Receptionist, tillsvidare heltid 100%

Företaget…
Åkerblads Hotell & Gästgiveri är ett familjeägt företag som varit i familjens ägor sedan 1400-talet. Idag arbetar 19:e-22:a generationen Åkerblad med ett starkt 50-manna team för att erbjuda gästerna en oförglömlig upplevelse.

Åkerblads Hotell & Gästgiveri består av 73 unika och personligt inredda gästrum samt ett Gästgiveri som erbjuder lokalt producerade råvaror av hög standard och klass för såväl weekendgäster som konferensgäster. Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité är en av hörnstenarna.
Vårt senaste tillskott i företaget är vår Spaavdelning där vi erbjuder 3 terapeutrum, 1 duo behandlingsrum, 1 hydroterapibad samt en spasvit, med egen bubbelpool och bastu. Spaavdelningen erbjuder även en nybyggd del med utomhuskälla och loungedel där poolbaren erbjuder svalka för gästerna. Gymmet, bastu och de exklusiva omklädningsrummen har nu även fått sällskap av ett helt nytt poolområde.

Dina arbetsuppgifter…
Som receptionist arbetar du i hotellets reception och är företagets röst/ansikte mot våra gäster. Du och dina kolleger har god insyn i bokningsläget och ansvarar för att konferens-, grupp- och privatbokningar sker professionellt. Du arbetar tillsammans med teamet i receptionens alla förekommande arbetsuppgifter. Receptionsteamet arbetar inte bara nära ägarfamiljen utan även nära hotellets avdelningschefer, helt enkelt spindeln i nätet. Om du har erfarenhet av bokningssystemet Jupiter är det meriterande, dock ej ett krav. Dina arbetstider är varierande av både tider och dagar. Hotellets reception har öppet alla vardagar/helgdagar dock inte öppet nattetid.

Om dig…
Vi ser att du har en god erfarenhet från hotell/receptionsarbete. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Övriga språk ser vi som meriterande. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och vi tror att du känner igen dig i följande: Du är strukturerad, flexibel och bra på att ta initiativ. Du känner stort ansvar för att mötet mellan dig och gästen är professionell och personlig. Du är nyfiken, har tålamod och en lösningsorienterad attityd, dessutom har du alltid ett glatt humör och en stor portion sunt förnuft. Du skapar engagemang, glädje & stolthet och dina medarbetare respekterar dig för att du är omtänksam och driven.

Information…
Vi söker dig och erbjuder en heltidstjänst. Tjänsten finns tillgänglig från dags datum, men tillsätts enligt överenskommelse. För oss är inte startdatumet det viktigaste utan att vi finner rätt medarbetare.
Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss.
Du sänder din ansökan till oss via mail, receptionschef@akerblads.se
Vid frågor som berör tjänsten är du varmt välkomna att kontakta Receptionschef, Gustav Forssell på tel. +46 (0)247-508 00.
Vi ser gärna att du sänder din ansökan till oss snarast möjligt, dock senast den 18 februari.
Varmt välkommen med din ansökan till receptionsteamet.