kock i köket på Åkerblads

Kock Tillsvidareanställning Heltid

 • Om tjänsten…
  Som kock ingår du i ett starkt köksteam.
  Vi söker dig som trivs i ett inspirerande team.
  Då varunamnet Åkerblads står för kvalitet tillagar vi allt ifrån bröd och fonder till majonnäser och glassar, från råvara till färdig produkt. Att laga mat från grunden är för er som för oss en självklarhet. Tjänsten kräver att du tidigare arbetat med A`la Carte matlagning.
  Då vi är ett välbesökt hotell håller vi öppet för våra gäster från tidig morgon till sen kväll, årets alla dagar. Det innebär att varierande arbetstider förekommer i vår schemaplanering, med störst vikt på kvällar.
  Förutom din yrkesskicklighet färgar även yrkesstoltheten en vän av ordning och goda hygienkunskaper.
 • Om dig…
  Ni har minst ett par år bakom er av liknande tjänst, samt restaurangutbildning. Alternativt lång arbetslivserfarenhet som överensstämmer enligt förstnämnda.
  Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
  Du precis vi älskar detaljer och brinner för att leverera upplevelser till gästerna.
  Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och ert intresse för att leva med branschens och vår ständiga utveckling.
 • Information…
  Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsätts enligt ö.k. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla.
  Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss. Sista ansökningsdag är 30/11 2022, ni sänder er ansökan till oss via mail, hr@akerblads.se Vid frågor som berör tjänsten är Ni varmt välkomna att kontakta oss på +46 (0)247-508 00.
  Varmt välkommen med din ansökan och hoppas du kommer att trivas i vårt team.