A`la Cartemeny

Under storhelger kan utbud och öppettider förändras.
Är Ni ett sällskap på 8 personer eller fler, ser vi att Ni meddelar oss en förbeställning av Er middag.
• Fredagar & Lördagar serveras vår ordinarie A`la Cartemeny. Söndag – Torsdag serveras en meny där ni väljer av två förrätter, två varmrätter & två desserter.

Att börja med…

Laxloin
broccolipuré, pepparrot, forellrom 125:-

Pilgrimsmussla
sötpotatispuré, gurka, brynt smör 135:-

Kantarellsoppa
äpple i variation, tryffelskum 135:-

Confiterad fläsksida
rostad vitlöksemulsion, mandelpotatischips 115:-

Att fortsätta med…

Slätvar
svartrot, grönkål, havskräftsfond 325:-

Röding
gulbeta, romanesco, smörsås med rom 305:-

Ankbröst
pumpapuré, spetskål, portvinssky 305:-

Hjortytterfilé
äpple & rotselleripuré, stensopp, viltsky 325:-

Gnocchi – Vegetarisk
höstsvamp, spenat, svampconsommé 285:-

Att avsluta med…

Havtornssorbet
chokladmousse, jordnötter, syltade havtorn 125:-

Crème brûlée
husets sorbet, bär 125:-

Rostad mandelglass
nyponmunk, kardemumma, citronkräm 125:-

Åkerblads utvalda ostar
marmelad, hemgjort majsknäcke 135:-

Kaffegodis
Åkerblads handgjorda chokladtryfflar 60:-