Lunchmeny

Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00

  • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
    Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses på länken här nedan.

Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00

  • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
    Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan. Till kaffet finns söta desserter.
  • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
    Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
  • Dagens rätt; 195:-/person 
    Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
    Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
    Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

Lunchmeny v 18


Måndag 29/4 – Sill- & laxbuffén är stängd

Pocherad torskfilé med vitvinssås, pepparrot, räkor spenat och dillslungad potatis

Viltfärsbiffar med messmörsås, rårörda lingon samt potatis- & jordärtskockspuré

Tisdag 30/4

Panerad Stilla havsflundra med husets remouladsås och ärter

Viltfärsbiffar med messmörsås, rårörda lingon samt potatis- & jordärtskockspuré

Onsdag 1/5

Panerad Stilla havsflundra med husets remouladsås och ärter

Bakad kycklingfilé med dragonsås, smörstekt broccoli och rostad potatis

Torsdag 2/5

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Bakad kycklingfilé med dragonsås, smörstekt broccoli och rostad potatis

Fredag 3/5

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Fläskschnitzel med rödvinssås, kaprissmör och haricot verts

Lördag 4/5

Havets Wallenbergare med örtcrème, räkor och fänkålssallad

Fläskschnitzel med rödvinssås, kaprissmör och haricot verts

Söndag 5/5

Havets Wallenbergare med örtcrème, räkor och fänkålssallad

Kryddbakad fläskkarré med bearnaisesås, ratatouille och rostad potatis

 

 

Lunchmeny v 19


Måndag 6/5 Sill- & laxbuffén är stängd

Klassisk inkokt lax med dillmajonnäs och smörslungad potatis

Kryddbakad fläskkarré med bearnaisesås, ratatouille och rostad potatis

Tisdag 7/5

Klassisk inkokt lax med dillmajonnäs och smörslungad potatis

Kycklingfilé med parmesansås, oliver, körsbärstomater, zucchini och jasminris

Onsdag 8/5

Panerad flundra med syrlig gurka- & ärtssallad och kall dillsås

Kycklingfilé med parmesansås, oliver, körsbärstomater, zucchini och jasminris

Torsdag 9/5

Lammfärsbiffar med paprikasås, fetaostcrème och timjanrostad potatis

Panerad flundra med syrlig gurka- & ärtsallad och kall dillsås

Fredag 10/5

Pocherad blekafilé med rödbetor, brynt smör, rökt sidfläsk och kapris

Lammfärsbiffar med paprikasås, fetaostcrème och timjanrostad potatis

Lördag 11/5

Pocherad blekafilé med rödbetor, brynt smör, rökt sidfläsk och kapris

Örtmarinerad fläskfilé med ädelostsås och rostade rotfrukter

Söndag 12/5

Laxfilé med citronsås, bakad sommarkål och fänkål samt potatispuré

Örtmarinerad fläskfilé med ädelostsås och rostade rotfrukter