråt. Med smakrik och vällagad mat i hotellens restauranger får du ny energi att åter igen ta dig an skidspåren.

image

Boendepaket med allt du behöver under vinterveckan

Mitt i Tällberg finner du oss på Åkerblads Gästgiveri och Hotell. Inför Vasaloppsveckan har vi tagit fram speciella boendepaket för att underlätta och göra din vistelse så bekväm och smidig som möjligt. I vårt frukostpaket ingår boende i bekväma sängar samt en välfylld frukostbuffé. Vill du även ha middag kan du boka middagspaketet både boende, frukost och en trerätters-middag ingår. För att göra din vistelse ännu mer smidig finns det även möjlighet att komplettera din bokning med exempelvis nummerlappshämtning och transport till loppet. Det går även att lägga till SPA-behandling om man vill ta avkopplingen till en högre nivå. Välkommen att besöka oss under Vasaloppsveckan!