Lunchmeny

Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00

  • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
    Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses på länken här nedan.

Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00

  • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
    Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan. Till kaffet finns söta desserter.
  • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
    Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
  • Dagens rätt; 195:-/person 
    Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
    Varmrätterna för aktuell vecka ses nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
    Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

 

Lunchmeny  v 16


Måndag 15/4 – Sill & laxbuffén är stängd

Åkerblads fisk- & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Viltfärsbiffar med gräddsås, karamelliserad lök & stekt svamp

Tisdag 16/4

Laxfilé med fänkål- & äppelsallad samt dillstuvad potatis

Viltfärsbiffar med gräddsås, karamelliserad lök & stekt svamp

Onsdag 17/4

Laxfilé med fänkål- & äppelsallad samt dillstuvad potatis

Beouf bourguignon med rökt sidfläsk, smålök och vispad crème fraiche

Torsdag 18/4

Stekt strömming med rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

Beouf bourguignon med rökt sidfläsk, smålök och vispad crème fraiche

Fredag 19/4

Stekt strömming med rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

Bakad kycklingfilé med chimichurri och rostad ljummen potatissallad med vårens primörer

Lördag 20/4

Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärter och potatisstomp med örter

Bakad kycklingfilé med chimichurri och rostad ljummen potatissallad med vårens primörer

Söndag 21/4

Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärter och potatisstomp med örter

Helstekt kotlettrad med rostade rotfrukter och pepparsås

 

Lunchmeny  v 17


Måndag 22/4 – Sill & laxbuffén är stängd

Åkerblads fick- & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Helstekt kotlettrad med rostade rotfrukter och pepparsås

Tisdag 23/4 – Sill & laxbuffén är stängd

Åkerblads fick- & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Viltfärsbiffar med messmörssås, stekt svamp och rårörda svarta vinbär

Onsdag 24/4

Panerad Stilla havsflundra med skarpsås och smörstekt broccoli

Viltfärsbiffar med messmörssås, stekt svamp och rårörda svarta vinbär

Torsdag 25/4

Panerad Stilla havsflundra med skarpsås och smörstekt broccoli

Bakad kycklingfilé med dragonsås, rostade rotfrukter och bakad tomat

Fredag 26/4

Sesamhalstrad laxfilé med teriyakisås, stekt pak choi och jasminris

Bakad kycklingfilé med dragonsås, rostade rotfrukter och bakad tomat

Lördag 27/4

Sesamhalstrad laxfilé med teriyakisås, stekt pak choi och jasminris

Nattbakad oxkind serveras med potatispuré, rödvinssky och glaserade morötter

Söndag 28/4

Pocherad torskfilé med vitvinssås, pepparrot, räkor spenat och dillslungad potatis

Nattbakad oxkind serveras med potatispuré, rödvinssky och glaserade morötter