Boka rum

Ansiktsbehandlingar

Under Covid 19 pandemin är inte ansiktsbehandlingarna; Ansiktsbehandling 80min.  eller Djuprengörande 50min. Bokningsbara.
Orsaken är att i dessa behandlingar ingår en ångbehandling som inte är förenat med vår säkerhetspolicy om att förhindra smittspridning. 

Priser
Vinter/Vår 2021, Ny behandlingsmeny presenteras under våren 2021.
Behandlingspriserna varierar beroende på veckodag. Det första priset gäller måndag -torsdag & det andra priset gäller fredag-söndag
.

  • Klassisk 80min. 1295:-/1395:-

Klassisk ansiktsbehandling där vi skräddarsyr hudvård efter din hudtyp. En underbar ansiktsrengöring med portömning och ansiktsskrubb. Huden genomgår sedan en analys med anpassande produkter som ansiktsmask och ljuvliga ampuller för en helt ny lyster på djupet. Den avslutande upplevelsen är en avslappnande ansiktsmassage.

  • Express 50min. 855:-/955:-

En kortare ansiktsbehandling som passar alla hudtyper som består av en fräsch rengöring och skrubb. Därefter väntar en behandlande mask, avslappnande massage & vårdande crème.

  • Ansiktskur 20min. 495:-/595:-

En uppfräschande ansiktskur med en rengörande skrubb & avslappnande massage. Produkterna som används i behandlingen anpassas efter din huds behov.

  • AHA-Behandling 30min. 595:-/695:-

En kemisk rengöring som behandlar huden renande och påskyndar cellförnyelsen. Behandlingen motverkar åldersfläckar och förminskar porernas storlek. Huden får en föryngrande, slätare och jämnare struktur.

  • Estetisk akupunktur, 60min. 1195:-/1295:-

Är en uråldrig Kinesisk konst, en ritual som tidigare ämnats Kejsare & ståndaktiga personer i hovet.Idag har detta förändrats, men läkekonsten och dess resultat är den samma. Skönhetsbehandlingen är helt utan skalpeller och innehåller endast produkter från naturen & akupunkturnålarnas nästintill magiska kraft.
I behandlingen används ett kinesiskt puder som tillverkas av äkta pärlor. Pärlans lyster tränger in i huden med hjälp av olja, ansiktsnålar & ultraljudsmassage.
Nålarna stimulerar b.la det naturliga kollagenet & ökar elasticiteten i huden. Rynkor reduceras & cirkulationen ökar.
Efter behandlingen känner du lugnet i hela kroppen.
Låt skönheten komma inifrån & skina som en pärla.

  • Doc. Babor Ultimate Face Lifting 60min. 1195:-/1295:-

En intensivt uppstramande behandling för hud med nedsatt elasticitet, linjer och rynkor. Motverkar uppkomsten av linjer och rynkor samt förtidigt åldrande av huden. Gör huden slätare och fastare, samt ger en reducering av mimiska linjer.

  • Ansiktsbehandling Maria Åkerberg Boost 50min. 855:-/955:-

Skräddarsy din behandling efter dig och din huds behov. Välj ett av våra fyra djupverkande serum nedan. En underbar ansiktsbehandling som inleds med rengöring samt peeling av ansikte och dekolletage. Ett djupverkande serum av ditt val slussas in i huden genom en avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med behandlande mask, skalpmassage och vårdande creme anpassad efter din hudtyp.
*C-vitamin: En energikick som förbättrar hudens lyster och spänst. Återuppbygger solskadad hud samt förebygger och motverkar hudens åldrande.
*Antirouge: Förebygger och motverkar ytliga blodkärl och rodnad. Passar även den mest känsliga huden.
*Moist: En riktigt intensiv fuktbehandling som gör huden mjuk och följsam samt ger ny lyster.
*Clearing: En renande behandling som är inflammationshämmande och lugnande för huden.

  • Djuprengörande Ansiktsbehandling, 50min. 855:-/955:-

En djuprengörande ansiktsbehandling främst anpassad för dig med mycket orenheter och tilltäppta porer. Fokuset ligger på en grundlig rengöring av din hud. Huden blir klarare och tillförs ny
energi. Behandlingen inleds med noggrann rengöring, peeling och ånga. Därefter portömning samt renande mask. Avslutningsvis vårdande dagcreme och ögoncreme.
Tips; Lägg till 10min ”små underverk”och få BABORS Alg peeloff mask.

  • Frans- & Brynfärgning 30min. 295:-/295:-
  • Små underverk, tilläggskur 10min. 150:-/195:-

10 min. tilläggskurer på ovanstående behandlingar
* Brynplockning
* Extra ansiktsampuller
* Skalpmassage
* Handmassage
* Ansiktsmassage
* BABOR Peel off mask, magi för en hud som behöver detox, fukt och uppstramande effekt.