Lunchmeny
Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses på länken här nedan.
Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan. Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
Lunchmeny v 16
Måndag 15/4 – Sill & laxbuffén är stängd
Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli och krutonger
Viltfärsbiffar med gräddsås, karamelliserad lök & stekt svamp
Tisdag 16/4
Laxfilé med fänkål- & äppelsallad samt dillstuvad potatis
Viltfärsbiffar med gräddsås, karamelliserad lök & stekt svamp
Onsdag 17/4
Laxfilé med fänkål- & äppelsallad samt dillstuvad potatis
Beouf bourguignon med rökt sidfläsk, smålök och vispad crème fraiche
Torsdag 18/4
Stekt strömming med rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
Beouf bourguignon med rökt sidfläsk, smålök och vispad crème fraiche
Fredag 19/4
Stekt strömming med rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
Bakad kycklingfilé med chimichurri och rostad ljummen potatissallad med vårens primörer
Lördag 20/4
Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärter och potatisstomp med örter
Bakad kycklingfilé med chimichurri och rostad ljummen potatissallad med vårens primörer
Söndag 21/4
Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärter och potatisstomp med örter
Helstekt kotlettrad med rostade rotfrukter och pepparsås
Lunchmeny v 17
Måndag 22/4 – Sill & laxbuffén är stängd
Åkerblads fick- & skaldjursgryta med aioli och krutonger
Helstekt kotlettrad med rostade rotfrukter och pepparsås
Tisdag 23/4 – Sill & laxbuffén är stängd
Åkerblads fick- & skaldjursgryta med aioli och krutonger
Viltfärsbiffar med messmörssås, stekt svamp och rårörda svarta vinbär
Onsdag 24/4
Panerad Stilla havsflundra med skarpsås och smörstekt broccoli
Viltfärsbiffar med messmörssås, stekt svamp och rårörda svarta vinbär
Torsdag 25/4
Panerad Stilla havsflundra med skarpsås och smörstekt broccoli
Bakad kycklingfilé med dragonsås, rostade rotfrukter och bakad tomat
Fredag 26/4
Sesamhalstrad laxfilé med teriyakisås, stekt pak choi och jasminris
Bakad kycklingfilé med dragonsås, rostade rotfrukter och bakad tomat
Lördag 27/4
Sesamhalstrad laxfilé med teriyakisås, stekt pak choi och jasminris
Nattbakad oxkind serveras med potatispuré, rödvinssky och glaserade morötter
Söndag 28/4
Pocherad torskfilé med vitvinssås, pepparrot, räkor spenat och dillslungad potatis
Nattbakad oxkind serveras med potatispuré, rödvinssky och glaserade morötter