A`la Cartemeny

Under storhelger kan utbud och öppettider förändras.
Är Ni ett sällskap på 8 personer eller fler, ser vi att Ni meddelar oss en förbeställning av Er middag.
Menyn nedan serveras under vintern tom 18/2 2019
Mindre avvikelser i menyn kan förekomma

Att börja med…

Skogssvampsoppa
jordärtskockscréme, friterad jordärtskocka och örtolja 115:-

Soyagravad lax

kryddpeppar, rimmad gurka, och yuzucréme 110:-

Rödvinsbrässerad oxkind
tryffelfärskost, bakade tomater och syrat äpple 125:-

Löjrom från kalix
smetana, syrad rödlök och smörstekt kavring 285:-

 

Att fortsätta med…

Pumpadumplings
bakad blomkål, rostad pumpa och parmesancréme 285:-

Röding
sabayonne på brynt smör, bakade betor och forellrom 315:-

Skreitorsk

ärtpuré, skaldjur och champagnesås 320:-

Lammrostbiff
palsternackspuré, bakad tomat och rostad vitlökssky 320:-

 

Att avsluta med…

Kanelglass
karamelliserat äpple, rostat havre, äppelkräm 115:-

Crème brûlée

husets sorbet 125:-

Chokladpastej

havtornsorbet, och syltade havtorn 125:

Utvalda ostar från Murboannas gårdsmejeri
Marmelad, hemgjort majsknäcke 135:-

Kaffegodis
Åkerblads handgjorda chokladtryffel 60:-
Espresso 45:-/st
Zacapa 23år 200:-/4cl