Lunchmeny
Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses på länken här nedan.
Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan. Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
Lunchmeny v 18
Måndag 29/4 – Sill- & laxbuffén är stängd
Pocherad torskfilé med vitvinssås, pepparrot, räkor spenat och dillslungad potatis
Viltfärsbiffar med messmörsås, rårörda lingon samt potatis- & jordärtskockspuré
Tisdag 30/4
Panerad Stilla havsflundra med husets remouladsås och ärter
Viltfärsbiffar med messmörsås, rårörda lingon samt potatis- & jordärtskockspuré
Onsdag 1/5
Panerad Stilla havsflundra med husets remouladsås och ärter
Bakad kycklingfilé med dragonsås, smörstekt broccoli och rostad potatis
Torsdag 2/5
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli och krutonger
Bakad kycklingfilé med dragonsås, smörstekt broccoli och rostad potatis
Fredag 3/5
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli och krutonger
Fläskschnitzel med rödvinssås, kaprissmör och haricot verts
Lördag 4/5
Havets Wallenbergare med örtcrème, räkor och fänkålssallad
Fläskschnitzel med rödvinssås, kaprissmör och haricot verts
Söndag 5/5
Havets Wallenbergare med örtcrème, räkor och fänkålssallad
Kryddbakad fläskkarré med bearnaisesås, ratatouille och rostad potatis
Lunchmeny v 19
Måndag 6/5 Sill- & laxbuffén är stängd
Klassisk inkokt lax med dillmajonnäs och smörslungad potatis
Kryddbakad fläskkarré med bearnaisesås, ratatouille och rostad potatis
Tisdag 7/5
Klassisk inkokt lax med dillmajonnäs och smörslungad potatis
Kycklingfilé med parmesansås, oliver, körsbärstomater, zucchini och jasminris
Onsdag 8/5
Panerad flundra med syrlig gurka- & ärtssallad och kall dillsås
Kycklingfilé med parmesansås, oliver, körsbärstomater, zucchini och jasminris
Torsdag 9/5
Lammfärsbiffar med paprikasås, fetaostcrème och timjanrostad potatis
Panerad flundra med syrlig gurka- & ärtsallad och kall dillsås
Fredag 10/5
Pocherad blekafilé med rödbetor, brynt smör, rökt sidfläsk och kapris
Lammfärsbiffar med paprikasås, fetaostcrème och timjanrostad potatis
Lördag 11/5
Pocherad blekafilé med rödbetor, brynt smör, rökt sidfläsk och kapris
Örtmarinerad fläskfilé med ädelostsås och rostade rotfrukter
Söndag 12/5
Laxfilé med citronsås, bakad sommarkål och fänkål samt potatispuré
Örtmarinerad fläskfilé med ädelostsås och rostade rotfrukter