hotellbadrum

Assisterande Husfru, tillsvidare 100%

 • Om tjänsten…
  I din roll som assisterande husfru är du husfrun behjälplig med tjänstens alla uppgifter.
  Du & husfrun har ett nära samarbete med schemaplanering, ansvars- & arbetsfördelning inom avdelningen.
  Du & husfrun leder teamet i den dagliga driften, som består av tydliga rutiner om och hur hotellrum/salar städas för att överensstämmas med företagets kvalitetskrav. Det arbetet sker löpande samtidigt som du är en del i den dagliga driften som i huvudsak består av:
  * Du ingår du i ett team av både tillsvidareanställd personal och extraanställd personal.
  * Städar och förbereder i huvudsak hotellrum och allmänna utrymmen i matsal, hotell & SPA.
  * Hantering och tvättning av frotté/linne.
  * Bäddning, putsning av ytskikt och rengöring är dagliga sysslor.
  Då vi gästas av huvudsak par och är ett stillsamt hotell utan evenemang är städningen som regel av lättare karaktär och handlar till stor del om att vårda den exklusiva interiören som är ett genomgående tema på hela hotellet.
  Du har en återkommande kontakt med hotellets reception och möter ofta gäster i ditt arbete.
  Arbetet är förlagt till morgon och dag då alla hotellrum ska vara färdiga kl.15:00 för nya gäster och deras upplevelser.
 • Om dig…
  Vi ser att du har en god erfarenhet från hotell/lokalvård, dock ej ett krav. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Övriga språk ser vi som meriterande. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och vi tror att du känner igen dig i följande; Du är strukturerad, flexibel och bra på att ta initiativ. Mötet mellan dig och gäster är professionell och personlig. Du är nyfiken, har tålamod och en lösningsorienterad attityd, dessutom har du alltid ett glatt humör och en stor portion sunt förnuft. Du skapar engagemang, glädje & stolthet och dina medarbetare respekterar dig för att du är omtänksam och driven.
 • Information…
  Sista ansökningsdagen är den 30/6, ansökningarna kommer att behandlas löpande & tjänsten kan därmed tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Tjänsten omfattar heltid.
  Du sänder din ansökan till oss via mail, husfru@akerblads.se, vid frågor som berör tjänsten är du varmt välkomna att kontakta Husfru Maria Söderberg, på samma adress som ovan. Märk din ansökan med ”Assisterande Husfru”
  Varmt välkommen med din ansökan & vi hoppas du kommer att trivas i vårt team.